Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Mini HI-FI με Bluetooth - 35€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον θόρυβο που λες, το έβαλα τώρα σε λειτουργία Bluetooth χωρίς να έχω συνδεδεμένη συσκευή.. Σε απόλυτη ησυχία παρατηρώ θόρυβο αλλά έχοντας την ένταση από το 15 και πάνω.. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο έντονα.. Ο οποίος θόρυβος συνοδεύεται από ένα σιγανο "μπιμ μπιμ" που πηγαίνει με τον ρυθμό που αναβοσβήνει η ένδειξη "bt" στην οθόνη.. Αυτό σου κάνει κι εσένα;

Μόλις το δοκίμασα -μιας και δεν το είχα ξαναγγίξει από την μέρα που το πήρα- και κάνει και το δικό μου το μπιπ μπιπ με τον ρυθμό που αναβοσβήνει το "bt". Στις άλλες επιλογές(aux κτλ.) κάνει μόνο τον θόρυβο που ακούγεται σαν φύσημα το οποίο "φύσημα" ακούγεται όντως και με απενεργοποιημένο το hifi και σταματάει μόνο κλείνοντας τον πίσω διακόπτη. Επίσης το καπάκι από το κοντρόλ δεν κουμπώνει για κανένα λόγο και πέφτει συνέχεια.

Όταν παραλάβεις πες μου αν κάνει τα ίδια και το καινούριο. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αύριο είναι η τελευταία μέρα για DOA, MrPanozzz μήπως παρέλαβες το καινούριο να μου πεις αν κάνει τον ίδιο θόρυβο;

Κανείς άλλος δεν το αγόρασε εκτός από εμάς τους δύο;

Δημοσ.

Αύριο είναι η τελευταία μέρα για DOA, MrPanozzz μήπως παρέλαβες το καινούριο να μου πεις αν κάνει τον ίδιο θόρυβο;

Κανείς άλλος δεν το αγόρασε εκτός από εμάς τους δύο;

Παρέλαβα σήμερα αλλά επειδή ήμουν πολύ λίγο στο σπίτι, δεν το δοκίμασα κανονικά.. Το μόνο που τσέκαρα ήταν ο θόρυβος που κάνει στο stand by.. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ λιγότερος αν και ακόμα υπάρχει.. Ωστόσο να πω ότι το δοκίμασα στα πολύ γρήγορα στην κουζίνα όπου ήταν κι άλλοι, οπότε ίσως να μην είχε απόλυτη ησυχία, αν και σταμάτησαν να μιλάνε κλπ για να το δοκιμάσω.. Δηλαδή για να ακούσω τον θόρυβο έβαζα το αυτί σχεδόν πάνω στο στερεοφωνικό.. Ίσως σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας στο δωμάτιο μου βράδυ κλπ να είναι απλά το ίδιο και να μου φάνηκε.. Μόλις βρω χρόνο θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.. Βέβαια απ την στιγμή που τελειώνει η DOA, για μένα κάνε ένα τηλέφωνο και πες κάνει αυτό κι αυτό.. Είναι φυσιολογικό;

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με το Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν είναι φυσιολογικό(παρόλα αυτά αμφιβάλλω ότι γνωρίζουν) οπότε ταλαιπωρία και σήμερα αφού χθες που πήγα στο Πλαίσιο στο Mall για να δω το δικό τους ήταν χαλασμένο και δεν άναβε για κανένα λόγο!

Δημοσ.

Παρέλαβα Δευτέρα αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω μέχρι σήμερα. Το δοκίμασα στα γρήγορα και σε stand by δεν ακούγεται κάτι. Δεν το συνδεσα με Bluetooth, παρά μόνο με ένα στικακι και ραδιόφωνο.

Δημοσ.

Παρέλαβα Δευτέρα αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω μέχρι σήμερα. Το δοκίμασα στα γρήγορα και σε stand by δεν ακούγεται κάτι. Δεν το συνδεσα με Bluetooth, παρά μόνο με ένα στικακι και ραδιόφωνο.

Για να ακούσεις τον θόρυβο πρέπει να είσαι σε ήσυχο περιβάλλον και κοντά στα ηχεία.

Δημοσ.

Για να ακούσεις τον θόρυβο πρέπει να είσαι σε ήσυχο περιβάλλον και κοντά στα ηχεία.

Για το θόρυβο στο stand by, απλά κοντά στο στερεοφωνικό.. Ηχεία ακόμα και να μην είναι συνδεδεμένα πάνω δεν έχει σχέση

Δημοσ.

Για το θόρυβο στο stand by, απλά κοντά στο στερεοφωνικό.. Ηχεία ακόμα και να μην είναι συνδεδεμένα πάνω δεν έχει σχέση

Κι όμως εμένα τον περισσότερο θόρυβο τον βγάζουν τα ηχεία! Θόρυβο στο subwoofer-κεντρική μονάδα, χρειάστηκε σχεδόν να ακουμπήσω το αυτί μου πάνω του για να τον ακούσω.

Δημοσ.

Στο σπιτι το δοκιμασα με απολυτη ησυχία... Ηταν ολα καλα, καθολου θορυβος. Τωρα οταν το συνδεσω με bluetooth θα ξανα ενημερωσω. Το εβαλα στο κουτι του ξανα μεχρι να βρω που θα το βάλω :)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα το καινούριο και τα ηχεία κάνουν τον ίδιο ενοχλητικό θόρυβο. Υπάρχει κάποιος(εκτός από τον Anakha) που να μην έχει τέτοιο θέμα;

Δημοσ.

Παρέλαβα το καινούριο και τα ηχεία κάνουν τον ίδιο ενοχλητικό θόρυβο. Υπάρχει κάποιος(εκτός από τον Anakha) που να μην έχει τέτοιο θέμα;

Στο δικό μου δεν έχω ακούσει κάποιον ενοχλητικό θόρυβο. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι δεν υπάρχουν οδηγίες για το ραδιόφωνο.

Δημοσ.

Έκανα δεύτερη φορά αλλαγή και το καινούριο τρίτο κατά σειρά hifi που περνάει από τα χέρια μου συνεχίζει να κάνει τον ίδιο θόρυβο.

Δημοσ.

Έκανα δεύτερη φορά αλλαγή και το καινούριο τρίτο κατά σειρά hifi που περνάει από τα χέρια μου συνεχίζει να κάνει τον ίδιο θόρυβο.

Και μένα το καινούργιο που μου ήρθε σαν αντικατάσταση (επειδή το πρώτο ήταν φανερά ξανακλεισμενο και όχι λόγω θορύβου) ξανακάνει τον ίδιο θόρυβο.. Επίσης δύο εκθεσιακα που έχω δει σε καταστήματα τον έκαναν κι εκείνα (βέβαια λόγω θορύβου στο μαγαζί τα καταλαβαινες μόνο με το αυτί εντελώς κολλημένο επάνω, αλλά σημασία έχει ότι ακουγόταν)..

Οπότε απλά πιστεύω ότι αν και ενοχλητικό μάλλον έτσι δουλεύει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...