soublaki-3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Πήρα προχθές κάτι δισκάκια MIGA 4x και έκαψα 6/10!!! Δεν ξέρω αν οφείλεται στα Princo ή στα Nashua (μήτρες), στα MIGA ή στο DVD-RW (Sony DW-U14A 10 ημερών). Σημειώνω, ότι η μεταφορά προς το δίσκο γινόταν κανονικά...
soublaki-3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Taiyo Yuden, Princo, Nashua ή κάτι άλλο; Τι προτείνετε για το εν λόγω μηχάνημα;
soublaki-3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Τι ναι αυτά ρε Mάριε; Για το ποσοστό καψίματος τι έχεις να πεις;
madsc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Princo αντίο σας, κάντα σουβέρ πριν καν να τα βάλεις στο μηχάνημα -πάτος, Nashua από τα φτηνά. Taiyo, Miga θεωρούνται middle level. (Μiga έχω γράψει πάνω από 20 σε A06, movies-data, χωρίς απώλειες). Τα Ritek που σου λέει ο Μάριος παίζουν οκ για την τιμή τους, απλά τυχαίνει μία στο τόσο να μην διαβάζονται από όλα τα drives. (read errors - ασυμβατότητες). Σε ψηλή κατηγορία μπορείς να παίξεις σε verbatim/sony/tdk. Προτίμηση μου τα tdk, αλλά πάιζουν κοντά στα 3 Κασσετεμπορική. (Μη γελάς Μάριε μη γελάς ) sc
soublaki-3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 madsc, αν διάβασες το πρώτο post, προφανώς θα καταλήξεις στο συμπέρασμα που κατέληξα και εγώ, ότι μάλλον ήταν προβληματικά τα Miga. Έδωσα σε ένα φίλο μου που έχει το ίδιο DVD-R με εμένα τα δισκάκια τα οποία δεν κατάφερα να αντιγράψω, και σε Princo τα γράψε όλα δίχως απώλειες...Άρα μάλλον φταίνε τα Miga...Τώρα, πήρα 3 Taiyo, όλα ok χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Γιατί τέτοια επιθετικότητα με τα Princo; Ενδιαφέρεται κανείς να πάρουμε 500αδα Taiyo 4x με 1€/μονάδα;
madsc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Γιατί απλά έχει τύχει να γράψουμε princo στην Κηφισιά, να τα κατεβάσουμε Καλλιθέα με μηχανάκι σε backpack χειμώνα, και να έχουν ξεφλουδίσει (κυριολεκτικά), μόλις φτάσαν!!! Για φτηνά dvdr τσέκαρε το post του ramunda στα αποθηκευτικά μέσα ή/και συνεννοήσου με marios1957. sc
marios1957 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Σ' αφήνω ,ρε Γιώργο, να τα λες τόόόσο ωραία.... Από τα 500+ που έχω γράψει με PRINCO 4X ΛΕΥΚΑ NO-LOGO,ελάχιστα και με δική μου υπαιτιότητα έχουν γίνει σουβέρ.Το μόνο τους μειονέκτημα,η επιλεκτικότητα αναπαραγωγής σε x-box.Κάτι παίζει με την επίστρωση και το lazer του εν λόγω μηχανήματος. Προσέξτε το πρόγραμμα εγγραφής και την συμπεριφορά απένταντι στα δισκάκια(φθορές χρήσης,αποθήκευση κλπ). Αλλοιώς συνεχίστε να δίνετε 2+€ για κάθε δισκάκι και αφήστε εμάς τους χαζούς να τα πληρώνουμε 1€(με τάσεις καθόδου). Όλα αυτά σε Teac DV-50E,το οποίο από την πρώτη βδομάδα "έγινε" Pio 105.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.