Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα υπάρχει στο ότι γράφεις πράγματα που θεωρείς τελεσίδικα μέχρι να σου πει κάποιος ότι δεν είναι και να κάνεις πίσω, λέγοντας ότι εγώ δεν είπα αυτό και δεν είπα εκείνο, τη στιγμή που τα γραπτά υπάρχουν. Πουθενά δεν είπες αν συνεχίσει έτσι, είπες αυτό που έκανα παράθεση αυτολεξεί. Προφανώς και φαίνεται ποιος ξέρει και ποιος όχι από αυτά που γράφει, γιατί σε διορθώνω συνέχεια. Δεν έχω τίποτα με τον Barkley, ίσα ίσα, μαγκιά του, αλλά κάνεις λάθος ότι άλλαξε αυτός τη Φιλαδέλφεια. Σου εξηγώ γιατί, σου λέω ότι ήταν συνολική απόδοση κι εσύ επιμένεις ότι ένας running back ολομόναχος ήταν ο λόγος που οι Eagles πήραν πρωτάθλημα. Δηλαδή, εντάξει. 

Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις και να μην ρωτάς για να καταλάβεις περισσότερα. Στο λέω εντελώς φιλικά, έχεις πολύ μονοδιάστατη άποψη για το άθλημα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, γιατί εστιάζεις στο άτομο τη στιγμή που είναι ένα εντελώς ομαδικό άθλημα. Αν ο Barkley ήταν ο μόνος λόγος που πήραν πρωτάθλημα οι Eagles, θα το σήκωνε και με τους Giants. Δεν είναι γκολφ το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Στις 19/2/2025 στις 9:16 ΜΜ, avacan23 είπε

θα θελα την αποψη σας για την παράλειψη του Ιλαι Μανινγκ στο hall of fame. Πιστεύετε ότι αξίζει να ναι;

Έχουμε γράψει φοβερό άρθρο αντιπαράθεσης και για αυτό.

Προσωπικά, όχι, σίγουρα όχι ως first ballot. Θα μπει κάποια στιγμή, αλλά αν μπει αυτός τότε πρέπει να πάει χέρι χέρι με τον Jim Plunkett των Raiders.

• Απαντ. 947
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα αν θέλεις να μην ξανα ασχοληθείς με προσωπική κριτική αλλά με διατύπωση απόψεων. Δεν έχει νόημα να λες όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι ασχετος με το άθλημα γιατί αν είσαι ενήλικας πρέπει να το κοιτάξεις κι αν είσαι ανήλικος θα περιμένεις να ωριμάσεις. Διαφωνώ με την άποψη σου αλλά δε σε χαρακτήρισα ποτέ. Δε με ξέρεις δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να μειώνεις και να κάνεις χαρακτηρισμούς. Δεν με ενδιαφέρει και να διαφωνήσω μαζί σου .. υπάρχουν παππούδες στα καφενεία που μιλάνε έτσι .. τι ήρθε να μας πει τώρα ο άλλος εγώ που βλέπω 40 χρόνια μπάλα.. 

ο Μπάρκλεϊ άλλαξε επίπεδο τη Φιλαδέλφεια και ήταν το κομμάτι που της έλειπε για να πάρει πρωτάθλημα. το λένε όλοι οι παίκτες και η διοίκηση της όχι μόνο οι δημοσιογράφοι. Με αυτό πιστέψαμε ότι μπορουμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Όσο καλή άμυνα και να είχαν χωρίς την προσθήκη του Μπάρκλεϊ δε θα έφταναν μέχρι το τελος. Και στο τελικό ο σπανιολο ρίσκαρε όλο το σχεδιασμό της άμυνας του κανσασ Να σταματήσει το Μπάρκλεϊ και έχασε πανηγυρικά. Αν σε πειράζει που το λέω εγώ λυπάμαι.. κοίταξε το. Αν δεν το ξερεισ Ο τύπος επανέφερε (μαζί με το χενρυ) τη θέση του RB στο προσκήνιο της λιγκας. Προσπάθησε να ακουσεισ Και μια άλλη άποψη καλό θα σου κάνει εκτός αν είσαι ξερόλες και δε θες άλλες απόψεις από τη δική σου να ακούγονται. Οκ το καταλαβαίνω. Αν συγκρίνεις το γκολφ με το nfl τότε μάλλον θα τα βρεις μπαστούνια. Τελευταία φορά που ασχολούμαι. Σεβαστό να χεισ Άλλη άποψη κατάπτυστο να μειώνεις όποιο έχει άλλη άποψη με τη δική χωρίς να ξέρεις και ποιος είναι. Το ότι λες ότι με διορθωνεισ Συνέχεια κιόλας .. να σαι καλά που με κάνες και γέλασα. Ευτυχως τα γραπτά μένουν Καλή συνέχεια Fly Eagles Fly GIF

• Confused 1
Δημοσ.

Υπάρχει η άλλη άποψη κι υπάρχει η λάθος άποψη. Άλλη άποψη είναι να διαφωνούμε στο ποιος αξίζει το MVP. Λάθος άποψη είναι να νομίζεις ότι ο Barkley είναι ο μεγαλύτερος ή/και ο μοναδικός λόγος που οι Eagles πήραν πρωτάθλημα. Βλέπεις τη διαφορά; Οι Eagles πήγαν Super Bowl έχοντας τον D'Andre Swift ως running back και το έχασαν λόγω κακής λειτουργίας της άμυνας, κάτι που φυσικά δεν συνέβη φέτος. Ο Swift είναι ίδιος με τον Barkley λοιπόν; 

Τζάμπα σου εξηγώ γιατί επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Όταν οι δημοσιογράφοι τα λένε, που πληρώνονται ανά τη λέξη και τη διαφήμιση, είναι μετρ, όταν τα λέω εγώ είμαι ξερόλας. 

Το ότι ο Henry με τον Barkley επανέφεραν τη θέση στο προσκήνιο το είπα κι εγώ, αλλά διαφέρει πολύ με αυτό που λες. 

Πάλι τα μπερδεύεις. Σου λέω ότι εσύ μπερδεύεις το γκολφ με το nfl και το γυρίζεις πάνω μου. Αλλά λέμε, άλλα καταλαβαίνουμε. Και δεν χρειάζεται να σε ξέρω. Δεν κρίνω τον χαρακτήρα σου, το πώς βλέπεις το άθλημα κρίνω και το τι γράφεις για αυτό. 

Δεν έχω κανένα θέμα με τις διαφορετικές απόψεις. Τις λάθος ναι, οφείλω να σου πω ότι δεν ισχύουν αυτά που λες. Και δεν σε μειώνω. Ίσα ίσα. Σου προτείνω, έντονα, να αρχίσεις να βλέπεις το άθλημα διαφορετικά, και θα δεις πολύ περισσότερο το πόσο συλλογικό είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...