Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω φτιάξει καινούριο υπολογιστή και θέλω να περάσω τα Windows 10 με usb flashάκι. Το πρόβλημα είναι οτι όταν ξεκινάει και δείχνει το μπλε logo των Windows γυρνάνε 5 δευτερόλεπτα απο κάτω κάτι κουκίδες, μετά σβήνουν και δεν κάνει τίποτα. Στον άλλο υπολογιστή που το δοκίμασα, αμεσως μόλις σβήσουν οι κουκίδες βγάζει το παράθυρο να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Τί φταίει;

Δημοσ.

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!

Του έκανα bios update, ξαναπέρασα τα windows στο flashακι, έπαιξα με όλες τις επιλογές στο bios, αυτό τίποτα εκεί μουλαρωμένο. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι τώρα να συνεχίζουν να γυρνάνε οι τελείες απο κάτω και να μην εξαφανίζονται.

Αν βάλω τον σκληρό δίσκο στον άλλο υπολογιστή, περάσω τα windows εκεί και μετά τον ξαναβάλω στον υπολογιστή θα παίξει;

Δημοσ.

Δοκίμασε το, αν και 99% δεν θα ξεκινήσουν τα windows, διότι ο δίσκος θα έχει διαφορετικούς drivers από ότι το pc. Το στικακι το εφτιαξες με το rufus να είναι uefi?

Δημοσ.

Ο Η/Υ είναι αυτός της υπογραφής σου;;; Αν ναι, δοκίμασε τα εξής: (μπορεί να ακούγονται "κουφά")

Άφησε συνδεδεμένο μόνο τον δίσκο που θέλεις να εγκαταστήσεις τα windows

Βάλε πληκτρολόγιο χωρίς βύσμα USB (από τα παλιά)

Άλλαξε βύσμα sata από εκεί που παίρνει ο σκληρός 

Στο bios δες μήπως έχει κάνα security, κλείστω.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω νεα.

Κατάφερα να περάσω τα Windows 7 απο dvd.

Κολούσαν και αυτά στο τέλος μέχρι που έβγαλα τα usb απο πίσω και προχώρησε.

Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να έχει θέμα με τους drivers και κολλάει γιατί στο device manager στα 7αρια μου βγάζει κίτρινα θαυμαστικά στο ethernet, usb, pci.

Δημοσ.

Δεν είναι ο υπολογιστής της υπογραφής.

Ο υπολογιστής είναι καινούριος και αποτελείται απο

Gigabyte z270 k3

Gtx 1070

16GB ram

Core i5 7600k

1 TB σκληρός

750W τροφοδοτικό

Νομίζω φταίνε τα usb γιατί όπως είπα παραπάνω τα 7ρια προχώρησαν όταν έβγαλα όλα τα usb. Θα δοκιμάσω να περάσω τα 10ρια με dvd γιατί μάλλον το flashακι το κολλάει.

Δημοσ.

Έβαζες πληκτρολόγιο με USB ;;;;; Εγώ όταν κάνω εγκατάσταση windows, αφήνω συνδεόμενα μόνο τα απαραίτητα. Οθόνη, πληκτρολόγιο (όχι USB) ποντίκι. Δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση διότι ήταν συνδεδεμένος εκτυπωτής, ενώ  αυτός ήταν κλειστός.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά απηύδησα και θα στείλω πίσω την motherboard γιατί όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι οπότε μόνο αυτή πρέπει να εχει θέμα. Μάλιστα βρήκα άλλον ένα που έχει ίδιο πρόβλημα με παρόμοιο μοντέλο μητρικής της gigabyte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...