Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic

tristeza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς δε μπόρεσα να δω το GB@NE. Πολύ βάρβαρη ώρα δεδομένου ότι στις 7:15 πάω για δουλειά. Το ξαναδείχνει βέβαια σήμερα στις 21:30 Ελλάδας, αλλά άμα ξέρεις το αποτέλεσμα χάνει κάπως το ενδιαφέρον του.

Το LAR@NO super. Όταν μείωσαν οι Rams 38-35 πίστεψα θα το γυρίσουν αλλά από τα λίγα που καταλαβαίνω νομίζω έκαναν λάθος επιλογές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 811
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Δυστυχώς δε μπόρεσα να δω το GB@NE. Πολύ βάρβαρη ώρα δεδομένου ότι στις 7:15 πάω για δουλειά. Το ξαναδείχνει βέβαια σήμερα στις 21:30 Ελλάδας, αλλά άμα ξέρεις το αποτέλεσμα χάνει κάπως το ενδιαφέρον του.

Το LAR@NO super. Όταν μείωσαν οι Rams 38-35 πίστεψα θα το γυρίσουν αλλά από τα λίγα που καταλαβαίνω νομίζω έκαναν λάθος επιλογές.

Βασικα ναι. αν θυμαμαι καλα, επειδη το εβλεπα το ματσακι, πηγαν λιγο risky approach. θα μπορουσαν να ειχαν παιξει ελαφρως πιο συντηρητικα σε 1-2 plays και να πανε για FG. ειχε και ο Gurley μια μετρια γενικα βραδια, ισως κακη. ε δεν ηθελε πολυ για να το χασουν.

8 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εντάξει, roughing the kicker my ass.

Με το στανιό οπαδό των GB θέλουν να με κάνουν, τους έχουν λιανίσει οι διαιτητές φέτος.

ηταν λιγο fail το call αυτο!! το αναγνωριζω κι εγω..

οπως δεν ξερω αν και το ejection στον whitehead ηταν λογικο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γινεται η επιθεση της Ατλαντα να ειναι τοσο ανικανη. Απλα δε γινεται να θες 8 προσπαθειες για να σκοραρεις απο την 1-yard line. 

Παρολι 6 αγωνων (τα 5 πιαστηκαν), πονταρισμα στο CLE-ATL Over 44.5. Τελικο αποτελεσμα 44. Αλλα τι να περιμενεις απο ομαδα που εχασε 25π προβαδισμα σε SB. Να τους γλεντανε οι Browns μια ζωη, ετσι τους αξιζει

how-lucky-are-you-me-loto-o-02-08-15-16-

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape

• Super Moderators

Redskins - Buccaneers, κάποια στιγμή γελούσα, πολύ μετριότητα.

Λες, δεν μπορεί, θα σκοράρουν, όχι, εκεί, να σου το τρίψουν στη μούρη, χαμένα FGs, fumbles και δεν συμμαζεύεται. 

Πολύ ωραία η κίνηση του Άντερσον, είδε ότι ο Ρότζερς είχε ανοιχτά τη μπάλα όπως έτρεχε, ήρθε από πίσω και του απέσπασε τη μπάλα εξαιρετικά, από τις λίγες πραγματικά καλές στιγμές σε ένα παιχνίδι που το σκορ (16-3) αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του...

• Super Moderators

Oι Saints καταιγιστικοί. Ίνγκραμ και Καμάρα, τι θηρία είναι αυτά, ειδικά ο πρώτος είναι ο ορισμός του οδοστρωτήρα. Εντάξει, οι Tigers δεν είναι κορυφή αλλά σε καμία περίπτωση και του πεταματού, δεν περίμενα βέβαια να κερδίσουν αλλά νόμιζα πως κάτι παραπάνω να δείξουν, αλλά δεν... οι Saints είναι θηρία. Ξεκίνησαν με ήττα και από τότε, μπουλντόζα.

Οι Titans έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα, με τίποτε δεν θα πίστευα πως θα κρατούσαν τους Patriots στους 10, αλλά το κατάφεραν.

Raiders, άθλιοι, σαν να παίζανε έφηβοι με άντρες στο παιχνίδι με τους Chargers. Γενικά, κι οι Jets χάλια ήταν, και οι Buccaneers, Rams-Seahawks ωραίο ντέρμπι, βλέπεις το ρεκόρ του Σιάτλ και λες "μπορούν καλύτερα" αλλά δεν τους βγαίνει. 

Οι Packers άνετα, αυτός ο Ρότζερς ώρες-ώρες είναι σαν να ρίχνει με κομπιούτερ. Ο Αμεντόλα τι στην ευχή κάνει στους Dolphins δεν μπορώ να καταλάβω, πώς και δεν πήγε κάπου καλύτερα;

Steelers-Chargers on fire αυτό το διάστημα, κι οι Texans πολύ καλό streak.

• Super Moderators

Πήγαν να βγάλουν λαγό από το καπέλο οι 49ers με αυτή τη γελοιότητα του roughing the passer.

Αδικία θα ήταν, αλλά είχαν ξεμείνει από χρόνο και οι Giants το πήραν το παιχνίδι, αλλά προφανώς η χρονιά δεν σώζεται για κανέναν τους.

• Super Moderators

Γενικά, κάτι "περίεργα" (για την Ελλάδα) αθλήματα που παρακολουθώ, είτε πρέπει να δώσεις μάχη να τα βρεις στην ελληνική τηλεόραση (λ.χ. κρίκετ, οκ, έπαιζε θυμάμαι Ινδία-Πακιστάν και έδειξαν Αφγανιστάν-Νέα Ζηλανδία...) είτε είναι εφιάλτης οι ώρες που προβάλλονται, προχτές στον ξαναπέ ξύπνησα..

Εγώ έζησα 5 χρόνια Καναδά και μου άρεσε να βλέπω NFL και μπέιζμπολ. NHL δε συμπάθησα ποτέ.Ράγκμπι και Austarlian μ' αρέσει να βλέπω αλλά δε δείχνει συχνά. Κρίκετ δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Άσε που απ' ότι έχω καταλάβει ένα ματς (τεστ;) τραβάει 2-3 μέρες.

Στίβος πάνω απ' όλα.

Στις 13/11/2018 στις 1:27 ΠΜ, NickTheQuick είπε

Έρχεται MNF (Τρίτη ξημερώματα για μας) Rams-Chiefs στο Mexico City. Πόλεμος. Άνοιξε με O/U 63.5 όταν τα υπόλοιπα ανοίγουν γύρω στο 45 με 50.

Θα ειναι εξαιρετικο ματσακι!!

το NYG @ SF το ειδα κι εγω... καλο ματσακι ηταν! εχω τον Kittle στο fantasy league που παιζω! χαχαχα

Τελικά to MNF θα γίνει στην έδρα των Rams που ήταν θεωρητικά γηπεδούχοι γιατί είχε συναυλία η Σακίρα στο Azteca και καταστράφηκε το χορτάρι (ή το κάπνισαν οι ντόπιοι)

Γενικοτερα παντως υπαρχει αυτο το προβλημα με τα multi-purpose γηπεδα. Οταν χρησιμοποιουνται για διαφορα events, δεν υπαρχει χρονος να επανελθει ο αγωνιστικος χωρος. Φανηκε και στο Wembley προ εβδομαδων οπου το γηπεδο θυμιζε Ζωσιμαδες στον αγωνα της Τοτεναμ με τη Μπαρτσελονα. Ειναι ενα σημαντικο θεμα που πρεπει να λυθει αν το NFL θελει να επεκταθει σε μια εκ των Βρετανια/Μεξικο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...