Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα, διέρρευσαν φωτογραφίες μίας νέας συσκευής της Huawei μέσα σε προστατευτική θήκη. Κάποιοι έκαναν λόγο ότι πρόκειται για το Huawei Honor 8 Lite και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο.

Το Huawei Honor 8 Lite που είναι διαθέσιμο ήδη για προ-παραγγελίες στην Φινλανδία με τιμή €269 (η πώληση θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου) διαθέτει οθόνη LTPS με διαγώνιο 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από προστατευτικό γυαλί που σχηματίζει καμπύλες στις άκρες (2.5D).

Η συσκευή ενσωματώνει το HiSilicon Kirin 655 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή καθώς και RAM μεγέθους 3GB.Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 16GB ωστόσο μπορεί να επεκταθεί με τα την χρήση μνήμης microSD (η υποδοχή δέχεται τη κάρτα SIM και τη κάρτα μνήμης microSD).

Το Honor 8 Lite που θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε λευκό και μαύρο – οι εκδόσεις με το γαλάζιο και το χρυσαφί φινίρισμα θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Μαρτίου- διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, και στην πρόσοψη δεν διαθέτει πλήκτρα αφής ή φυσικά πλήκτρα. Αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά του hardware σας φαίνονται οικεία, είναι επειδή το κινητό είναι παρόμοιο με το Huawei P8 Lite (2017).

Η μόνη διαφορά μοιάζει να είναι η κάμερα των 12 Megapixels με το σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.2, ο οποίο είναι πιο αργό από αυτό του P8 Lite (f/2.0). Η εμπρόσθια κάμερα -77° γωνία- βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

περα απο το χρωμα ειναι πιο generic k απο pixel

Αυτό το κακό να κάνουν τα Bezels iPhone-like αφού δεν έχει Home Button η συσκευή κάντε την πιο Compact τόσα χρόνια έχουν περάσει τα Bezel παραμένουν στις περισσότερες συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό θα είναι να ανεβάσει λίγο την ποιότητα η Huawei στις συσκευές της, ειδικά στα honor. Στις φθηνές σειρές τα υλικά δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει και παρατηρώ οτι και σε αυτό το μοντέλο δεν αναφέρεται πουθενά το gorilla glass (προφανώς επειδή δεν υπάρχει). Πλέον οι περισσότερες κινέζικες εταιρίες, χρησιμοποιούν gorilla glass.

• Like 1
Δημοσ.

περα απο το χρωμα ειναι πιο generic k απο pixel

Αν και το Pixel όντως έχει πολύ utilitarian design, θα έλεγα ότι μετά από λίγο καιρό χρήσης μου αρέσει πολύ η αίσθηση που μου αφήνει στο χέρι. Στο χέρι όμως... όχι στο μάτι.

Δημοσ.

Καλό θα είναι να ανεβάσει λίγο την ποιότητα η Huawei στις συσκευές της, ειδικά στα honor. Στις φθηνές σειρές τα υλικά δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει και παρατηρώ οτι και σε αυτό το μοντέλο δεν αναφέρεται πουθενά το gorilla glass (προφανώς επειδή δεν υπάρχει). Πλέον οι περισσότερες κινέζικες εταιρίες, χρησιμοποιούν gorilla glass.

Σαν κάτοχος του Honor 8 δεν έχω να παρατηρήσω κάτι ποιοτικά. Ίσα ίσα που αποτελεί premium κατασκεύη με γυαλί μπρος πίσω και πολύ συμπαγη αίσθηση.

Δημοσ.

Σαν κάτοχος του Honor 8 δεν έχω να παρατηρήσω κάτι ποιοτικά. Ίσα ίσα που αποτελεί premium κατασκεύη με γυαλί μπρος πίσω και πολύ συμπαγη αίσθηση.

Είπα φθηνές σειρές. Αυτές είναι οι lite. Όπως και αυτή του άρθρου. 

Δημοσ.

Eδω στο honor 8 χρησιμοποιει Gorilla glass 3 (ενω υπαρχει και το 4 και το 5) για να γλιτωσει χρηματα , στις budget επιλογες ειναι... στο 6Χ παντως δν εχει ουτε καν Tempered glass! Πολυ φθηνης διαλογης γυαλι επελεξε να βαλει!

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι οσοι ανεφερεστε στην υπαρξη gorilla glass ή οχι.... αντιλαμβάνεστε φανταζομαι πως το gorilla glass ουτε καποια διαστημικη τεχνολογια ειναι, ουτε μονοπωλιο. 

Το οτι δεν αναφερεται κάτι δεν σημαίνει οτι δεν έχει βάλει καποιο durable glass fit for purpose. Μάλιστα απο την Huawei εχω δει non-gorilla glass αρκετα ποιο ανθεκτικο απο το gorilla, μιας και για να το σπάσω on purpose με βγαλε την πιστη.

Δημοσ.

Δες βίντεο jerryrigeverything όχι δν είναι όσο durable όσο ένα gorrila (dragontail οτιδήποτε σε tempered τεσπά) αλλά είναι όσο σκληρό ένα πλαστικό:Ρ

Για το 6Χ μιλάω για το Honor 8 απλά είναι ένα κλικ κάτω σε scratch test σε αντοχή ραγισματος δν ξέρω αλλά λογικά πιο κάτω θα είναι κ αυτό!

Δημοσ.

Ολοι οσοι ανεφερεστε στην υπαρξη gorilla glass ή οχι.... αντιλαμβάνεστε φανταζομαι πως το gorilla glass ουτε καποια διαστημικη τεχνολογια ειναι, ουτε μονοπωλιο. 

Το οτι δεν αναφερεται κάτι δεν σημαίνει οτι δεν έχει βάλει καποιο durable glass fit for purpose. Μάλιστα απο την Huawei εχω δει non-gorilla glass αρκετα ποιο ανθεκτικο απο το gorilla, μιας και για να το σπάσω on purpose με βγαλε την πιστη.

Κανένα γυαλί κινητού δε σπάει τόσο εύκολα. Οι γρατσουνιές είναι ο σημαντικότερος λόγος. Κι αν έχει όντως κάποιας αντίστοιχης τεχνολογίας, γιατί δεν το ονομάζει ή δεν το χαρακτηρίζει ας πούμε; Ποιος το φτιάχνει; Τι ανθεκτικότητας είναι; Τι ακριβώς προσφέρει;

Δημοσ.

Είπα φθηνές σειρές. Αυτές είναι οι lite. Όπως και αυτή του άρθρου.

Και για το Lite καλή άποψη έχω αλλά μάλλον είναι υποκειμενικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...