Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi pro ή redmi note 4 ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια που είχα βασανιστεί με την αργοπορία και το lag του galaxy s3 ,αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο κινητό smartphone!

Παράγγειλα και εγώ πρίν λίγα λεπτά το "Xiaomi Redmi Note 3 PRO 16 GB GOLD" μετά από αρκετό ψάξιμο.

Είμαι σίγουρος πως μπορώ να το πω από τώρα πως επιτέλους δεν θα ξαναδω lag.

Σε κανα 2-3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου.166€ το πήρα ,μια χαρά...

Είμαι ανυπόμονος να το πιάσω στα χέρια μου!

• Like 1
Δημοσ.

Η global για το kenzo εχει ελληνικα.

Η dev σιγουρα.Δε θυμαμαι εαν τα εχουν βαλει και στην stable ακομα.Εαν οχι,τοτε σιγουρα σε καποιο επερχομενο update θα μπουν.

την τελευταια official Global Stable εχω βαλει,  γιατι δεν τα βλεπω.....???  

μαλλον μπερδευεις την DEV, η οποια εχει Ελληνικα..! 

Δημοσ.

Πλέον όχι γιατί την κατέβασαν πάλι,αλλά κυκλοφορεί σε λινκ.

Ξέρουμε το γιατί !

Επειδή εγω δεν καταλαβα, ουτε ξέρω, μοιραστείτε τη γνώση

Δημοσ.

την τελευταια official Global Stable εχω βαλει,  γιατι δεν τα βλεπω.....???  

μαλλον μπερδευεις την DEV, η οποια εχει Ελληνικα..! 

Νομιζω το εξηγησα αυτο που γραφεις.

Θα παρει και η stable ελληνικα κανονικα συντομα,αφου εχουν μπει στη dev.

Παντως μου φαινεται περιεργο γιατι το kate στη stable global εχει κανονικα ελληνικα.

Δημοσ.

αν κοιταζες πιο πριν, που εβαλα τα λινκς, για την καθε εκδοση, θα διαβαζες για τις μικροδιαφορες, μεταξυ των εκδοσεων. 

η KATE ειναι η international εκδοση που εχει και τα ελληνικα.  μακαρι, οπως λες κι εσυ, να μπουν και στην επομενη εκδοση του ΚΕΝΖΟ. 

Δημοσ.

Τα κινητα τα εχω,γνωριζω πολυ καλα τις διαφορες.

Το kenzo εφοσον εχει στη dev θα παρει και στη stable.Περιεργο μου φανηκε που στο ενα εχουν περασει στη stable τα ελληνικα και οχι στο αλλο,εφοσον ειναι ιδιο hardware.

Αλλα δεν ειναι αξιο αποριας,οταν το ενα επαιζε με ΜΜ και miui 7 ενω στο αλλο το αντιθετο.Κανει κατι τετοια κουλα η xiaomi.

Δεν θυμομουν απλα αν ειχε στο kenzo η stable ελληνικα,ειχα την υποψια οτι ειχε.Το οτι θα παρει,θα παρει,αυτο ειναι 100% σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

ηθελα να βαλω την επισημη Global Stable για να παιρνει τις αναβαθμισεις, μονο του. γιατι δεν θα το εχω εγω στα χερια μου, να τις κανω manually. 

αλλα, κι εγω -οπως ανεφερα- βρεθηκα προ εκπληξεως που δεν ειχε τα Eλληνικα..!  μακαρι να μπουν στην επομενη εκδοση κιολας, για να μην κατσω να κανω παλι αλλαγες...!!! 

Δημοσ.

Ναι,αν το θες το κινητο για γνωστο,πετας μια global stable και ειναι οκ,παιρνει και αναβαθμισουλες και μια χαρα.Τωρα για 1 μηνα(δε νομιζω να κανουν παραπανω να τα περασουν στη stable),ε ας τη παλεψουν με αγγλικα.

Παλι καλα που φερνουν εδω ελλαδα επισημα το International που εχει και ελληνικα.

Πλεον δε μπλεκω να φερνω και κινητα για γνωστους δηλαδη,παρα μονο για τη παρτη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,αν το θες το κινητο για γνωστο,πετας μια global stable και ειναι οκ,παιρνει και αναβαθμισουλες και μια χαρα.Τωρα για 1 μηνα(δε νομιζω να κανουν παραπανω να τα περασουν στη stable),ε ας τη παλεψουν με αγγλικα.

Παλι καλα που φερνουν εδω ελλαδα επισημα το International που εχει και ελληνικα.

Πλεον δε μπλεκω να φερνω και κινητα για γνωστους δηλαδη,παρα μονο για τη παρτη μου.

ακριβως ετσι. μακαρι να βγει σε κανα μηνα, να μην αναγκαστω να πειραξω τπτ...!  ευτυχως ειναι και καθηγητρια αγγλικων, οποτε δεν εχει προβλημα με την γλωσσα..!!!!  

δεν μπλεκω εγω........, με μπλεκουν επειδη ξερουν οτι ασχολουμαι με την τεχνολογια.  και δεν μπορω να τους αρνηθω, γιατι ειναι φιλοι. αλλα, κι εγω πλεον, αποφευγω να προσφερομαι, γιατι ειναι μπελας....!!  

Δημοσ.

ακριβως ετσι. μακαρι να βγει σε κανα μηνα, να μην αναγκαστω να πειραξω τπτ...!  ευτυχως ειναι και καθηγητρια αγγλικων, οποτε δεν εχει προβλημα με την γλωσσα..!!!!  

δεν μπλεκω εγω........, με μπλεκουν επειδη ξερουν οτι ασχολουμαι με την τεχνολογια.  και δεν μπορω να τους αρνηθω, γιατι ειναι φιλοι. αλλα, κι εγω πλεον, αποφευγω να προσφερομαι, γιατι ειναι μπελας....!!  

Οντως καμια φορα πρεπει να βαλεις ως ινδια τη χωρα για να δει τις τελευταιες ενημερωσεις.

Για ψαξε το.

Δημοσ.

οχι, ενταξει ειναι τωρα. με το που εβαλα την τελευταια εκδοση που βρηκα απο το Miui.gr, την επομενη μερα βρηκε μονο του αναβαθμιση και την εκανα. οποτε θεωρω ειναι ΟΚ.

απλα τα Eλληνικα να μπουν, σε επομενο update, και δεν πειραζω τπτ αλλο...! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...