Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φάγανε πάντως μεγάλη ήττα σήμερα 

Mε την αριζόνα τις συμβαίνει φέτος? Η μόνη αήττητη ομάδα.

Kαι οι Packers πάντως πάμε περίφημα.  

• Super Moderators
Δημοσ.

21 ώρες πριν, chek2fire είπε

Η Αριζόνα έχει επίθεση που πετάει φωτιές. Εγώ δεν τους περίμενα τόσο δυνατούς, αλλά δεν περίμενα και το κάζο διαρκείας που βιώνουν οι Chiefs, επομένως, το τι περίμενα και δεν περίμενα δεν σημαίνει κάτι. Τουλάχιστον, ησύχασαν τα αυτιά μου -προσώρας- από το ατέρμονο λιβάνισμα του Μαχόουμς.

Οι Packers νόμιζα πως θα είχαν ακόμη ευκολότερη αγωνιστική, αλλά προχωράνε σταθερά.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, Arizona και Buccaneers δείχνουν σε εντυπωσιακή φόρμα. Μου άρεσε και το Τενεσί, πολύ φιλότιμη η προσπάθεια των Lions, χάλια μαύρα οι Jets. 

Δημοσ.

έβλεπα και τον χθεσινοβραδυνό αγώνα που παίχτηκε μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες. Και μόνο οι συνθήκες με την έντονη βροχή αέρα το έκαναν συναρπαστικό και παίχτηκε στα τελευταίο quarter το αποτέλεσμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Snoob είπε

Eνώ η επίθεση μάγεψε πάλι.

Άλλη μία, αφού επιμένεις, δεν έχω θέμα:

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι (με τους Colts), έγραφα, ήταν η άμυνα των Ravens αυτή που έδωσε τη δυνατότητα σε μια εξαφανισμένη επί τρία τέταρτα επίθεση να διεκδικήσει το παιχνίδι.

Και αν η άμυνα δεν μπλόκαρε το FG στα πέντε λεπτά από το τέλος, δεν έφτανε ούτε TD με 2 points conversion για ισοφάριση και παράταση. Που, και πάλι, οι Colts το έχασαν.

Το σχόλιό μου, δεν είχε να κάνει με το πόσο καταπληκτική ή για τα πανηγύρια είναι η άμυνα των Ravens (αυτό, που "απαντάς" για άλλα αντ' άλλων ματς και σχολιάζεις πράγματα που δεν έχει πει ο συνομιλητής σου, να το κοιτάξεις, ειδικά αν πράγματι ασχολείσαι γενικότερα με το NFL).

Το σχόλιό μου, ήταν για το τι συνέβη σε ένα πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι που πάλι έκλεισε με δημοσιογραφικά λιβανίσματα σε έναν άνθρωπο που στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ πως δεν τα δικαιολόγησε ούτε για αστείο.

Δεν είναι κάτι πολύπλοκο αυτό που έγραψα. Αν (τι αν, γκαραντί) "απαντήσεις" ξανά, κάνε μια προσπάθεια η απάντησή σου να έχει μια στοιχειώδη, έστω, σχέση με αυτά που υποστηρίζω και όχι με ό,τι φαντάζεσαι πως υποστηρίζω.

Κουράζεις πάρα πολύ, να ξέρεις. Ειδικά τώρα που άρχισες τις ειρωνείες της πλάκας, δεν ξέρω καν αν αξίζει να ασχοληθώ, αλλά θα το κάνω για να μην έχεις και λάθος εντύπωση. 

Το ματς με τους Colts έχει κλείσει. Ήδη συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εσύ θεωρείς αξίζει η άμυνα διθυράμβους, γιατί ένα blocked FG κάπως εξαλείφει το ποσό ανίκανοι ήταν ενάντια στην επίθεση των Colts (κάτι που αναφέρουν και τα στατιστικά αλλά και το ίδιο το ματς), κι εγώ θεωρώ ότι ήταν ομαδική κατάκτηση, κι ότι η επίθεση έκανε περισσότερα για να πάρει το ματς από ό,τι η άμυνα. 

Για τη λέξη πανηγύρια δεν ανέφερα κανένα σχόλιο δικό σου, ούτε μίλαγα για τους Colts. Ήταν αναφορά σε αυτό που είχα πει εγώ προσωπικά για την άμυνα, την άποψή μου για αυτή, η οποία επιβεβαιώθηκε ξανά. Θα μας απαγορεύσεις να απαντάμε για ματς που δεν έχουν σχέση με αυτά που έχεις πει; Για να καταλάβω τι παίζει εδώ. 

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα απαντήσεις κι εσύ, κάνε μια ελάχιστη προσπάθεια να μην το παίζεις έξυπνος και να αμφισβητείς το πόσα ματς έχει δει ο άλλος για να το παίξεις κάποιος. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Το να διαφωνούμε είναι ένα πράγμα. Το να θες να αμφισβητήσεις τι έχει δει και τι όχι ο άλλος επειδή δεν πάει γραμμή με εσένα είναι άλλο. 

Τουλάχιστον, αν επιζητάς τον τσακωμό, έλα σε προσωπικά, να μην "χαλάμε" την ατμόσφαιρα εδώ. 😊

21 ώρες πριν, chek2fire είπε

Τι συμβαίνει; Συνεχίζει από εκεί που άφησε πέρσι. Ήταν στο 6 - 3, και μετά τραυματιστηκε ο Murray, δεν έπαιζε καλά κι έχασαν 5 από τα τελευταία ματς. Τώρα, με τον Murray στο τρίτο έτος, πιο εξοικειωμένο με την επίθεση, και με μια πολύ καλή άμυνα, βγάζουν ματιά. Και λογικά, ίσως πάνε για 8 - 0 δεδομένου ότι θα λείψει ο Davante Adams την Παρασκευή. 

Επεξ/σία από chemicalpoisons
Δημοσ.
11 ώρες πριν, chek2fire είπε

Ναι τα ξημερώματα της Παρασκευή θα δούμε καλό match. Εύχομαι οι Packers να τους κλείσουν το σερί :D 

Davante θα λείψει, Lazard θα λείψει, JJ Watt το ίδιο, θα μείνει κανείς να παίξει; 😂

Δημοσ.

Για αυτό το NFL είναι το κορυφαίο άθλημα, ώρες ώρες. Mike White, Trevor Siemian, Kevin White, Alex Armah, Cooper Rush. Ανώνυμοι, αφανείς, με το ένα πόδι στην απόσυρση, μπαίνουν ως relief παίκτες σε βασικούς τραυματίες και παίρνουν μεγαλειώδεις νίκες. 

Προφανώς, πολύ δύσκολα να συνεχίσει τέτοιο σερί, καθώς το υπάρχον φιλμ θα δώσει πολλές απαντήσεις στα χούγια τους. Αλλά είναι ωραίο, πάντα, να βλέπεις να δράττονται ευκαιρίες με τέτοιο τρόπο. 

Να ευχαριστήσω θερμά τους Jets που οδήγησαν τους Ravens στην κορυφή της AFC North, χωρίς να ιδρώσουν αυτή την εβδομάδα. 😜

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου άρεσε και ο αγώνας των kansas city με του NY giants. Δυνατός αγώνας πολύ ένταση και ο Μahones δείχνει φέτος να έχει χάσει τελείως τον εαυτό του να μην νιώθει σίγουρος γιαυτό που κάνει. Λάθη επί λαθών. 

Δημοσ.

Εντάξει αν νικήσουμε και σε αυτόν εδώ τον αγώνα με τον Αaron Rodgers εκτός ομάδας λόγο covid τότε είμαστε για το superbowl 

https://www.nfl.com/news/packers-qb-aaron-rodgers-tests-positive-for-covid-19-will-not-play-in-week-9-ver

εύχομαι να το περάσει ελαφρά και να είναι γρήγορα πίσω γιατί από τι διαβάζω ανεμβολίαστος είναι και στηρίχθηκε σε κάτι ματζούνια και καλά για να μην κολλήσει 

• Super Moderators
Δημοσ.

Tα έκανε μαντάρα. Και ψέματα είπε και κρέμασε μια ομάδα που πάσχισε να ξεπεράσει ένα σωρό τραυματισμούς προκειμένου να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

Και τώρα, αυτό. Τι να πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...