Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διπλωμα που ειχε ποιος του το εδωσε ?

Αυτοι που λαδωνονται (γιατροι, εξεταστες, σχολες οδηγων) και δινουν διπλωματα σε γερους εχουν παει μεσα ?

Η τροχαια πρεπει να κυκλοφορει με συμβατικα αυτοκινητα και να μαζευει οποιο μοσχαρι κυκλοφορει και δεν ξερει τα στοιχειωδη

(αντιθετο ρευμα, κοκκινο, στοπ, κλειστα φωτα καθρεπτες, κινηση στην αριστερη με 10 χλμ, ομιλια στο κινητο..............)

Αλλα το  μονο που ξερουν ειναι κανα μπλοκο στο Ribas οπου εχουν οριο 50 και παιρνουν τα διπλωματα σε οποιους περνανε με 90 και να γραφουν κανα παρκαρισμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Αλλα το  μονο που ξερουν ειναι κανα μπλοκο στο Ribas οπου εχουν οριο 50 και παιρνουν τα διπλωματα σε οποιους περνανε με 90 και να γραφουν κανα παρκαρισμενο.

Eμ ναι, ντροπη τους να στηνουν μπλοκα στο σημειο που βαζουν κοντρες οι γνωστοι-αγνωστοι κι εχουν γινει διαφορα θανατηφορα κατα καιρους ακριβως λογω υπερβολικης ταχυτητας. Ντροπη και το οριο των 50 επισης, θα μπορουσε καλιστα να ειναι στα 150 για να βγαινουν ζωντανοι απο το δρομο μονο οσοι "πιανει το χερι τους" καθως οι υπολοιποι ειναι αργοι κι επικινδυνοι οδηγοι για τους πιλοτους.

Ντροπη τους επισης να σε γραφουν αμα παραβιαζεις σχεδον κατα 100% το οριο ταχυτητας, σιγα την παραβαση.

Ελπιζω τουλαχιστον να μην κανουν αλκοτεστ εκει, διοτι αν το κανουν κι αυτο, ε παραπαει πλεον.

• Like 3
Δημοσ.

Adi αν ribas εννοείς το Ρίβιο , ο νεος δρομος να ναι καλα, ποτε ξανα απο κεινο τον κατσίκοδρομο

Edit: διαβασα και το απο κατω ποστ μαλλον θα λες για τπτ λιμανακια βαρκιζα κλπ , σορτυ

Δημοσ.

Eμ ναι, ντροπη τους να στηνουν μπλοκα στο σημειο που βαζουν κοντρες οι γνωστοι-αγνωστοι κι εχουν γινει διαφορα θανατηφορα κατα καιρους ακριβως λογω υπερβολικης ταχυτητας. Ντροπη και το οριο των 50 επισης, θα μπορουσε καλιστα να ειναι στα 150 για να βγαινουν ζωντανοι απο το δρομο μονο οσοι "πιανει το χερι τους" καθως οι υπολοιποι ειναι αργοι κι επικινδυνοι οδηγοι για τους πιλοτους.

Ντροπη τους επισης να σε γραφουν αμα παραβιαζεις σχεδον κατα 100% το οριο ταχυτητας, σιγα την παραβαση.

Ελπιζω τουλαχιστον να μην κανουν αλκοτεστ εκει, διοτι αν το κανουν κι αυτο, ε παραπαει πλεον.

Δεν ξέρω αν έχεις δίπλωμα και έχεις περάσει ποτέ από εκεί. Τεράστια ευθεία με 3 λωρίδες θέλει πολύ προσπάθεια και όχημα 2cv χαλασμένο για να πας με 50.

Αλλά μάλλον είσαι της άποψης όπου υπάρχει μεγάλος δρόμος επειδή κάποιοι καφροι μπορεί να κάνουν κόντρες να μπαίνει όριο 50 ή να απαγορευτεί η κίνηση ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις δίπλωμα και έχεις περάσει ποτέ από εκεί. Τεράστια ευθεία με 3 λωρίδες θέλει πολύ προσπάθεια και όχημα 2cv χαλασμένο για να πας με 50.

Αλλά μάλλον είσαι της άποψης όπου υπάρχει μεγάλος δρόμος επειδή κάποιοι καφροι μπορεί να κάνουν κόντρες να μπαίνει όριο 50 ή να απαγορευτεί η κίνηση ακόμα καλύτερα

Mα ειναι προφανες οτι δεν ειμαι κατοχος διπλωματος απο τη στιγμη που υποστηριζω οτι πρεπει να τηρειται ο ΚΟΚ σε καθε περιπτωση.

Υπερηφανοι κατοχοι διπλωματος ειναι αυτοι που τρεχουν κατα 90% πανω απο το οριο και διαμαρτυρονται που υπηρχε μπλοκο να τους υπενθυμισει οτι υπαρχουν κανονες στην οδηγηση. Διπλωμα εχουν και αυτοι που θεωρουν οτι η κυρια αιτια των θανατηφορων ειναι οι οδηγοι που πανε με 10χλμ/ω (ειναι και πολλοι αλλωστε, επιδημια τετοιων σου λεω) κι οχι αυτοι που τρεχουν πανω απο το οριο...

Οταν μαθω να οδηγαω σαν Ελληναρας και αποκτησω την αντιστοιχη ελληναραδικη νοοτροπια να βριζω ολους τους αλλους οδηγους και την αστυνομια, τοτε θα παω και ριμπας να δω αν στο σημειο αυτο και τα περιξ του συμβαινουν καθε τοσο θανατηφορα λογω της υπερβολικης ταχυτητας , διοτι φαινεται να ειναι φημες ολα αυτα που μας λενε εμας που δεν εχουμε διπλωμα και δεν εχουμε περασει απο εκεινο το σημειο ποτε μας για να δουμε τι συμβαινει...

• Like 3
Δημοσ.

Mα ειναι προφανες οτι δεν ειμαι κατοχος διπλωματος

Προφανεστατο αλλιως θα ειχες μια ιδεα γιατι τι πραγματικα φταιει για την κατασταση στους δρομους

Πληροφιαριακα να σου πω οτι με εχει σταματησει η τροχαια σε μεγαλη ευθεια γιατι πηγαινα με το οριο των 50 και πισω μου ειχε σχηματιστει ουρα 40 αυτοκινητων και μου κανανε παρατηρηση γιατι παω τοσο σιγα και οτι δεν ειναι αναγκη να πηγαινουμε με το οριο

(Πηγαινα τοσο γιατι μου ειχαν κανει σινιαλο οι απεναντι οτι εχει μπλοκο μπροστα)

Παρακατω βεβαια που υπηρχαν επικινδυνες στροφες και γκρεμοι μπορουσες να πας ανενοχλητος με 100-150

Δημοσ.

Γιαυτο το λογο διαβαζω και ινσομνια, να μαθω να οδηγαω σαν Ελληναρας με τις οδηγιες των καταλληλων του ειδους.

Περα απο τα υπολοιπα:

1. Αν επιανες δεξια λωριδα, οπως προβλεπει ο ΚΟΚ, δεν θα δημιουργουσες καμια ουρα σε δρομο 3 λωριδων. Αλλα θα μου πεις σε δρομο που ειναι δικος σου σιγα μην κανεις και στην μπαντα για να περασουν οι αλλοι. (in before γνωστες δικαιολογιες).

2. Θελω μαρκα και μοντελο του βιονικου σου καθρεφτη που ειναι ικανος να βλεπει εως και 40 οχηματα πισω, οπως στην περιπτωση σου.

Τα γραπτα σου στο παρον section μενουν.

Εχεις πει οτι πρεπει να κορναρουμε και να βριζουμε-τραμπουκιζουμε στο δρομο, οποιον θεωρουμε οτι δεν οδηγει σωστα βαση των κριτηριων μας.

Εχεις πει οτι η κυρια αιτια θανατηφορων τροχαιων στην Ελλαδα ειναι η χαμηλη ταχυτητα κι οχι η υπερβολικη.

Εχεις πει οτι κακως η αστυνομια κανει μπλοκα για υπερβολικη ταχυτητα, πρεπει να εστιασει σε αυτους που κινουνται αργα μιας που αποτελουν μεγαλυτερο κινδυνο.

Ψηφιζεις να υποθεσω, ε;

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι να διαβαζεις καλα αυτα που λεω και οχι να τα αλλαζεις οπως θες

1) ειπα μεγαλη ευθεια και οχι δρομος με 3 λωριδες.  Μεγαλη ευθεια ειναι και δρομος με μια λωριδα και ΛΕΑ

2) αν ηταν 39 ή 41 τα αυτοκινητα πισω παιζει καποιο μεγαλο ρολο ?

3) φυσικα και πρεπει να κραζουμε οποιον κανει λαλακιες για να μην τις ξανακανει

εσενα αν ερχοταν καποιος απο αντιθετα κατα πανω σου θα του ελεγες κι ευχαριστω υποθετω

4) που ειδες να λεω οτι η κυρια αιτια θανατηφορων τροχαιων στην Ελλαδα ειναι η χαμηλη ταχυτητα ?

απο το "Οι γεροι με τα σαραβαλα και οι ασχετοι προκαλουν τα δυστυχηματα κι ας πανε με 10χλμ" αυτο καταλαβες ?

Εσυ εκτος απο το οτι δεν εχεις ακομα διπλωμα, ψηφιζεις?

Δημοσ.

Καλο ειναι να διαβαζεις καλα αυτα που λεω και οχι να τα αλλαζεις οπως θες

1) ειπα μεγαλη ευθεια και οχι δρομος με 3 λωριδες.  Μεγαλη ευθεια ειναι και δρομος με μια λωριδα και ΛΕΑ

Ειπες οτι εχει 1 λωριδα; Seems legit, αλλα λιγα ποστ παραπανω, μονος σου εχεις γραψει αυτο:

Αδυνατεις να συμφωνησεις με τον εαυτο σου σε facts, οπως (δεν) καταλαβαινεις. Αυτο ελειπε να συμφωνησεις με οποιοδηποτε συνομιλητη δεν σου λεει απλα ενα "ναι".

Δημοσ.

Seems legit, αλλα λιγα ποστ παραπανω, μονος σου τα εχεις γραψει αυτο:

Ψηφιζεις εσυ, ετσι;

Οτι ναναι πραγματικα

Τι σχεση εχει ο δρομος της Βαρκιζας με τον αλλο που σου ειπα μετα οτι με σταματησανε ?

Λες σε δρομο με 3 λωριδες να καθοντουσαν 40 αυτοκινητα πισω μου ?

Αεροπλανο να ειχα καπως θα με περναγανε

Δημοσ.

Ποστ Α: Στο Ριμπας στηνουν μπλοκο οι μπατσοι και γραφουν αυτους που πανε με 90, επειδη το οριο ειναι 50.

Ποστ Β: Να πχ εμενα με σταματησαν τις προαλλες και μου ειπαν να πηγαινω παραπανω, δεν ειναι αναγκη να τηρω τα ορια, ειπαν.

Και τελικα το 2ο σκηνικο ηταν σε αλλο δρομο κι οποιος δε το καταλαβε "το 'χει καψει" :lol:

Ουτε γραπτως δεν μπορεις να εκφρασεις αυτα που εχεις στο μυαλο σου και πας να βγεις κι απο πανω.

Ψηφιζεις και οδηγας ομως, αυτη ειναι η διαφορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...