bonjovi344 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας.Πριν από λίγες ημέρες,μου κάηκε η τηλεόραση μου,Samsung Monitor TV 22''.Ξέρετε κάποιο φτηνό μέρος για να την επισκευάσω?
Izola Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα Τώρα έτυχε να δω το post. Τι ακριβώς σου έκανε για να σου πω περιπου
paylidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγγυηση δεν εχεις υποθετω; Γενικά, οποιοδήποτε καταστημα που επισκευάζει τηλεοράσεις μπορει να τη δει, το θέμα ειναι αξίζει; (π.χ. αν ειναι πλακέτα μπορει να σου παρει κανενα 80αρι-90αρι με τα υλικα και εργασία, αξιζει; ) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από paylidis 1
Knight of Mercy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το "κάηκε" υποδηλώνει "νεκρή" τηλεόραση (χωρίς εικόνα, Led κ.λ.π.)?Εξωτερικό τροφοδοτικό ή εσωτερικό?Ελεγχος τροδοφοσίας σε πρώτη φάση. Σε αντίστοιχη περίπτωση LG καινούργιο τροφοδοτικό (πλακέττα) κόστισε 35 €, την άλλαξα μόνος μου. Αν δεν την "παλεύεις", με τα εργατικά μάλλον θα σου βγεί "κοντά" στο κόστος καινούργιας, αξίζει?Πάντως δεν είναι και πυρηνική φυσική η αλλαγή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα