NickTheQuick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Κάποτε που ζούσα στον Καναδά (1989-94) παρακολουθούσα φυσιολογικά 49ers που ήταν οι καλύτεροι. Δυστυχώς εδώ και λίγα χρόνια δε βλέπονται. Γενικά τώρα πια είναι bandwagon οπαδός. Άμα είναι καλές ομάδες τις ακολουθώ. Ή άμα μου αρέσει το στυλ που παίζουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στο μεταξυ οι "true" φιλαθλοι κραζουν τους bandwagoners αλλα αν κι οι ιδιοι δεν υποστηριζουν την ομαδα της πολης τους, τοτε ειτε διαλεξαν ομαδα επειδη τους αρεσε πως επαιζε οταν ξεκινησαν να βλεπουν ή απλα υποστηριζουν ο,τι κι ο πατερας/αδερφος τους που κι αυτος πιθανον bandwagoner ηταν καποτε τα πολυ παλια τα χρονια. Εκτος αν καποιος ειναι πχ Packers επειδη του αρεσει το anti-corporate μοντελο που εχουν. Αλλιως bandwagoner ειναι και πουλαει ανωτεριλα γιατι υποστηριζει μια ομαδα που τωρα δε βλεπεται. Ετσι σιχαμενοι ειναι οι φιλαθλοι των Bulls στο ΝΒΑ που πουλανε μουρη σε οσους υποστηριζουν Γουοριορς ή Ροκετς, λες και οι ιδιοι εγιναν Σικαγο επειδη επαιζε ο Σκαλαμπρινι εκει κι οχι οταν ο Τζορνταν μαζευε τα δαχτυλιδια ωσαν αλλος Μπρεϊντι 1
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ρε φίλε, πάρα πολύ σωστός! Γι' αυτό κι εγώ από μικρός πήρα την απόφαση να είμαι πάντα anti-bandwagoner, άλλη τρέλα αυτή. Όταν κυριαρχούσε ο αυτοκράτορας Άρης γούσταρα πιο πολύ ΠΑΟΚ, έτσι για να σπάσει η κυριαρχία. Όταν άρχισαν να μαζεύουν δαχτυλίδια οι ανύπαρκτοι μέχρι τότε Μπουλς και όλοι οι άσχετοι και μη φορούσαν Air Jordan στο σχολείο χωρίς να ξέρουν καν την πεντάδα της ομάδας, εγώ ήμουν με... όλους τους άλλους (Portland, Phoenix, Seattle και φυσικά Lakers που ήταν η πρώτη μου ομάδα λόγω Magic κι επειδή έτυχε να τους πρωτοδώ στους τελικούς του 1989 χωρίς να ξέρω την ιστορία τους). GSW γουστάρω όχι λόγω ονόματος αλλά επειδή πάντα μου άρεσε από παιδί το (πολύ) μακρινό σουτ στο μπάσκετ, άρα και ο τρόπος παιχνιδιού των Warriors που όρισε ξανά το πως παίζεται το άθλημα. Τα δαχτυλίδια ήρθαν σαν bonus. Δεν ξέρω αν υπάρχει "true" φίλαθλος, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας πρέπει πρώτα να υποστηρίζει την ομάδα της γειτονιάς/πόλης του και μετά οτιδήποτε άλλο. Και εννοείται όταν τυχαίνει να παίξει η γειτονιά/πόλη με την "άλλη" μεγαλύτερη ομάδα υποστηρίζουμε πάντα την πρώτη και αν χάσει στεναχωριόμαστε σαν να είχε χάσει από τον οποιοδήποτε. Όταν βέβαια προσπάθησα να το εξηγήσω αυτό σε φίλους Ολυμπιακούς-Παναθηναϊκούς-κλπ που ναι μεν δήλωναν φανατικοί της ομάδας τους αλλά θεωρητικά δεν είχαν καμία άλλη σχέση μαζί της (δεν ήταν δηλαδή από Πειραιά, κέντρο Αθήνας, Ν. Φιλαδέλφεια κλπ) ήταν σαν να μιλούσα σε τοίχο. Ήταν αδύνατον να διανοηθεί ο άλλος ότι δεν θα υποστηρίζει πχ. τον αιώνιο πρωταθλητή Ολυμπιακό, ακόμα κι ο ίδιος αν δεν περνούσε από τον Πειραιά ούτε για καφέ. Από την άλλη είναι λογικό να πει κάποιος "έγινα Παναθηναϊκός επειδή ήταν ο πατέρας μου", όμως αυτά είναι για τα 5χρονα. Όταν μεγαλώσουμε και καταλάβουμε τι υποστηρίζουμε και για ποιον λόγο, κάλλιστα μπορούμε να αλλάξουμε την επιλογή μας. Κανονικά πρώτα θα έπρεπε να αγαπάμε το ίδιο το άθλημα, μετά την ομάδα της περιοχής μας και μετά την εκάστοτε Ρεάλ, Λίβερπουλ, Βοστώνη ή τους... Vikings. Πολύ αμφιβάλλω αν αυτό γίνεται στην Ελλάδα, υποψιάζομαι όμως ότι πρακτικά το ίδιο γίνεται παντού. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από nzeppos
Rabican Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) κι εγω Bandwagoner θεωρουμαι, απλα μου εκατσε καλα γιατι η πολη στην οποια μετακομισα τυχαινει να εχει καλη ομαδα στο football. θεωρω οτι θα παραμεινω Patriots fan ακομη και στη μετα Belichick-Brady εποχη ακομη κι αν καταντησουμε να ειμαστε Browns των προηγουμενων 4 χρονων (το θεωρω πολυ πιθανο..) στο μπασκετακι πχ, ειμαι φαν των Celtics, παροτι γαυρος, και απλα λογω Γιαννη υποστηριζω τους Bucks... Οι Niners κατι πηγαν να κανουν με την αποκτηση Jimmy G, αλλα τους βγηκε λιγο επιρρεπης στους τραυματισμους. Οσο για την επομενη χρονια, περιμενω να δω που θα κατσουν οι μπιλιες Antonio Brown, LeVeon Bell και Tate (αυτος ακουγεται για ΝΕ!). Για το δικο μου band (LOL) κραταω το οτι παραμενουν Belichick/Brady/McDaniels και οτι δεν εκαναν retire οι McCourty bros (σημαντικο). Θα χρειαστουμε ΤΕ λογικα αφου ο Gronk δε νομιζω να επιστρεψει ενω αποδεσμευτηκε και ο Allen (ως receiving ηταν non-factor προφανως, απλα εκανε δουλεια στα blocks). YΓ: οι Vikings εχουν πολλες αποφασεις να παρουν. Με Thielen και Diggs θα περιμενε κανεις να εχουν καλυτερη χρονια (ειδικα ο Cousins..). ΥΓ: θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανουν οι Eagles του χρονου. No more Foles.. πιστευω οτι KC και LA (both) θα ειναι στα playoffs και του χρονου. ΥΓ: ενδιαφερον θα εχει και η "μπιλια" Flacco. Ακουγεται οτι οι Ravens θα τον στειλουν μιας και εχουν Lamar Jackson. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Rabican 1
nzeppos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχε ένα ωραίο άρθρο περί αυτού το NFL.com χθες, μιας κι έσκασε σαν breaking news μετά τα μεσάνυχτα Ελλάδας. Αναφορά σε κείμενο Gronk leaves the game as arguably the most dominant tight end of all-time. An unstoppable receiver and blocker over the course of his nine-year career, Gronk went over 1,000 receiving yards in a season four times in nine seasons. His unique combination of size and skill made him unguardable in his early years. He caught 38 touchdowns in his first three seasons, including a league-leading 17 in 2011, the most of any TE in NFL history. He finishes his career with 521 receptions, 7,861 receiving yards and 79 touchdowns, including 81 receptions and a tight end-record 1,163 receiving yards and 12 scores in 16 postseason games. A five-time pro Bowler and four-time All-Pro, Gronk was a force to be reckoned with on the field, but unfortunately he spent much of his career off of it. The tight end missed 29 regular-season games of a possible 144 over nine years. Sidelined by myriad back, ankle, hip, forearm, knee and head injuries, Gronk retires battered and bruised but rarely beaten. http://www.nfl.com/news/story/0ap3000001024012/article/patriots-te-rob-gronkowski-announces-retirement Με τόσο ξύλο που έφαγε όλα αυτά τα χρόνια, μάλλον ήταν θαύμα που κόντεψε να βγάλει δεκαετία. Αναφορά σε κείμενο It was difficult to watch Gronkowski, 29, for much of this season. His body was betraying him. Defenses were able to take him away. His production plummeted. In 13 games, he caught just 47 passes, an average of three per game. He had just three touchdown receptions Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από nzeppos
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Gronk οταν ηταν υγιης ηταν αυτο ακριβως που εγραφε το αρθρο του NFL.com: dominant. Χωρις double-team καμια αμυνα δε μπορουσε να τον αντιμετωπισει ενω αρκετοι αμυντικοι εχουν εφιαλτες απο φασεις που τους παρεσυρε σα μπουλντοζα. Το γεγονος οτι ειχε υψηλη κατανοηση του παιχνιδιου σε συνδυασμο με τις ικανοτητες του, τον εκανε ανικητο. Φετος παροτι δεν ειχε πολλα catches, βοηθουσε παρα πολυ στο blocking στο οποιο ανεκαθεν εκανε πολλη κι αθορυβη δουλεια. Νομιζω πως αποσυρεται την καταλληλη στιγμη. Τωρα μπορει να αφοσιωθει στην ηθοποιία για την οποια εχει δείξει ενδιαφέρον. Θα τον βλέπουμε να σπέρνει τρόμο ως κακός όπως έσπερνε στις αμυνες. Άλλωστε έχει μαθητεύσει δίπλα στον Darth Sidious Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από ProponitisTouKanape
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ανακοινώθηκε ο αγώνας της πρεμιέρας της 100ης σεζόν του NFL και για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια δεν παίζει ο νικητής του Super Bowl. Μάλλον για επετειακούς λόγους, μιας και το ζευγάρι Chicago-Green Bay είναι από τα παλιότερα της λίγκας με 198 αναμετρήσεις από το 1921 (κάπου διάβασα ότι το μόνο παλιότερο franchise που εξακολουθεί να υφίσταται είναι οι Cardinals). Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 8.30PM EST, πάει να πει καλά ξημερώματα Ελλάδας (3.30). Το δίλημμα τώρα είναι: ρεπό ή μαγνητοσκόπηση;
Rabican Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Το στιλ παιχνιδιου του Gronk ηταν "plow". Κοινως, λογω ογκου και δυναμης προσπαθουσε να παρασυρει τους αμυντικους, δεν τους απεφευγε. Λογικο λοιπον μετα απο 9 σεζον το κορμι του να ειναι σμπαραλια. Πολυ dominant παιχτης ο οποιος θα λειψει απιστευτα απο την επιθεση των Patriots. Το οτι οι υπολοιποι WRs ηταν τοσο αποδοτικοι οφειλεται εν μερη στον Gronk καθως απασχολουσε σχεδον σε καθε snap 1 CB και εναν Safety. αρα καποιοι WRs εμεναν με single man coverage. και αν σε καποια plays αποφασιζε η αμυνα να τον παιξει 1-1, τοτε σχεδον παντα ο Brady τον εψαχνε και αυτον τον ερμο τον παρεσερνε! Οσο για τις υποκριτικες του ικανοτητες, ο τυπος δεν το εχει! τον εχω δει σε κατι διαφημιστικα και ειναι ΑΘΛΙΟΣ! χαχα
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δικαίωση όσων φώναζαν για το non call των Rams (ολόκληρης της οικουμένης δηλαδή): The NFL owners voted on Tuesday evening to approve a rule proposal that allows for offensive and defensive pass interference, including non-calls, to be subject to review. Coaches can challenge those calls in the first 28 minutes of each half. In the final two minutes of each half, those calls will be subject to a booth review. Το περίεργο είναι πως η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για την σεζόν που έρχεται. Φαντάζομαι θέλουν να δουν πως θα πάει πριν το κάνουν μόνιμο. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα γιατί όπως συνηθίζω να λέω εδώ και χρόνια "όσο περισσότερο VAR, τόσο καλύτερα".
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, nzeppos είπε Δικαίωση όσων φώναζαν για το non call των Rams (ολόκληρης της οικουμένης δηλαδή): The NFL owners voted on Tuesday evening to approve a rule proposal that allows for offensive and defensive pass interference, including non-calls, to be subject to review. Coaches can challenge those calls in the first 28 minutes of each half. In the final two minutes of each half, those calls will be subject to a booth review. Το περίεργο είναι πως η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για την σεζόν που έρχεται. Φαντάζομαι θέλουν να δουν πως θα πάει πριν το κάνουν μόνιμο. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα γιατί όπως συνηθίζω να λέω εδώ και χρόνια "όσο περισσότερο VAR, τόσο καλύτερα". Προφανώς ήταν φόλα το non call και μεγάλη αδικία έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, στο σημείο που αμόλησαν χαρταετό οι διαιτητές. Τα έγραφα και τότε, κάθε ουδέτερος (βασικά, όποιος δεν φορούσε οπαδικές παρωπίδες) νομίζω το ίδιο έλεγε. Δεν είμαι φίλος της Ν.Ο, αλλά στο συγκεκριμένο τους πετσόκοψαν. Για τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, ή μάλλον στο ποδόσφαριο, μέχρι στιγμής το VAR στην Ευρώπη δεν πάει καλά, φοβάμαι. Δεν είναι μόνο οι λάθος αποφάσεις μετά από review, αλλά το ότι το NFL, ας πούμε, έχει άλλη δομή από το ποδόσφαιρο, σηκώνει περισσότερες διακοπές. Έτυχε να δω, λ.χ., το Σίτι-Σάλκε: VAR στα πάντα έτρεχε κάποια στιγμή, χωρίς μάλιστα να υπάρχει λόγος. Καθαρή φάση, στη ροή του αγώνα κανείς (διαιτητής/επόπτης) δεν έδειξε κάτι, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, αλλά πήγαιναν τα γκολ σε review. Ακυρώθηκε 1 (οριακό), επιβεβαιώθηκαν 7. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του VAR. Το VAR θεωρώ πως πρέπει να διορθώνει ένα κραυγαλέο λάθος ή κάτι που δεν είδε ο διαιτητής γιατί συνέβη εκτός οπτικού πεδίου, όχι να βγάζουμε τώρα τα χιλιοστόμετρα και να παίζουν στο booth καρέ-καρέ μια φάση μπας και ήταν ο επιθετικός μια τρίχα μπροστά από τον αμυντικό. Χαλούσαν οι πανηγυρισμοί στα γκολ, χαλούσε ο αριθμός. Και σε παιχνίδι πανεύκολο (βασικά, διασυρμός ήταν), 7-0. Πού να ήταν και ντέρμπι: ακόμη και τα φάουλ στη σέντρα θα περνούσαν από VAR... Πρέπει να υπάρχει ένας αριθμός ενστάσεων ανά παιχνίδι, αλλιώς θα διαλυθεί τελείως η ροή. Όπως είναι στο τένις. Νομίζω πως όταν κάτι υπάρχει σε περιορισμένο αριθμό και ενεργοποιείται με ευθύνη του προπονητή ή του αρχηγού της ομάδας (στο κρίκετ, λ..χ) είναι όλοι πολύ πιο σοβαροί στα reviews που ζητάνε, γιατί έρχονται σε δύσκολη θέση όταν η απόφαση βγαίνει σε βάρος τους. Πάντως, με το ρυθμό που έχουν πλέον τα παιχνίδια, χρειάζονται βοήθεια οι διαιτητές, είναι σαφές. Απλά, μην πάμε σε διακοπή κάθε πέντε λεπτά. Γιατί στο NFL παίρνουν ανάσες και οργανώνονται, κανονίζουν συστήματα, στο ποδόσφαιρο είναι μια απέραντη αμηχανία. Ίσως να είναι και θέμα συνήθειας, αλλά σε αρκετούς αγώνες που είδα, δεν μου άρεσε το πώς χρησιμοποιήθηκε: ούτε τα σοβαρά λάθη απέφυγαν, και το ρυθμό χάλασαν. Υ.Γ. Αυτό που πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε στο ποδόσφαιρο, είναι ο γελοίος ορισμός του πέναλτι. Αλλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. 1
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Υ.Γ. Αυτό που πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε στο ποδόσφαιρο, είναι ο γελοίος ορισμός του πέναλτι. Αλλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα συμφωνήσω. Δεν είναι δυνατόν να δίνεται πέναλτι (που συχνά κρίνει αποτέλεσμα) επειδή ένας τύπος βούτηξε στη γωνία της μεγάλης περιοχής 15 μέτρα μακριά από το τέρμα χωρίς καν να κοιτάει προς την εστία. Ομοίως θα πρέπει αν κοιτάξουν λίγο και τους κανονισμούς με τα χέρια εντός περιοχής (ήδη υπάρχουν αλλαγές). Στο ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου βάσει της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί θα πρέπει (και σίγουρα θα γίνει) να αλλάξουν συγκεκριμένα πραγματάκια ώστε να υπάρχει μεν ίδιο ή περισσότερο replay αλλά να επηρεάζεται λιγότερο η ροή του αγώνα. Πρώτον να μπουν πεπερασμένα challenges όπως σε tennis, NFL κλπ, προφανώς κατ' απαίτηση του προπονητή (ή του πρόεδρου για την περίπτωση της Ελλάδας). Δεύτερον δεν θα πρέπει να περιμένουν 22 παίκτες και 40 χιλιάδες κόσμος τον ένα διαιτητή/άρχοντα του αγώνα να πηγαίνει κάθε φορά μέχρι το μόνιτορ για να δει το ριπλέι. Στην πλειοψηφία των φάσεων θα πρέπει να αποφασίζει ο (προφανώς πιο έμπειρος) VAR και να ψιθυρίζει στο διαιτητή ότι πχ. πριν 1 λεπτό έγινε αυτό κι αυτό, κάνε roll back τη φάση και τέρμα. Στις πιο κραυγαλέες φάσεις όπως λες, εκεί ναι να υπάρξει review από τον ίδιο το διαιτητή. Με το trial and error που γίνεται τα τελευταία 1-2 χρόνια είμαι βέβαιος πως τελικά θα την βρουν την ισορροπία. Σάμπως και στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα ροή, ακόμα και στα πιο γρήγορα πρωταθλήματα ο καθαρός χρόνος που παίζεται μπάλα είναι συνήθως το μισό του 90λεπτου. Εγώ θα προτιμούσα να βάλουν περισσότερα reviews και να κάνουν επιτέλους κάτι με το θέμα των καθυστερήσεων (πχ να σταματάει ο χρόνος μετά το 70'; να δίνονται πάντα καθυστερήσεις ισόποσες με τις πραγματικές, πχ. 10+ λεπτά; ή αυτό που πάνε να κάνουν τώρα με τις αλλαγές, που ο παίκτης θα βγαίνει από την κοντινότερη γραμμή αντί να σέρνεται επί ένα λεπτό μέχρι τους πάγκους) Τελοσπάντων οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να καταλάβουν οι ομάδες ότι οι καθυστερήσεις από το... 30ο λεπτό δεν θα είναι πλέον ανεκτές. Δεν με ενδιαφέρει αν με αυτό τον τρόπο χάνεται ένα τύποις πλεονέκτημα των ασθενέστερων ομάδων. Ίσως όταν γίνουν όλα αυτά, να αλλάξει και η παλαιολιθική άποψη αρκετών φιλάθλων που επιμένουν ότι δεν χρειάζεται να μπει τέτοια τεχνολογία στο ποδόσφαιρο γιατί και το ανθρώπινο (ή μη) λάθος του διαιτητή πρέπει να είναι μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια δεν νομίζω να λένε τα ίδια όταν η ομαδάρα τους χάνει πρωτάθλημα από τέτοιες σφαγές, μετά μας κοπανάνε το λάθος (;) του κόρακα για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από nzeppos 1
Rabican Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, nzeppos είπε Δικαίωση όσων φώναζαν για το non call των Rams (ολόκληρης της οικουμένης δηλαδή): The NFL owners voted on Tuesday evening to approve a rule proposal that allows for offensive and defensive pass interference, including non-calls, to be subject to review. Coaches can challenge those calls in the first 28 minutes of each half. In the final two minutes of each half, those calls will be subject to a booth review. Το περίεργο είναι πως η αλλαγή θα ισχύσει μόνο για την σεζόν που έρχεται. Φαντάζομαι θέλουν να δουν πως θα πάει πριν το κάνουν μόνιμο. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα γιατί όπως συνηθίζω να λέω εδώ και χρόνια "όσο περισσότερο VAR, τόσο καλύτερα". Θα αυξησουν τον αριθμο των challenges που εχει καθε coach? γιατι τα DPI calls σε καθε παιχνιδι ειναι καμποσα... θυμαμαι ποσα κερδιζε ο Brandin Cooks για πλακα καθε φορα που ηταν target!
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Αν θυμάμαι καλά από αυτά που διάβασα τα ίδια θα παραμείνουν.
NickTheQuick Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Αν και δεν ταιριάζει στον τίτλο του topic φαντάζομαι εδώ λέμε για όλα τα αμερικάνικα σπορ οπότε: Ξεκίνησε από χτες το Sweet 16 του NCAA με ματσάρες. Με τους καλούς πιτσιρικάδες να παίζουν μόνο 1 χρονιά (και σύντομα ελπίζω πάλι καθόλου), η απειρία φαίνεται στις καλές ομάδες που είναι γεμάτες νέα ταλέντα και οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει (ή τουλάχιστον να δυσκολέψει) οποιονδήποτε σε ένα ματς. Χτες χάσαμε το Τενεσί σε ματσάρα που δυστυχώς δε μας έδειξαν ζωντανό στην Ελλάδα. Η Βιρτζίνια κέρδισε το Ορεγκον 53-49. Προπονητής ο Tony Bennett που κατά τον Πιτίνο είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος του λόγω της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας των ομάδων του. Σήμερα παίζουν τα θηρία. North Carolina, Kentucky, Michigan State, Duke. Τα 2 τελευταία ζωτανά στο Fox Sports 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα