Tsalikis177 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 παίζει κάτι τέτοιο; γιατί πάνε στο καφέ και μερικοί μα@@κες τρώνε όλο το bandwidth.
IT chef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 μισό λεπτό να φωνάξουμε την γειτόνισσα την κύρα Κούλα,να μας πει το πρόβλημα καλύτερα,που ξέρει αυτή. Διάβασε τι έγραψες,σκέψου αν αυτό θεωρείται περιγραφή να καταλάβει κάποιο άλλο έλλογο ον τι συμβαίνει,και επαναδιατύπωσέ το. Άμα μπλοκάρεις το dn πάντως κανείς μαλάκας δε θα κατεβάζει τίποτα. 1
Tsalikis177 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 μισό λεπτό να φωνάξουμε την γειτόνισσα την κύρα Κούλα,να μας πει το πρόβλημα καλύτερα,που ξέρει αυτή. Διάβασε τι έγραψες,σκέψου αν αυτό θεωρείται περιγραφή να καταλάβει κάποιο άλλο έλλογο ον τι συμβαίνει,και επαναδιατύπωσέ το. Άμα μπλοκάρεις το dn πάντως κανείς μαλάκας δε θα κατεβάζει τίποτα. τι είναι το dn Ρε συ... νόμιζα ότι είμαι σε τεχνολογικό φορουμ και αυτόματα θα καταλαβαίνατε.... Λοιπόν, έστω ότι έχω ένα καφέ και παρέχω Wifi στον κοσμάκι. Είναι μερικοί λοιπόν που χρησιμοποιούν το Wifi για να κατεβάσουν αρχεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπόλοιποι πελάτες να σέρνονται στην πλοήγηση. Simple
IT chef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον σε μεταφυσικό πίστεψες πως είσαι,ή σε αισθητικό,που περιλαμβάνει νύχια και μύτη. Vdsl έχεις; 1
Tsalikis177 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον σε μεταφυσικό πίστεψες πως είσαι,ή σε αισθητικό,που περιλαμβάνει νύχια και μύτη. Vdsl έχεις; έτσι λεω
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 έτσι λεωΚαι που να το ξέρουμε εμείς ρε φιλαράκι;;; Εγω δεν ασχολούμαι μόνο και μόνο λόγω της συμπεριφοράς σου. Δεν ειναι κόπος να γράψεις ένα δυο παραπάνω πραγματάκια! 1
giorgos xaritos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και που να το ξέρουμε εμείς ρε φιλαράκι;;; Εγω δεν ασχολούμαι μόνο και μόνο λόγω της συμπεριφοράς σου. Δεν ειναι κόπος να γράψεις ένα δυο παραπάνω πραγματάκια! α καλα ετσι γραφω και εγω 1353 μηνυματα!!! απο τρολ αλλο τιποτα που στην λενε και πουλανε πνευμα καταρχην εσυ που δημιουργησες το ποστ για το ιντερνετ καφε γραψε ποσους υπολογιστες εχει τι γραμμη εχεις ακριβως και αν εχεις βαλει καποιο αυτοματοποιημενο προγραμμα boot στα pc οπως εχουν ολα τα ιντερνετ καφε... της προκοπης!...... edit : και μονο μια αναζητηση βρε εξυπνοι που πουλατε πνευμα πονηρακιδες με zte h168n θα δειτε οτι εχει vdsl vodaphone.... αρα να εχει ιντερνετ καφε δεν παιζει!
soteras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πρωτο βημα μοντεμ μπλε και στη θαλασσα τα αλλα δεν ασχολουμε.ΜΑΘΕΤΕ πλεον οταν ανοιγετε ενα θεμα να λετε εχω αυτο το ριμαδι εχω το ταδε θεμα με αυτο το ριμαδι οπως και το εχω σε ταδε χωρο το ριμαδι αυτο
Tsalikis177 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Και που να το ξέρουμε εμείς ρε φιλαράκι;;; Εγω δεν ασχολούμαι μόνο και μόνο λόγω της συμπεριφοράς σου. Δεν ειναι κόπος να γράψεις ένα δυο παραπάνω πραγματάκια! ε καλά. και διαφορετική συμπεριφορά να είχα δεν θα συμμετείχατε γιατί πολύ απλά δεν ξέρετε... και να σου πω... την λύση την γνωρίζω... χρειάζεται ένα ρουτερ με bandwidth control 'η proxy
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε τότε τι γράφεις εδώ αφού τα ξέρεις όλα; Νταξει εντελώς τρολλ!
giorgos xaritos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 πωωω μιλαμε ορισμενοι απλα γραφετε για να γραφετε ελεως πια και μετα μιλατε για τρολ παιδακια ε παιδακια
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αφού τα ξέρεις καλύτερα να μην ασχολούμαστε εμείς. Συγνώμη κιόλας δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα