drapanakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για την απενεργοποιηση του ssdp ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο εδω . Κοιτα τι μου εγραφαν. Το απενεργοποιησα. http://www.insomnia.gr/topic/634217-ssdpsrv/?do=findComment&comment=55414322 Τωρα καταλαβα τι εννοεις με το flash . Το ειχα κανει ηδη. 17γιγα ελευθερα στο δισκο. δε μου ανοιγει τη διευθηνση που μου εστειλες. Την εμποδιζει το ublock. Ποιο ειναι να το βρω ;
ss13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ποια από όλες δεν σου ανοίγει ; Εαν δεν ελευθερώσεις χώρο από τον δίσκο , τουλάχιστον το 30 % να είναι άδειο , δεν θα κάνεις τίποτα , ο επεξεργαστής είναι αργός , ο δίσκος γεμάτος , ελευθέρωσε δίσκο 1
drapanakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://download.cnet...4-10466403.html αυτο δεν ανοιγει. Ο δισκος ειναι πανω απο 30% αδειος. Ειναι 40 γιγα με 17 αδεια. Εχω εναν 80αρι σατα1. Αυτος που εχει δεν ειναι σατα. Να τον βαλω, ; Φοβαμαι μη γινει καμια ζημια με τα αρχεια και τα προγραμματα κατα τη μεταφορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κατέβασε το hdsentinel από την επίσημη ιστοσελίδα. Από χωρητικότητα καλά είναι ο δίσκος, μπορείς με ένα πρόγραμμα να κάνεις clonne τον υπάρχοντα δίσκο και μετά να επαναφέρεις το είδωλο στον 80αρη sata.
drapanakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Χωρις κινδυνο απωλειας δεδομενων η προβληματων 100% ; Το ειχα κατεβασει το προγραμμα πριν ενα μηνα. Τον εδειχνε οκ το δισκο. Και το Crystal disc info. Ελεγχος
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εφόσον ο δίσκος έχει 100% υγεία δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα όσον αφορά το clone. Τις περισσότερες φορές πετυχαίνει*. * Το λέω με βάση κάποια θέματα που έχω διαβάσει εδώ.
drapanakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δε νομιζω να δω και τρελλη διαφορα, οποτε δε με βλεπω να μπαινω σε περιπετειες. Να καταλαβω ομως. Το ερωτημα που εθεσα, ηταν για να ελαφρυνω τη μνημη με τη χρηση λιγοτερο επιβαρυντικου προγραμματος προστασιας. Γιατι η συζητηση εχει παει γυρω απο το σκληρο ;
FKLDS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Xρησιμοποίησα για αρκετά χρόνια το avira free. Έψαξα για κάτι πιο ελαφρύ και κατέληξα στο Panda Free. Δοκίμασέ το. (πρόσεχε μην εγκαταστήσεις και το Panda security toolbar κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του a/v) 1
drapanakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ειδες οφελη με αυτη σου την επιλογη οσον αφορα την λιγοτερη χρηση μνημης στον υπολογιστη σου ; Απενεργοποιειται αυτοματα το microsoft essentials ; Εχει επιλογη για να μην εγκαταστησω το Panda security toolbar ;
ss13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι απενεργοποιείς το Microsoft Essential https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/mse-protect_updating/disable-microsoft-security-essentials/0bcfa371-fa95-40b1-9a18-00c8db346326?auth=1 όταν κάνεις την εγκατάσταση του Panda , απλά προσέχεις τα βήματα , δεν πατά next χωρίς να βλέπεις τι γράφει , σε κάποιο βήμα πριν την εγκατάσταση σου λέει για το Panda security toolbar ( υποθετικά το λέω , δεν έχω εγκαταστήσει Panda ποτέ , αλλά τα βήματα είναι περίπου τα ίδια ) , οπότε εσύ το απενεργοποιείς συνεχίζοντας την εγκατάσταση , το θέμα πήγε στον δίσκο γιατί είναι μικρός ( 40 gb ) - παλιός , το μηχάνημα για να ανασάνει θέλει παραπάνω , ό,τι Antivirus και να βάλεις τα κοληματάκια σου θα τα έχεις , επίσης πόσο καιρό έχεις το τροφοδοτικό ; Υπάρχει περίπτωση εαν δεν παίρνει τα σωστά ρεύματα να κάνει κόλπα 1
ss13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και πως ελεγχω το τροφοδοτικο ; Με πολύμετρο ή βρες ένα τροφοδοτικό ( από φίλο σου ) , δοκίμασε να δεις αν κάνει τα ίδια , πόσα χρόνια έχεις να αλλάξεις τροφοδοτικό ; 1
drapanakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ποτε δεν εχω αλλαξει. Αν δουλευει γιατι να το αλλαξω ; Το εχω 13 χρονια, οπως ολο τον υπολογιστη. Το dvd μου ειχε χαλασει, το αλλαξα.
ss13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απλά ό,τι σου είπα πιο πάνω , επειδή ο υπολογιστής έχει τα χρονάκια του , πιθανόν το τροφοδοτικό έχει φάει τα ψωμιά του , νομίζω με τα όσα σου είπα στα προηγούμενα μηνύματα το μηχάμηνα θα παίζει ικανοποιητικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα