AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ανοιξα το θέμα για να γράφουμε σχετικά με την εφαρμογή What's Up. Είχα 1,20€,έστειλα 1 sms και με χρέωσε 0,60€.Νόμιζα πως ήταν από εξερχόμενη κλήση.Πριν λίγο έστειλα στον ίδιο αριθμό(What's up) sms και απο 0,60€ πήγε -0,12€.Δηλαδή χρέωσε 0,60€ το κάθε sms λίγων λέξεων που κοστίζει 0,10-0,11€ ως κανονικό sms.Δεν με προειδοποίησε για την χρέωση. Ο αριθμός ξεκινάει απο 694 αλλά η εφαρμογή στον συγχρονισμό επαφών και στις υπηρεσίες επιβεβαιώνει πως είναι WU. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2017 από AntiCambeR
m0i Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 μου φαινεται υπερβολικη η χρεωση, αλλα μηπως ειναι whats up καρτοσυμβολαιο?
taslikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μου φαινεται υπερβολικη η χρεωση, αλλα μηπως ειναι whats up καρτοσυμβολαιο? Οτιδήποτε και να είναι, ακόμη και άλλο δίκτυο 60 λεπτά δεν χρεώνουν αν δεν απατώμαι.. 20 λεπτά έχω χρεωθεί να στείλω σε άλλο νούμερο άλλου δικτύου...
m0i Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Οτιδήποτε και να είναι, ακόμη και άλλο δίκτυο 60 λεπτά δεν χρεώνουν αν δεν απατώμαι.. 20 λεπτά έχω χρεωθεί να στείλω σε άλλο νούμερο άλλου δικτύου... Ειπα οτι ειναι υπερβολικη η χρεωση.Απλα προσθετω στο οτι ενα καρτοσυμβολαιο μπορει να φαινεται whats up,αλλα οι χρεωσεις σου θα ειναι κανονικες οπως και σε ολα τα αλλα δικτυα.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Η βλακεία μου είναι οτι αντί να στείλω sms απο τον messenger ξεχάστηκα και έστειλα από την εφαρμογή του What's Up.Πάντως απο τον messenger αντάλλαξα κάποια sms χωρίς χρέωση η κάποιο πρόβλημα.Ρώτησα και ο αριθμός είναι What's Up. Είχα κάνει αναπάντητη κλήση σε αριθμό με συμβόλαιο και είχε διάρκεια 9".Μάλλον για αυτό χρέωσε αλλά το είδα μετά αφού είχα στείλει τo 1 η τα 2 sms. Οπότε χρέωσε 0,20-22€ τα 2 sms και 1€ την κλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα