Προς το περιεχόμενο

Miga, Princo, Nashua ή Sony DW-U14A;;

soublaki-3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα προχθές κάτι δισκάκια MIGA 4x και έκαψα 6/10!!! Δεν ξέρω αν οφείλεται στα Princo ή στα Nashua (μήτρες), στα MIGA ή στο DVD-RW (Sony DW-U14A 10 ημερών). Σημειώνω, ότι η μεταφορά προς το δίσκο γινόταν κανονικά...

Δημοσ.

Princo αντίο σας, κάντα σουβέρ πριν καν να τα βάλεις στο μηχάνημα -πάτος, Nashua από τα φτηνά.

Taiyo, Miga θεωρούνται middle level.

(Μiga έχω γράψει πάνω από 20 σε A06, movies-data, χωρίς απώλειες).

Τα Ritek που σου λέει ο Μάριος παίζουν οκ για την τιμή τους, απλά τυχαίνει μία στο τόσο να μην διαβάζονται από όλα τα drives. (read errors - ασυμβατότητες).

Σε ψηλή κατηγορία μπορείς να παίξεις σε verbatim/sony/tdk.

Προτίμηση μου τα tdk, αλλά πάιζουν κοντά στα 3 Κασσετεμπορική.

(Μη γελάς Μάριε μη γελάς :P)

sc

Δημοσ.

madsc, αν διάβασες το πρώτο post, προφανώς θα καταλήξεις στο συμπέρασμα που κατέληξα και εγώ, ότι μάλλον ήταν προβληματικά τα Miga. Έδωσα σε ένα φίλο μου που έχει το ίδιο DVD-R με εμένα τα δισκάκια τα οποία δεν κατάφερα να αντιγράψω, και σε Princo τα γράψε όλα δίχως απώλειες...Άρα μάλλον φταίνε τα Miga...Τώρα, πήρα 3 Taiyo, όλα ok χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Γιατί τέτοια επιθετικότητα με τα Princo;

Ενδιαφέρεται κανείς να πάρουμε 500αδα Taiyo 4x με 1€/μονάδα;

Δημοσ.

Γιατί απλά έχει τύχει να γράψουμε princo στην Κηφισιά, να τα κατεβάσουμε Καλλιθέα με μηχανάκι σε backpack χειμώνα, και να έχουν ξεφλουδίσει (κυριολεκτικά), μόλις φτάσαν!!! :shock:

Για φτηνά dvdr τσέκαρε το post του ramunda στα αποθηκευτικά μέσα ή/και συνεννοήσου με marios1957.

sc

Δημοσ.

Σ' αφήνω ,ρε Γιώργο, να τα λες τόόόσο ωραία....

Από τα 500+ που έχω γράψει με PRINCO 4X ΛΕΥΚΑ NO-LOGO,ελάχιστα και με δική μου υπαιτιότητα έχουν γίνει σουβέρ.Το μόνο τους μειονέκτημα,η επιλεκτικότητα αναπαραγωγής σε x-box.Κάτι παίζει με την επίστρωση και το lazer του εν λόγω μηχανήματος.

Προσέξτε το πρόγραμμα εγγραφής και την συμπεριφορά απένταντι στα δισκάκια(φθορές χρήσης,αποθήκευση κλπ).

Αλλοιώς συνεχίστε να δίνετε 2+€ για κάθε δισκάκι και αφήστε εμάς τους χαζούς να τα πληρώνουμε 1€(με τάσεις καθόδου).

Όλα αυτά σε Teac DV-50E,το οποίο από την πρώτη βδομάδα "έγινε" Pio 105.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...