Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα το PC μου εδώ και λίγο διάστημα όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει δουλεύει αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και τα usb δεν δουλεύουν αν τον σβήσω  καμία 2 3 φορές θα δουλέψει και το pc είναι καινούργιο.

αποτελείτε από

6600κ

Rx480

asus z170 mini pro gaming

Τροφοδοτικο Thermaltake 630w

μήπως τελικά φταίει το τροφοδοτικό σε watt

Δημοσ.

Σε αυτές τισ περιπτώσεις ο πιο συνήθης ύποπτος είναι η τροφοδοσία, αφου είναι καινούργιο το καταστημα που το πήρες πρέπει να κάνει αντικατάσταση.

Δημοσ.

Σε αυτές τισ περιπτώσεις ο πιο συνήθης ύποπτος είναι η τροφοδοσία, αφου είναι καινούργιο το καταστημα που το πήρες πρέπει να κάνει αντικατάσταση.

Αντικατασταση θα σου κανει εφοσον βρεις και τι φταιει, εκτος εαν ειναι συνθεση απο ενα καταστημα ολα τα εξαρτηματα. Εαν ειναι να λεμε στην τυχη τι φταιει εγω θα πονταρω στην μητρικη

Δημοσ.

Αντικατασταση θα σου κανει εφοσον βρεις και τι φταιει, εκτος εαν ειναι συνθεση απο ενα καταστημα ολα τα εξαρτηματα. Εαν ειναι να λεμε στην τυχη τι φταιει εγω θα πονταρω στην μητρικη

Δεν το λέω στην τύχη, η Thermaltake χρησιμοποιεί πυκνωτές AISHI που είναι κινέζοι,και μπορεί να μήν είναι του κιλού αλλα δεν συγκρίνονται με γιαπωνέζικους και τις πιστοποιήσεις τους, γιαυτο και λέω ο συνήθης ύποπτος και δέν είμαι απόλυτως βέβαιος.

καλησπέρα το PC μου εδώ και λίγο διάστημα όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει δουλεύει αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και τα usb δεν δουλεύουν αν τον σβήσω  καμία 2 3 φορές θα δουλέψει και το pc είναι καινούργιο.

αποτελείτε από

6600κ

Rx480

asus z170 mini pro gaming

Τροφοδοτικο Thermaltake 630w

μήπως τελικά φταίει το τροφοδοτικό σε watt

Φίλε τέμε εάν το πήρες έτοιμο απο κατάστημα το πάς να το ελέγξουν ,εάν μπορείς  δοκίμασε με άλλο psu (πχ απο pc φίλου), επίσης άν έβαλες περιφερειάκα (πχ) κάμερα, εξωτερικό δίσκο, βγάλε τα και έλεγξε.

Δημοσ.

Εγω που εχω δηλαδη 5 χρονια Thermaltake Smart SE 530 και δεν μου εβγαλε το παραμικρο εχει αλλους πυκνωτες?

Το συγκεκριμένο έχει 90% απόδοση, εσυ λές να είναι τα ίδια?, δέν το βρίσκεις παράξενο ότι είναι πιο ακριβό απο 600αρια της ίδιας εταιρίας?.

Εγώ μετά απο 20+ χρόνια που ασχολούμαι με pc, psu που να μήν έχει περάσει review,τέστ και hotbox stress test δεν αγοράζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...