MrPanozzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/hi-fi/Turbo-X-Mini-HI-FI-MHF-300-EM-3312F.htmΜου ήρθε με mail.. Φαίνεται αρκετά καλό στερεοφωνικό και με Bluetooth.. Στα 35€ από 50€ στο late night offer για λίγες ώρες λογικά.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2017 από matrixxx τα καθαρα λινκ ειναι πιο λιγα απο τα "βρωμικα"! 2
link67 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Λίγο τα σχόλια για το ραδιόφωνο με προβληματιζουν, κατά τα άλλα φαίνεται καλή επιλογή.
Giannis Vasi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχει πολύ καλό ήχο, το έχω ακούσει. 1
Thodoris_Bak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 γνωριζει κανεις αν θα μπορω να το συνδεσω στον ενισχυτη ως αυτονομο woofer ? εχω ηδη την τηλεοραση να παιζει απο τα 2 ηχεια του ενισχυτη μου, και θα ηθελα να το συνδεσω κ αυτο
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Οταν ποσταρετε συνδεσμους να προσεχετε να ειναι καθαροι - οχι "σιδηροδρομοι" 5 γραμμων κωδικα. 1
MrPanozzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οταν ποσταρετε συνδεσμους να προσεχετε να ειναι καθαροι - οχι "σιδηροδρομοι" 5 γραμμων κωδικα. sorry matrixxx, εχεις δικιο αλλα το ποσταρα απο κινητο και απλα εκανα copy paste το link.. δεν ξερω αν επρεπε να κανω κατι διαφορετικο και πως..
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 sorry matrixxx, εχεις δικιο αλλα το ποσταρα απο κινητο και απλα εκανα copy paste το link.. δεν ξερω αν επρεπε να κανω κατι διαφορετικο και πως.. Αν κοιταξεις πως ειναι απο την ωρα που τον αλλαξα ο συνδεσμος και πως ειναι ο αρχικος που σου εχουν στειλει, μπορεις να καταλαβεις τι κραταμε απο τον συνδεσμο και τι πεταμε. 1
link67 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πρόλαβα ένα και με δωρεάν μεταφορικά, ευχαριστώ ts.
George! Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παρότι δεν το χρειαζόμουν πήρα κι εγώ ένα. Δύο απορίες τώρα προς όσους παρέλαβαν: 1) μπαταρίες είχε για το τηλεκοντρόλ; 2) ακούτε θόρυβο από τα ηχεία όταν είναι απλά ενεργοποιημένο χωρίς να παίζει μουσική και ανεξαρτήτως έντασης;
MrPanozzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Παρότι δεν το χρειαζόμουν πήρα κι εγώ ένα. Δύο απορίες τώρα προς όσους παρέλαβαν: 1) μπαταρίες είχε για το τηλεκοντρόλ; 2) ακούτε θόρυβο από τα ηχεία όταν είναι απλά ενεργοποιημένο χωρίς να παίζει μουσική και ανεξαρτήτως έντασης; 1) μπαταρίες όχι δεν είχε μέσα αν και το περιμενα γιατί το έγραφε και σε μια αξιολόγηση στη σελίδα του πλαίσιο 2) θόρυβο δεν παρατήρησα από τα ηχεία αλλά δεν έτυχε να το ακούσω και σε απόλυτη ησυχία για να σου πω με σιγουριά Εγώ πάντω είχα άλλο θέμα, καθώς το στερεοφωνικό μου ήρθε σε ένα κουτί ξεκάθαρα ξανακλεισμένο με δεύτερη ταινία (η πρώτη υπάρχει στις πλευρές του κουτιού όπου είχε κοπεί για να ανοιχτεί την πρώτη φορά). Τα ηχεία και το στερεοφωνικό ήταν μέσα σε σακουλάκια κλεισμένα και αυτά με ταινία και όχι σφραγισμένα ή τέλος πάντων με μια εργοστασιακή εικόνα. Επίσης, το στερεοφωνικό είχε μια γραμμή στην μια πλευρά αχνή άσπρη, που αμα την τρίψεις φεύγει και στην μια γωνία πίσω ένα μικρό γδάρσιμο. Τέλος, οι βίδες πίσω είναι μαύρες όλες και σε δύο από αυτές είναι εμφανές ότι έχει μπει κατσαβίδι καθώς έχει φύγει λίγο το χρώμα στη μέση. Επικοινώνησα με το πλαίσιο και μου είπαν ότι προφανώς θα γίνει αντικατάσταση με άλλο καινούριο, απλά περιμένουν παραλαβή 20 Φλεβάρη, οπότε περιμένουμε. Ευτυχώς η εικόνα που είχε το κουτί σε συνδυασμό με την φήμη του πλαισίου για τέτοια περιστατικά με έκανε και σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο το άνοιγμα του κουτιού, οπότε να μην μπορούν να πουν ότι δεν ισχύει κάτι απ' αυτά που ισχυρίζομαι. 3
George! Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 1) μπαταρίες όχι δεν είχε μέσα αν και το περιμενα γιατί το έγραφε και σε μια αξιολόγηση στη σελίδα του πλαίσιο 2) θόρυβο δεν παρατήρησα από τα ηχεία αλλά δεν έτυχε να το ακούσω και σε απόλυτη ησυχία για να σου πω με σιγουριά Εγώ πάντω είχα άλλο θέμα, καθώς το στερεοφωνικό μου ήρθε σε ένα κουτί ξεκάθαρα ξανακλεισμένο με δεύτερη ταινία (η πρώτη υπάρχει στις πλευρές του κουτιού όπου είχε κοπεί για να ανοιχτεί την πρώτη φορά). Τα ηχεία και το στερεοφωνικό ήταν μέσα σε σακουλάκια κλεισμένα και αυτά με ταινία και όχι σφραγισμένα ή τέλος πάντων με μια εργοστασιακή εικόνα. Επίσης, το στερεοφωνικό είχε μια γραμμή στην μια πλευρά αχνή άσπρη, που αμα την τρίψεις φεύγει και στην μια γωνία πίσω ένα μικρό γδάρσιμο. Τέλος, οι βίδες πίσω είναι μαύρες όλες και σε δύο από αυτές είναι εμφανές ότι έχει μπει κατσαβίδι καθώς έχει φύγει λίγο το χρώμα στη μέση. Επικοινώνησα με το πλαίσιο και μου είπαν ότι προφανώς θα γίνει αντικατάσταση με άλλο καινούριο, απλά περιμένουν παραλαβή 20 Φλεβάρη, οπότε περιμένουμε. Ευτυχώς η εικόνα που είχε το κουτί σε συνδυασμό με την φήμη του πλαισίου για τέτοια περιστατικά με έκανε και σκέφτηκα να τραβήξω βίντεο το άνοιγμα του κουτιού, οπότε να μην μπορούν να πουν ότι δεν ισχύει κάτι απ' αυτά που ισχυρίζομαι. Τα ηχεία σε σακουλάκια τα είχε και στο δικό μου που το κουτί ήταν κλειστό με μονή διάφανη ταινία, οπότε λογικά σε όλα έτσι είναι. Κοίταξα τις βίδες και είδα σε μία μόνο να είναι λίγο ξεβαμμένη. Επίσης είχε διάφανο αυτοκόλλητο στην πρόσοψη της πηγής-subwoofer, που αν σου έδωσαν μεταχειρισμένο ή επισκευασμένο φαντάζομαι δεν θα την έχει στο δικό σου. Μπαταρίες δεν είχε ούτε σε 'μένα. Αν μπορείς δεν σε ήσυχο περιβάλλον αν σου κάνουν θόρυβο τα ηχεία χωρίς να παίζει μουσική και ενημέρωσέ με. Ευχαριστώ. 1
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα ηχεία σε σακουλάκια τα είχε και στο δικό μου που το κουτί ήταν κλειστό με μονή διάφανη ταινία, οπότε λογικά σε όλα έτσι είναι. Κοίταξα τις βίδες και είδα σε μία μόνο να είναι λίγο ξεβαμμένη. Επίσης είχε διάφανο αυτοκόλλητο στην πρόσοψη της πηγής-subwoofer, που αν σου έδωσαν μεταχειρισμένο ή επισκευασμένο φαντάζομαι δεν θα την έχει στο δικό σου. Μπαταρίες δεν είχε ούτε σε 'μένα. Αν μπορείς δεν σε ήσυχο περιβάλλον αν σου κάνουν θόρυβο τα ηχεία χωρίς να παίζει μουσική και ενημέρωσέ με. Ευχαριστώ. Δεν είναι το θέμα τα σακουλάκια, είναι ότι ήταν τυλιγμενα γύρω γύρω σφιφμενα με ταινία που φαινόταν ότι ήταν περασμένη εκ των υστέρων, ακόμα και απ το κοψιμο της.. Για τον θόρυβο που λες, το έβαλα τώρα σε λειτουργία Bluetooth χωρίς να έχω συνδεδεμένη συσκευή.. Σε απόλυτη ησυχία παρατηρώ θόρυβο αλλά έχοντας την ένταση από το 15 και πάνω.. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο έντονα.. Ο οποίος θόρυβος συνοδεύεται από ένα σιγανο "μπιμ μπιμ" που πηγαίνει με τον ρυθμό που αναβοσβήνει η ένδειξη "bt" στην οθόνη.. Αυτό σου κάνει κι εσένα; Edit: Τελικά σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι όντως κάνει μόνιμα έναν θόρυβο.. Και όντως δεν έχει σχέση με την ένταση που το έχεις, μιας και το κάνει ακόμα και όταν το κλείνεις από το χειριστήριο.. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να το κλείσεις με τον διακόπτη του ρεύματος από πίσω.. Επίσης, δοκίμασα να ξεσυνδεσω και τα ηχεία και εξακολουθεί να το κάνει.. Άρα, ο θόρυβος προέρχεται από το στερεοφωνικό.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από MrPanozzz 1
MrPanozzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Αύριο τελικά θα μου έρθει η αντικατάσταση από το πλαίσιο. Ελπίζω να είναι όντως σφραγισμένο αυτή τη φορά και ας ελπίσουμε να μην έχει και τον θόρυβο στο stand by.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα