yorke8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ και πολλούς μήνες το pc μου κολλάει (παγώνει η οθόνη,το ποντίκι) σε άσχετες στιγμές (ακόμα και σε κατάσταση που απλά είναι ανοιχτό) και μόνο με hard reset επανέρχεται . Αν μάλιστα παίζει μουσική πολλές φορές είτε κολλάει και η μουσική, είτε παίζει η μουσική και το pc είναι κολλημένο. Έχω τα Win7 Ultimate 64bit. Έβγαλα και έβαλα τις RAM και τώρα μου εμφανίζει ότι είναι usable τα 2 από τα 4 Gb ,ενώ από dual channel έγιναν single. Οι RAM είναι 4 * 1 Gb ίδιες . Προσπαθώ με το msconfig να κάνω usable και τα άλλα 2 Gb χωρίς αποτέλεσμα. Η motherboard είναι η ASHROCK P55M Pro και δεν μπορώ να βρώ την επιλογή memory remap στο BIOS (v. 2.64) Έτρεξα το memtest86 για κανά 8ωρο και δεν μου έβγαλε error (στα 2 Gb). Τώρα μάλιστα που δουλεύει με 2 Gb το pc , δεν κολλάει τόσο συχνά. Βέβαια είναι πάρα πολύ αργό . Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι : CPU : INTEL i5 750 @ 2.67 GHz GPU : NVIDIA GeForce 9400 GT Τροφοδοτικό : TURBO X στα 450 Watt Τι λέτε ;
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ή δεν κούμπωσαν καλά κάποια ντιμάκια ή έχουν πρόβλημα τα δύο από αυτά.
Diskimpex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε καθε σετ σε κάθε υποδοχή ξεχωριστά μέχρι να δεις αν φταίνε οι μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα