avacan23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ο Άλεν παίζει σε πολύ χειρότερη ομάδα από τη Βαλτιμόρη και την έχει κάνει υποψήφια για Λομπάρντι . Έχει σπάσει τα ρεκόρ παντού ακόμα και στο φαντασι όπου έκανε τους περισσότερους πόντους για παίκτη. Βαριέμαι να κάθομαι να γράφω τα ρεκόρ του. Ο Λαμάρ είναι παικταράς αλλά φέτος η ομάδα του τον χαντάκωσε στην προσπάθεια για mvp. Και νικάει το Λαμάρ στο δυνατό του σημείο 11 Ράσινγκ td, τι να λέμε τώρα ! μακάρι η Βαλτιμόρη να αποκλείσει το kansas στον ημιτελικό επιτέλους. Δυστυχώς δεν έχει την άμυνα για να το κάνει .. ούτε τα βουβάλια την έχουν οπότε το Κάνσας έχει και την εύνοια των διαιτητών θα πάει τρένο για το 3/3. Από την άλλη πλευρά είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα . Η Φιλαδέλφεια που είναι πλήρης και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα με σερί 10/10 μπορεί να χάσει από τους πακερς, το Ντιτρόιτ είναι λαβωμένο και πρακτικά δεν έχει άμυνα με τόσες απουσίες αλλά έχει μέταλλο και χημεία σαν ομάδα. Για να δούμε… Υ.Γ. Διαβάστε λίγο την ιστορία του Άλεν , φτωχόπαιδο μάζευε βαμβακια στη φάρμα του πατέρα του και με πολλές αντιξοότητες κατάφερε να μπει στο nfl. Και κάθε χρόνο βελτιώνεται και κερδίζει κόσμο με το ταλέντο του. Θυμίζει λίγο τον δικό μας Γιάννη.
chemicalpoisons Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ποιος έχει χειρότερη ομάδα, ο Allen; Με 12η άμυνα σε παθητικούς πόντους, με Amari Cooper και James Cook; Στην ίδια φάση είναι, μόνο που ο Jackson πρέπει να τρέχει να προλάβει τις βλακείες της άμυνας κάθε φορά. Ένα κακό ματς με τους Steelers είχε όντως ο Jackson. Θες να σου θυμίσω τι ματς είχε ο Allen με εμάς; Το ότι μου έβαλες τα rushing touchdowns ως την ειδοποιό διαφορά απλά λήγει κάθε κουβέντα. Κάνσας μόνο με σπρώξιμο θα φτάσει τελικό. Τους βλέπω one and done, προσωπικά, αλλά θα δούμε. 3 στα 3 δε θα κάνει με την αξία του. Φιλαδέλφεια τη θεωρώ την πιο πιθανή. Δεν πρόκειται να χάσει από Packers, εκτός αν το πετάξουν μόνοι τους το ματς από λάθη. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από chemicalpoisons
avacan23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) O Αλεν έχει 3 παιχνίδια που δεν έχει interception or lost fumble. Ο Αλεν θα τερματίσει την ομάδα του 2η και αν παρκάρει το Κάνσας τον Μαχόουνς για τον αστράγαλο του μπορεί και 1η. Ο Αλεν έχει κερδίσει το Κανσας και το Ντιτροιτ δλδ τις πρωτοπορες ομάδες στη βαθμολογία . Ο Αλεν σε κανένα παιχνίδι δεν έχει φάει ξύλο ή εχει ταπεινωθεί από αντίπαλη άμυνα όπως όλοι οι αντίπαλοι του για το MVP. O Aλεν παίζεται φαβορί με -900 να κερδίσει το Μvp οταν οι αντίπαλοι του κάνουν τη χρονιά της καριέρας τους. Lamar Jackson έχει το απίστευτο στατιστικο 34 touchdown passes για 3 interceptions. Saquon Barkley έχει σχεδόν 1 touchdown per game (13/14 ) με ρεκορ σχεδόν 2,000 γιάρδες (1,964). Όποιος και από τους 3 να το πάρει θα ναι δίκαιο, αλλά πιο άδικο θα είναι να μη το πάρει ο Αλεν. Σε καταλαβαίνω όμως. Βλέπεις το Λαμάρ να πετάει τη μπάλα με καθε πιθανό και απίθανο τρόπο, (δες τη πάσα την κυριακή στο TD του bateman), να είναι σε τρομερη κατάσταση φέτος, καλύτερη από πέρυσι που πήρε το Mvp και τρελαίνεσαι που δε θα το πάρει. οκ αν βγάλεις τα μωβ γυαλιά θα δεις ότι το βουβάλι είναι πιο πολυτιμος παίκτης στο nfl από το κοράκι της βαλτιμορής. Josh Allen (-900, bet $900 to win $100) Lamar Jackson (+550, bet $100 to win $550) Saquon Barkley (+1300) Διαβασε εδώ και τι λενε οι ειδικοι αν δεν πιστεύεις εμένα, So, with Jackson playing better than he did in a season in which he won 49 of 50 votes a year ago, why is he comfortably second to Allen in the MVP race? The factors that hurt Allen in the race between these two a year ago are instead hurting Jackson this time around. Allen's team wasn't leading its division for most of the season and spent the vast majority of the season in the wild-card picture before getting hot late and eventually clinching the AFC East in Week 18. Jackson's Ravens have spent virtually all of 2024 behind the Steelers in the AFC North, and it's tough for a quarterback who doesn't win his division to win the MVP. This season, it's Allen who has had the big games against the best teams, as he led the Bills to wins over the previously undefeated Chiefs and oft-dominant Lions. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από avacan23
chemicalpoisons Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μιλάει για μωβ γυαλιά ο άνθρωπος που έγραψε 8 ώρες πριν, avacan23 είπε Ο Αλεν σε κανένα παιχνίδι δεν έχει φάει ξύλο ή εχει ταπεινωθεί από αντίπαλη άμυνα όπως όλοι οι αντίπαλοι του για το MVP. μάλλον τα ματς με Βαλτιμόρη και Χιούστον τα πέρασες αβαβά ή δεν τα είδες ποτέ. Να σου φρεσκάρω λίγο την επιλεκτική μνήμη σου; VS Baltimore 16/29 πάσες, 180 γιάρδες, 0 touchdowns, 1 fumble lost, τρία sacks, 6,21 adjusted yards per attempt VS Houston 9/30 (!) πάσες, 131 γιάρδες, 1 touchdown, ένα sack, 5,03 adjusted yards per attempt Στατιστικά, ο Lamar Jackson είναι καλύτερος (πινακάκι που παρέθεσα). Σε advanced stats, o Jackson είναι πάλι καλύτερος, ή υπολείπεται ελάχιστα (πέρα από το completion % over expected, 5,7 (!) έναντι 1,4 του Allen). Δε θα βγει πρώτος γιατί, αντίθετα με τον Allen, παίζει σε μια σοβαρή division με ομάδες εκ των οποίων η μία πάει τρένο για playoffs, η άλλη είχε επίθεση φωτιά κι οι Browns είναι any given Sunday. Δεν έπαιζε με πεθαμένους, μια ομάδα γεμάτη rookies, μια που έχασε τον QB της για τις μισές αγωνιστικές και τους Jets. Σου είπα, ας το πάρει ο Allen. Με γεια του με χαρά του. Όπως έχουν τα πράγματα στην παρούσα φάση, δεν το αξίζει πάνω από τον Jackson. Σε τρεις εβδομάδες μπορεί να αλλάξει όλο αυτό. Για τώρα, όμως, απλά είναι narrative που βασίζεται μόνο στο γεγονός ότι οι Bills είναι 11 - 3, κάτι που θα ήμασταν κι εμείς αν η άμυνά μας πίσω δεν ήταν λυκείου. Κι αυτά τα "κέρδισε τους dominant Lions και τους Chiefs" πάλι τα παίρνεις τοις μετρητοίς, ενώ σε έδειξα σε τι μοίρα είναι η άμυνα των Lions και οι Chiefs κόντεψαν να χάσουν από τους Panthers. Για άτομο που λες ότι βλέπεις football χρόνια, πολύ σοβαρά παίρνεις τα λόγια κάποιων που αλλάζουν ρυθμό κάθε εβδομάδα για να πουλήσουν. Θα σου πω ένα μυστικό: οι Αμερικανοί δεν είναι αυθεντιες και πολλοί λένε ό,τι πουλάει εκείνη την περίοδο. Μάθε να κρίνεις λίγο με τα μάτια ή, το κατά δυναμειν, με άτομα που έχουν σοβαρές αιτιολογίες για αυτά που λένε. 8 ώρες πριν, avacan23 είπε θα δεις ότι το βουβάλι είναι πιο πολυτιμος παίκτης στο nfl από το κοράκι της βαλτιμορής. Εχω δει την Βαλτιμόρη χωρίς τον Jackson. Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι το Α και το Ω της επιτυχίας των Ravens, ειδικά φέτος, ειλικρινά δεν ξέρω τι football λες ότι βλέπεις. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από chemicalpoisons
avacan23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δλδ όλοι είμαστε άσχετοι και ‘‘σύ ο σχετικός… αν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μας κακό για την πραγματικότητα. Μου αρέσουν οι διαφωνίες και ο διάλογος δεν μου αρέσει ο φασισμός του όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι άσχετος. Ας πάρει το mvp όποιος θέλει εγώ δεν υποστηρίζω κανένα . Ανέλυσα τα δεδομένα και είπα την άποψη μου πιστεύω χωρίς παρωπίδες και γυαλιά. Αν λάθος οκ αλλά ασχετος πάει πολύ..Σύντομα θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί και ποιος θα ξεφτιλιστεί από την πραγματικότητα. Εγώ σε χαρακτηρισμούς για ασχετοσύνη, επιλεκτική μνήμη κτλ δε θα πέσω .. να σαι καλά και δε χρειάζεται να ξεσπάς και να υποτιμάς τους άλλους για να στηρίξεις την άποψη σου, πέρα από όλα είναι και υποτιμητικό και δείχνει έλλειψη επιχειρηματολογίας.
chemicalpoisons Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είμαι πολύ πιο σχετική από το μέσο όρο οπαδών στην Ελλάδα, αλλά δεν υποτιμώ κανέναν. Αντιθέτως, λατρεύω το ντιμπειτ, αλλά να γίνεται με επιχειρήματα δικά σου. Δεν ήμουν εγώ η πρώτη που υποτίμησε τον άλλον. Σου παρέθεσα στατιστικά, tweets, και facts. Είπες ότι δεν είχε ματς ο Allen που να εκτέθηκε και σου είπα ότι κάνεις λάθος. Εσύ το ξεκίνησες με τα μωβ γυαλιά, υποτιμώντας έτσι όλα αυτά που είπα. Σε κάποια πράγματα είσαι απλώς λάθος ή δεν έχεις κάνει καθόλου fact check. Απλό είναι. Στο είπα δύο φορές, αν για εσένα ο Allen είναι MVP, καλά κάνεις και το στηρίζεις. Δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ απλά σου είπα τι ισχύει, κι απάντησα ανάλογα με τον δικό σου τόνο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από chemicalpoisons
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ειδα χθές τα στιγμιότυπα των Packers με το Seattle. Ο Love έχει ωριμάσει αρκετά και δεν κάνει αυτές τις ανοησίες που έκανε στην αρχή και βοηθάει πολύ ότι έχουν τον Doubs σαν αιχμή του δόρατος στις επιθέσεις τους, να κάνει απίθανα πράγματα να δείχνει ασταμάτητος. Ωραίος αγώνας και οι Packers δείχνουν να έχουν μέλλον στα play off
chemicalpoisons Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Ειδα χθές τα στιγμιότυπα των Packers με το Seattle. Ο Love έχει ωριμάσει αρκετά και δεν κάνει αυτές τις ανοησίες που έκανε στην αρχή και βοηθάει πολύ ότι έχουν τον Doubs σαν αιχμή του δόρατος στις επιθέσεις τους, να κάνει απίθανα πράγματα να δείχνει ασταμάτητος. Ωραίος αγώνας και οι Packers δείχνουν να έχουν μέλλον στα play off Ο Chek2 ήσυχος, ανάβει τσιγάρο, λέει για Packers, σεμνός, δωρικός. Δε ξέρω πόσο μακριά μπορούν να πάνε οι φετινοί Packers αλλά αν η άμυνα δείξει σημάδια ζωής όπως έδειξε με τους Seahawks, τότε θα είναι πιο επικίνδυνοι. Αν σταθούν τυχεροί κι αποφύγουν, κάπως, τους Eagles, όλα παίζονται. 2
chemicalpoisons Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Τεράστιας σημασίας το αποψινό ματς, και για τις δύο ομάδες.
avacan23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Ο παππούς έκανε ομάδα τα ρεμάλια του λος αντζελες. Μακάρι να πήγαινε στο σικαγο που ήθελε αλλά δεν τον θέλουν.. βάλτε να δείτε τις ματσάρες στο κοσμοτε σήμερα. Λόγω ασθένειας έκατσα μέσα σήμερα και δεν το μετανιώνω καθόλου. Ο καρλαφτης με το 56 κάνει παπάδες! Παιχταράς! Τεράστια βελτίωση! το Κάνσας δείχνει να αντέχει την επίθεση του Τέξας. Αν κερδίσει κλείδωσε την πρώτη θέση. η ματσαρα είναι όμως μετά. Να δούμε αν το καμάρι της Βαλτιμόρης θα γλιτώσει το ξύλο τώρα που μάλλον δε θα παίξει ο Γουατ.
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Ωραίος αγώνας ο χθεσινός μέχρι και το τρίτο quarter που είχε και αγωνία. Στο τέταρτο κατέρευσαν οι Steelers και τελική άνετη επικράτηση των Ravens. Φέτος οι Ravens δείχνουν πιο έτοιμη ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές. Ο Flowers χθές μεγάλο παιχνίδι πιστεύω. και η εικόνα των playoff μέχρι στιγμής https://bleacherreport.com/articles/10148114-week-16-nfl-playoff-picture-afc-nfc-bracket-scenarios-after-saturdays-games 1
chemicalpoisons Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Πανέμορφο να βλέπεις ότι η επιθετική μας απόδοση έρχεται, σε μεγάλο βαθμό, από homegrown ταλέντο. Andrews, Likely, Flowers και Bateman ήταν όλες επιλογές μας σε draft και συνθέτουν μία επίθεση με 74% red zone success (δηλαδή, 3/4 στην redzone θα καταλήξει σε σκορ), με τον Flowers να γίνεται μόλις ο τρίτος WR που κάναμε draft με 1k γιάρδες σε μία σεζόν. Σημαντικό ότι ο Bateman δέχτηκε να παίξει με μισό πόδι, ακόμα και με το miscommunication που είχε στο ΙΝΤ του Jackson. Δεν ήταν άρτιο ματς, πολλά θέματα σε rushing άμυνα, που δεν το συνηθίζουμε, κι η offensive line μας πιεζόταν συνεχώς. Ευχάριστο, όμως, που πιέσαμε επιτέλους τον αντίπαλο QB, με αποτελέσματα. Ήταν ένα ματς επί του εδάφους, που κρίθηκε από το capitalisation λαθών, όπως είθισται σε αγώνες μεταξύ αυτών των δύο ομάδων. Θύμισε ματς από τα παλιά. Important Stat of the Day: Οι Ravens έκαναν μόνο 2 πέναλτι για 10 γιάρδες. Εν κατακλείδι
avacan23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Το Πίτσμπουργκ χωρίς τον πικενς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Αλλά κατέφερε να χάσει ενώ ο Γουίλσον έκανε 217 γιάρδες και δύο τατσνταουν δλδ 10 γιάρδες περισσότερες από τον τζακσον. Συγκινητικός αλλά έτρεξε 20 γιάρδες και έχασε την μπάλα .. και μετά ενώ τα κάνει σαλάτα ο τζακσον με ιντερσεπτιον κάνει καπάκι το ίδιο κι αυτός και ξαναπουλαει τη μπάλα.. δεν άντεξαν κι έχασαν.. συγκινητικός και ο τι τζει γουατ που έπαιξε με πρησμένο αστράγαλο.. αλλά επειδή τον έχω δει να κουτουλάει χωρίς κράνος αντίπαλο με κράνος δεν μου κάνε εντύπωση. δυστυχώς το nfl ξεζουμίσει τους παίχτες που σε 11 μέρες θα παίξουν 3 παιχνίδια… Τα κοράκια με τόσα όπλα δε με πείθουν με τίποτα… με αυτήν την άμυνα δε θα κάνουν τίποτα στα πλέι-οφ. Έκοψαν τα πολλά πέναλτι βέβαια αλλά το χουι δε φεύγει εύκολα. χαμος στα υπόλοιπα παιχνίδια. Απίστευτοι κομαντερς και νίκη απέναντι στη Φιλαδέλφεια στο τέλος. Aν χάσουν οι πακερς πάνε και για 6η θέση! Το Ντιτρόιτ προελαύνει παρά τα προβλήματα και η ατλαντα προσπαθεί να σώσει τη χρονιά. Οι broncos πάνε να αυτοκτονήσουν και να βάλουν στα πλει οφ τους μπενγκλαλς. θα γίνει χαμός στα πλέι οφ όπου όλες οι ομάδες είναι ικανές να πάνε τελικό. 1
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 και ο χθεσινός Vikings Seahawks ματσάρα. Οι Vikings είχαν γενικά το πάνω χέρι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά κρίθηκε στα τελευταία λεπτά ο αγώνας. 1
avacan23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Δυνατοί αγώνες σήμερα και καθοριστικοί για τη βαθμολογία. Περιμένω έκπληξη με steelers αφού γυρνάει ο πικενς και θα χάσει επιτέλους η ομάδα της τειλορ σουιφτ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα