teme Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα το PC μου εδώ και λίγο διάστημα όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει δουλεύει αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και τα usb δεν δουλεύουν αν τον σβήσω καμία 2 3 φορές θα δουλέψει και το pc είναι καινούργιο. αποτελείτε από 6600κ Rx480 asus z170 mini pro gaming Τροφοδοτικο Thermaltake 630w μήπως τελικά φταίει το τροφοδοτικό σε watt
Melissa_virus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 αυτό που λες το βλέπω σε παλιά pc. ένα στην δουλειά, για να το βάλω μπροστά το κλείνω και το ανοίγω πόσες φορές. βασικά βάζω μπροστά ανοίγει τπτ από σήμα, έσβηνα κουμπί από τροφοδοτικό, πατάω power 2,3 φορές, ξανανοίγω κουμπί από το τροφοδοτικό ξαναπατάω Power Και πάει λέγοντας. μέχρι να ακούσω το μπιπ της μητρικής ότι ξεκόλλησε. αλλά μιλάμε για υπολογιστή 12ετίας. τουλ στην δική μου περίπτωση θεωρώ ότι είναι θέμα μητρικής. έχει φουσκωμένους πυκνωτές. αλλά στην δική σου περίπτωση τώρα τι να δοκιμάσεις... βγάλε μια μπαταρία από μητρική να χάσει όλες τις ρυθμίσεις. να δεις αν θα αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες. αν μπορούσες να δοκιμάσεις και ένα άλλο τροφοδοτικό θα ήταν και αυτό καλή ιδέα.
ddoottaa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τσεκαρε το HDMI.Δοκιμασε κάνα άλλο ή αλλαξε το μεριά
teme Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συνηθως το παθαινει οταν το αφηνω ολο το βράδυ, αν περασουν κανα 2 3 ωρες σβηστος και τον ανοιξω ειναι οκ οι πυκνότητες ειναι οκ και το λαμπακι τροφοδοσιας οκ και και την μπαταρια εβγαλα. θα τον αφησω ετσι και αυριο θα τον βαλω στο on board γραφικα μπας και εχει θεμα με το τροφοδοτικο στο παρελθον ειχα gtx 970 αλλα δεν ειχα θεμα δεν ξερω ειναι σοβαρο κατι τέτοιο?
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα το PC μου εδώ και λίγο διάστημα όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει δουλεύει αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και τα usb δεν δουλεύουν αν τον σβήσω καμία 2 3 φορές θα δουλέψει και το pc είναι καινούργιο. αποτελείτε από 6600κ Rx480 asus z170 mini pro gaming Τροφοδοτικο Thermaltake 630w μήπως τελικά φταίει το τροφοδοτικό σε watt Το τροφοδοτικο σου ειναι επαρκες για το συστημα που εχεις.Απο αυτα που περιγραφεις μαλλον η μητρικη βγηκε ελαττωματικη.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 reseat την καρτα γραφικών την εκανες?. Σιγα μην την κανει και refeat punto! Το πιο πιθανο ειναι να μην αποφορτιζεται καλα καποιος πυκνωτης στην μητρικη και να τρωει κολλημα. Οταν στο ξανα κανει, σβησε το και κλεισε το τροφοδοτικο απο πισω κανα λεπτο και πιεσε το power button 5-6 φορες και κανα μισολεπτο παρατεταμμενα και δες τι γινεται..
cpc464 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σιγα μην την κανει και refeat punto! Το πιο πιθανο ειναι να μην αποφορτιζεται καλα καποιος πυκνωτης στην μητρικη και να τρωει κολλημα. Οταν στο ξανα κανει, σβησε το και κλεισε το τροφοδοτικο απο πισω κανα λεπτο και πιεσε το power button 5-6 φορες και κανα μισολεπτο παρατεταμμενα και δες τι γινεται.. http://www.computerhope.com/jargon/r/reseat.htm Reseat is a term used to describe the process of removing an expansion card or RAM from the computer and then putting it back into the same slot. This process is a common troubleshooting technique used to help verify that a loosely connected device or connection is not the cause of your computer issues. εννοείς απεγκατάσταση τα drivers? οχι Οχι, δέν ενοώ αυτό, είπες οτι είχες παλιά gtx960 (υποθέτω στο ίδιο σύστημα) και έβαλες rx480, για βγάλτη και δές αν κουμπώνει σωστά.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 http://www.computerhope.com/jargon/r/reseat.htm Reseat is a term used to describe the process of removing an expansion card or RAM from the computer and then putting it back into the same slot. This process is a common troubleshooting technique used to help verify that a loosely connected device or connection is not the cause of your computer issues. Οχι, δέν ενοώ αυτό, είπες οτι είχες παλιά gtx960 (υποθέτω στο ίδιο σύστημα) και έβαλες rx480, για βγάλτη και δές αν κουμπώνει σωστά. Ναι ρε συ οκ απλα ειχα καιρο να το δω ετσι το "κουμπωσε-ξεκουμπωσε" και μου κατσε η φαση στο σεατ ιμπιζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα