Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολλές πεταγμένες ευκαιρίες οι Patriots να πάρουν ευκολότερα το παιχνίδι, αλλά εκείνο το μπλοκ του Χάρμον ουσιαστικά πάνω στη γραμμή, τελευταία φάση του παιχνιδιού, ήταν εντυπωσιακό.

Ο QB των Cubs έκανε κάτι μαγικά rushing στις δύο πρώτες περιόδους, αλλά στοίχισαν τα interceptions.

Περιμένω να δω τι έγινε στο Buccaneers-Browns, χάθηκε το kick στο τέλος της κανονικής περιόδου και πήγαν παράταση; Είδα το 26-23, λέω οκ, αυτό περίμενα με το σκορ 23-23 στο τελευταίο μισό λεπτό του αγώνα και τους Buccaneers να έχουν φτάσει στις 25-30 γιάρδες,, αλλά τελικά το πέτυχαν ήταν στην παράταση.

Πολύς κόσμος και το Chargers-Titans, κλειστό ματς, ό,τι καλύτερο για τους ουδέτερους.

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Week 8 απο αυριο..

• πιστευω σε νικη του Houston επι του Miami. Παροτι ξεκινησαν 0-3 οι Texans, στη συνεχεια εκαναν 4-0 και φαινονται ιδιαιτερα φορμαρισμενοι. ευκολα η δυσκολα θα κερδισουν πιστευω. εξαλλου τον Osweiller δεν τον παω μια...
  • Philadelphia - Jacksonville. εδω δεν ξερω τι να πω. Οι Jags ξεφουσκωσαν απιστευτα, απο τους πρωταθλητες θα περιμενα περισσοτερα. Δεν μπορω να κανω καμμια προβλεψη
  • Λογικα KC, Washington και Chicago θα εχουν ευκολες βραδιες.
  • Οι δικοι μου θεωρητικα θα πρεπει να εχουν μια σχετικα ησυχη βραδια απεναντι στους Bills (there's only one Bill in Buffalo that wins.. Belichick! LOL). Ποτε ομως δεν ξερεις, ενδο-division κοντρα ειναι αυτη, στο παρελθον οι Bills μας εχουν βγαλει το λαδι.
  • Ενδιαφερον ματσακι το Rams - Packers. Απιστευτο συνολο οι Rams, ομως εδω μιλαμε για ομαδα που εχει οτι καλυτερο πισω απο TB12. οποτε θα δωσω καποιες ελπιδες στους Packers.
  • Πιστευω σε νικη και Pittsburgh επι του Cleveland. Ακομη και χωρις Bell, ακομη και με αναγεννημενους Browns.

Για να δουμε!

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 6:31 ΠΜ, Rabican είπε

Για να δουμε!

KC μπορεί να γίνει λίγο ντέρμπι

Ραμς εγώ πιστέυω θα το πάρουν σχετικά άνετα. Είναι πολύ καλύτεροι και αμυντικά. Αντίθετα οι Πάκερς θα δυσκολευτούν να τους σταματήσουν.

Αυτό που πιστεύω να γίνει ματσάρα είναι το Vikings-Saints

Δημοσ.

Συμφωνω..

ωραιο ματσακι το χτεσινο. Αναμενομενα το Houston κερδισε. 5 TD passes ο Watson! 1 TD pass απο τον ... Amendola για το Miami!

Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 12:28 ΜΜ, NickTheQuick είπε

KC μπορεί να γίνει λίγο ντέρμπι

Ραμς εγώ πιστέυω θα το πάρουν σχετικά άνετα. Είναι πολύ καλύτεροι και αμυντικά. Αντίθετα οι Πάκερς θα δυσκολευτούν να τους σταματήσουν.

Αυτό που πιστεύω να γίνει ματσάρα είναι το Vikings-Saints

Σε όλα μέσα έπεσα 🗑️

Τουλάχιστον έγινε ωραίο παιχνίδι στο LA

• Like 1
Δημοσ.

Guys παιζει κανενας Madden NFL Overdrive? 

Επισης δικαιωθηκα για την προ εβδομαδων συζητηση μας για τους Jags. Αμφισβητουσα τον Bortles σαν QB που θα κανει την ομαδα SB-contender και λιγες εβδομαδες αργοτερα εφαγε παγκο και η JAX χωθηκε σε ολα τα σεναρια ανταλλαγης για QB. 

Boston Rules, εν πολλοις και χαρη στον μοντελοπνιχτη και τον Νταρθ Σιντιους

45002921_2190639144316095_10061756189974

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Guys παιζει κανενας Madden NFL Overdrive? 

Εγώ . Δεν το πίστευα ότι υπάρχει άλλος Έλληνας που παίζει Overdrive ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Σε όλα μέσα έπεσα 🗑️

Τουλάχιστον έγινε ωραίο παιχνίδι στο LA

ηταν ωραιο το ματσακι μεχρι που ο Thielen εκανε το fumble και ο Diggs σταματησε να τρεχει και ο Cousins εριξε το INT. ποτε δεν καταλαβα γιατι σταματησε το route... τον κρεμασε κανονικα τον Cousins.

εγω ψιλομεσα επεσα νομιζω! :D

Σημερα οι δικοι μου θα παιξουν χωρις κλασσικο RB (εκτος του White Που ειναι receive back).

Burkhead/Michel ειναι ruled out.

Gronk θα παιξει λεει. πιστευω θα ζοριστουμε, αν το κερδισουμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έδειξε στην Ελλάδα Minessota-NO. Προτίμησαν (και σωστά κατ' εμέ) το 5ο παιχνίδι των WS.

16 ώρες πριν, Rabican είπε

πιστευω θα ζοριστουμε, αν το κερδισουμε..

Σου έχω ξαναπεί οι Pats έχουν την AFC East για πλάκα. Ξεκινάνε χαλαρά με 6-0 (άντε 5-1).

Επεξ/σία από NickTheQuick
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Δεν έδειξε στην Ελλάδα Minessota-NO. Προτίμησαν (και σωστά κατ' εμέ) το 5ο παιχνίδι των WS.

Σου έχω ξαναπεί οι Pats έχουν την AFC East για πλάκα. Ξεκινάνε χαλαρά με 6-0 (άντε 5-1).

Ναι λογικο να δειξουν Red Sox. Νομιζω πολυ λιγοι βλεπανε NFL Κυριακη απογευμα..

ειδικα στην ευρυτερη περιοχη της ΝΕ!! χαχαχ

οσο για το ματσακι, πραγματικα ζοριστηκαμε. οταν ο θεατρινος των Bills προσποιηθηκε οτι εκανε TD (ενω του ειχε πεσει στο εδαφος η μπαλλα) ειπα "παει το χασανε το ματσακι τα ζουδια". Μα ειναι απαραδεκτο απεναντι σε τετοια αμυνα να πηγαινεις 5 φορες RZ και να εχεις μονο 4 FGs!!!

Δημοσ.

Επικο matchup αυτην την Κυριακη.. μια φορα στα ... 20 χρονια!

Brady vs Rodgers

δε χρειαζεται να πω κατι αλλο. Ελπιζω η Offensive Line μας να μπορεσει να περιορισει τους Martinez/Matthews και να δωσει μια ευκαιρια στον TB να κανει παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...