Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 σκληρούς έναν SSD 60g μόνο για το λειτουργικό W7 και έναν 1Τ για αποθηκη

Στον ssd δεν αποθηκευα ποτε τίποτα (οσο το ελεγχα)

Εδω και 2 μηνες μονιμως μου βγαζει μηνυματα οτι τελειωνει το discspace

Παω και σβηνω recycle bin, εκανα το clean up tool ανεβηκε στο 1G ο ελευθερος χωρος

Μετα απο καποιες μερες τα ιδια

Σβηνω καποια προγραμματα, παω στα 500Μ

Μετα απο 2-3 μερες τα ιδια

Εκανα defragment, εβγαλα καποια προγραμματα, εσβησα οτι μπορουσα να σκεφτω ως αχρηστο, εκανα περασμα με το Eset smart security μηπως ειναι καποιος ιος.

Τιποτα.

Καμια ιδεα?

Το pc το εχω περιπου 7-8 χρονια, δεν μπορει να έπαιζε κατι απο την αρχη, θα ειχε συμβει νωρίτερα. Κατι εχει συμβει το τελευταιο διμηνο και καποιο Malware μου τρωει χωρο στον c:

Δημοσ.

Το να μειωνεται ο χωρος κατά 1-3GB δεν ειναι παραξενο αφου τοσο χωρο απαιτουνε πολλα προγραμματα για την αποθηκευση των προσωρινων τους αρχειων, ειδικά όταν έχεις καιρό να κάνεις restart. Θα πρεπει να βρεις να σβησεις καποιο προγραμμα που πιανει πολυ χωρο και δεν το χρειαζεσαι ή να βρεις καποιο αρχειο που επισης πιανει πολυ χωρο και δεν το χρειαζεσαι διαφορετικα θα σβηνεις συνεχεια και αυτα θα ξαναβγαινουν μιας και μιλαμε για προσωρινα αρχεια και πρεπει να 'ξεφυτρωνουν' για την ομαλη λειτουργια των αντιστοιχων προγραμματων. Με λίγα λόγια, χρειαζεσαι τουλαχιστον 3GB ελευθερα για να μπορουν τα προγραμματα να λειτουργουν ομαλα και να κανεις ενα restart στην αρχη της ημερας.

Δοκιμασε αυτο για να βρεις τι να σβησεις, θα σου δειξει σε ποιους φακελους κρυβονται τα μεγαλυτερα αρχεια (και ποιοι φακελοι πιανουν περισσοτερο χωρο, προσεξε μην σβησεις κανενα φακελο / αρχειο σημαντικο)

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι απο τα 60GB μου λεει οτι εχω available 150MB

Πχ εσβησα καποια πραγματα χτες, πηγα στα 700ΜΒ, σημερα παλι 150ΜΒ

υγ. πολυ ωραιο το εργαλειακι! Με λιγο ψαξιμο στο google μετα εσβησα 30G σε logs!

Πιθανως να μου ξαναγινει αλλα πλεον εστω και Manually ξερω τι να σβησω

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά μήπως είναι η cache από τον Chrome ή Firefox κτλ..

πχ με λίγα λεπτά σερφαρίσματος τα 250MB cache από τον Chrome είναι σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...