Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Στο Linux υπάρχει ο ocular όπου μπορώ να κάνω crop εικόνα ή κείμενο με δεξί κλικ. Στα windows παίζει κάτι αντίστοιχο; Ο acrobat το κάνει μόνο στο pro, ψάχνω να δω εάν γίνεται με τον Foxit αλλά και πάλι τπτ. Τι προτείνετε; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

O Foxit Advanced PDF editor έχει crop

εννοείς τον phantom;

το δοκίμασα... δεν μου άρεσε... 

αυτό που ψάχνω είναι να επιλέγω το κομμάτι που θέλω, να το κάνω αντιγραφή στο πρόχειρο και από εκεί και πέρα να το κάνω ότι θέλω

Δημοσ.

Crop κάνει ο reader που σου έστειλα αλλά όχι ακριβώς όπως το εννοείς εσύ.

Ή θα πας σε paid λύση, (foxit phantom προτείνω) ή κάνε την δουλειά σου με screenshot mode που έχουν όλοι οι pdf reader που ξέρω. Με καλό ζουμ στην σελίδα για να τραβηχτεί σε καλή ποιότητα και το χειρίζεσαι ως εικόνα μετά και το βάζεις πάνω σε άλλο pdf.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν ασχολούμε με PDF και δεν εχω καταλαβει τι ακριβός θες να κανεις και δεν το έχουν οι άλλοι δωρεάν editors, δοκίμασε το AbleWord

Επεξ/σία από p8denu
Δημοσ.

αυτό που θέλω: διαβάζω ένα PDF, σε μία σελίδα βλέπω ένα κομμάτι κειμένου που μου αρέσει και θέλω να το βάλω σε ένα αρχείο word, επιλέγω το κείμενο και το κανω αντιγραφή-επικόλληση σαν εικόνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το θελεις σαν εικονα μπορεις να το κανεις και με το snipping tool που εχουν τα windows.

https://www.youtube.com/watch?v=hpMHA12_kMk

Το ableword που σου έστειλα πριν δεν ειναι PDF editor αλλα μπορεί να το κανει κι αυτο. Μετατρέπει το PDF σε word και μπορείς να το επεξεργαστεις και να το ξανα αποθηκεύσεις σαν PDF

Επεξ/σία από p8denu
  • Like 1
Δημοσ.

αν το θελεις σαν εικονα μπορεις να το κανεις και με το snipping tool που εχουν τα windows.

https://www.youtube.com/watch?v=hpMHA12_kMk

Το ableword που σου έστειλα πριν δεν ειναι PDF editor αλλα μπορεί να το κανει κι αυτο. Μετατρέπει το PDF σε word και μπορείς να το επεξεργαστεις και να το ξανα αποθηκεύσεις σαν PDF

αυτό που έψαχνα, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...