Προς το περιεχόμενο

NFL - MLB - NHL topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wildcard round αυτο το ΣΚ

Indianapolis @ Houston: Πιστευω οτι θα περασει το Houston. Ειδα τον τελευταιο αγωνα των Colts εναντια στους Titans και δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Θα το δωσω Houston

Seattle @ Dallas: λεω να το δωσω στον Wilson. Εμπιστευομαι περισσοτερο τους Seahawks και την εμπειρια τους. Ο Prescott δε μου γεμιζει το ματι σε ματς φωτια

Chargers @ Baltimore: Θα το δωσω στους Ravens οι οποιοι με την αμυνα τους κερδισαν τους Chargers μεσα στο LA πριν μερικες βδομαδες. O Lamar φαινεται καλος QB, πολυ mobile.. θα φαει παγκο ο Flacco!

Phily @ Chicago: εδω δεν ξερω τι να δωσω. οι Eagles ηταν πολυ ασταθεις φετος αλλα με την επιστροφη (!!!!!) Foles πηραν τα πανω τους. το Chicago εχει εξαιρετικη αμυνα αλλα απειρο QB..

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ind@Hou: Αν η Offensive Line των Colts δώσει χρόνο στο Luck, μπορεί να κάψει το Houston πολύ άσχημα.

Sea@Dal: Καλύτερη ομάδα το Seattle, αμφιβάλλω αν παίξει ρόλο η έδρα

LAC@Bal: Εγώ βλέπω LAC. Loser franchise μεν, αλλά κάνουν καλή χρονιά.

Phi@Chi: Οι Bears το φαβορί μου για το Superbowl. Nuff said

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, NickTheQuick είπε

Ind@Hou: Αν η Offensive Line των Colts δώσει χρόνο στο Luck, μπορεί να κάψει το Houston πολύ άσχημα.

Sea@Dal: Καλύτερη ομάδα το Seattle, αμφιβάλλω αν παίξει ρόλο η έδρα

LAC@Bal: Εγώ βλέπω LAC. Loser franchise μεν, αλλά κάνουν καλή χρονιά.

Phi@Chi: Οι Bears το φαβορί μου για το Superbowl. Nuff said

O Mack θα ασκησει πολλη πιεση στον Foles. Λογικα θα το παρουν οι Bears απλα νομιζω ο Trubisky ειναι πολυ απειρος για SB.

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.

Indianapolis @ Houston Νομιζω θα ειναι ντερμπι αλλα τελικα ψηφιζω Luck

Seattle @ Dallas Νομιζω πως το Seattle  εινια καλυτερο και ο Wilson ειναι παντα ειναι underrated

Chargers @ Baltimore 50/50,δεν ξερω ποιον να επιλεξω

Phily @ Chicago Μεσα στο κρυο του Ιανουαριου στο Σικαγο βλεπω οι Bears να αλλαζουν τα φωτα στον Foles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα με εξαιρεση το Dallas-Seattle, μιλησε η εμπειρια του QB αφου σε ολους τους υπολοιπους αγωνες εχασαν οι μικροι ηλικιακα QBs (Watson, Jackson, Trubisky). Και το Seattle θα ειχε περασει αν δεν ειχε τραυματιστει ο Janikowski και δεν ξεμεναν απο kicker..

Divisional Round τωρα.. τι βλεπετε;

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rabican είπε

Τελικα με εξαιρεση το Dallas-Seattle, μιλησε η εμπειρια του QB αφου σε ολους τους υπολοιπους αγωνες εχασαν οι μικροι ηλικιακα QBs (Watson, Jackson, Trubisky). Και το Seattle θα ειχε περασει αν δεν ειχε τραυματιστει ο Janikowski και δεν ξεμεναν απο kicker..

Divisional Round τωρα.. τι βλεπετε;

Πιστεύω όλα τα φαβορί θα περάσουν. Chiefs και Saints άνετα, Pats και Rams δύσκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gronk είπε

Πιστεύω όλα τα φαβορί θα περάσουν. Chiefs και Saints άνετα, Pats και Rams δύσκολα.

Αν ο δικος σου παραμεινει Blocker και δεν κανει κανα reception, δεν εχουν τυχη οι Pats... μετα την απωλεια του Gordon, με τον Gronk σε τετοια χαλια (προς το παρον δεν ειναι τιποτε παραπανω απο ενας μετριος προς κακος TE) και τους Edelman/Hogan να εχουν σχετικα μετριες χρονιες (βασικα ο Hogan εχει πολυ κακη χρονια) δεν παμε πουθενα. Το μονο θετικο που εχει ο Gronk φετος ειναι οτι κρατα απασχολημενους 1-2 παιχτες γιατι αν τον αφησεις σε 1-1 τοτε ο Brady θα το εκμεταλλευτει. Ειναι το μονο στο οποιο εχει συνεισφερει φετος..

οι Chiefs εχουν μια Αχιλλειο πτερνα και ειναι η αμυνα τους, ειδικα στο running game. Φετος οι Colts εχουν decent Rushing offense και αν το εκμεταλλευτουν μπορουν να κανουν τη ζημια. το θεμα ειναι πως θα χρειαστει και η αμυνα τους να κανει θαυματα ωστε να περιορισει τους Kelce/Hill (ελαχιστοι το καταφεραν φετος αυτο).

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.

Οι Colts εχουν υπερ τους το οτι ακομα τους Chiefs τους προπονει ο Andy Reid. Μην την παραβλεπουμε κι αυτη την παραμετρο. Εξαιρετικος το φθινοπωρο, πολυ κακος το χειμωνα. 

Δημοσ.

τον Reid δεν τον θεωρω και καναν σουπερ προπονητη (μπορει και να κανω λαθος δεν ειμαι και κανας expert). Ομως με διαφορους που εχω συζητησει εδω δε θεωρειται και καμμια προπονηταρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλο επιθετικό μυαλό και εξαιρετικός με τους QB o Reid αλλά το ψεγάδι του είναι ότι πάντα στα playoff οι Chiefs και οι Eagles ήταν underachievers. Αν ο Mahomes πάντως παραμείνει αυτό που είδαμε φέτος οι Chiefs θα ειναι contenders για πολλά χρόνια.

4 ώρες πριν, Rabican είπε

Αν ο δικος σου παραμεινει Blocker και δεν κανει κανα reception, δεν εχουν τυχη οι Pats... μετα την απωλεια του Gordon, με τον Gronk σε τετοια χαλια (προς το παρον δεν ειναι τιποτε παραπανω απο ενας μετριος προς κακος TE) και τους Edelman/Hogan να εχουν σχετικα μετριες χρονιες (βασικα ο Hogan εχει πολυ κακη χρονια) δεν παμε πουθενα. Το μονο θετικο που εχει ο Gronk φετος ειναι οτι κρατα απασχολημενους 1-2 παιχτες γιατι αν τον αφησεις σε 1-1 τοτε ο Brady θα το εκμεταλλευτει. Ειναι το μονο στο οποιο εχει συνεισφερει φετος..

Ο Belichick είχε δύο βδομάδες καιρό να ετοιμαστεί. Νομίζω θα δούμε πολύ διαφορετικούς τους Pats. Επίσης έχει και τον τραυματισμό ο Melvin Gordon. Όσο για τον Gronk ακόμα και στην κατάσταση του με τους συνεχείς μικροτραυματισμούς φέτος είναι ένα συνεχές double team που ανοίγει χώρους για όλους τους άλλους. Πιστεύω πάντως ότι ξεκούραστος τώρα θα είναι factor .

Επεξ/σία από gronk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gronk είπε

Μεγάλο επιθετικό μυαλό και εξαιρετικός με τους QB o Reid αλλά το ψεγάδι του είναι ότι πάντα στα playoff οι Chiefs και οι Eagles ήταν underachievers. Αν ο Mahomes πάντως παραμείνει αυτό που είδαμε φέτος οι Chiefs θα ειναι contenders για πολλά χρόνια.

Ο Belichick είχε δύο βδομάδες καιρό να ετοιμαστεί. Νομίζω θα δούμε πολύ διαφορετικούς τους Pats. Επίσης έχει και τον τραυματισμό ο Melvin Gordon. Όσο για τον Gronk ακόμα και στην κατάσταση του με τους συνεχείς μικροτραυματισμούς φέτος είναι ένα συνεχές double team που ανοίγει χώρους για όλους τους άλλους. Πιστεύω πάντως ότι ξεκούραστος τώρα θα είναι factor .

Ο Reid ειναι επιθετικο μυαλο γιαυτο και η αμυνα ειναι το αδυνατο του σημειο (και φυσικα ουτε και φετος οι Chiefs πειθουν στην αμυνα), αλλα βεβαια ολα μπορει να αλλαξουν στα playoffs..

οσο για τον Gronk, το εγραψα κι εγω παραπανω, κραταει απασχολημενους 2 παιχτες συνηθως και αυτο βοηθαει τους αλλους WRs αλλα απο οτι φαινεται Hogan και Dorsett (πια) δεν το εχουν εκμεταλλευτει ιδιαιτερα. Νομιζω ομως οτι φταιει και ο Brady που φετος δεν ειναι σε καλη κατασταση. νομιζω οτι ειναι τραυματιας απλα δεν το λενε ανοιχτα..

Δημοσ.

Κι εγω θεωρω οτι ο Darth Sidious θα εχει προετοιμασει αριστα την ομαδα και δεν θα ειναι εκπληξη ακομα και ευκολη νικη. Γενικα για να χασουν οι Pats στο Foxboro σε playoffs πρεπει ΚΑΙ να παιξουν αθλια οι ιδιοι ΚΑΙ να παιξουν εξαιρετικα οι αντιπαλοι ΚΑΙ να τραυματιστει καποιος βασικοτατος (πρωτος υποψηφιος Gronk) ΚΑΙ να παιζουν με τους Ravens :P 

Μπορει να παιξει και ο καιρος το ρολο του, ειδικα αν εχει τιποτα -50 Κελβιν στη Βοστωνη. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κι εγω θεωρω οτι ο Darth Sidious θα εχει προετοιμασει αριστα την ομαδα και δεν θα ειναι εκπληξη ακομα και ευκολη νικη. Γενικα για να χασουν οι Pats στο Foxboro σε playoffs πρεπει ΚΑΙ να παιξουν αθλια οι ιδιοι ΚΑΙ να παιξουν εξαιρετικα οι αντιπαλοι ΚΑΙ να τραυματιστει καποιος βασικοτατος (πρωτος υποψηφιος Gronk) ΚΑΙ να παιζουν με τους Ravens :P 

Μπορει να παιξει και ο καιρος το ρολο του, ειδικα αν εχει τιποτα -50 Κελβιν στη Βοστωνη. 

Το θεμα ειναι οτι με -50 Κελβιν περισσοτερο θα επηρρεαστουν οι SD/LA Chargers παρα οι χοντροπετσοι Pats! :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Rabican είπε

Το θεμα ειναι οτι με -50 Κελβιν περισσοτερο θα επηρρεαστουν οι SD/LA Chargers παρα οι χοντροπετσοι Pats! :)

Μα ναι προφανως, οι Chargers απο το ζεστο ΛΑ σιγουρα δεν ειναι οσο χοντροπετσοι ειναι οι Pats οποτε ειναι κι αυτο ενα οπλο στη φαρετρα του Μπελιτσεκ. Οσο και να προετοιμαστουν οι Chargers σε κρυο κλιμα, που σιγουρα το κανουν, δε γινεται να προσαρμοζονται το ιδιο με τη ΝΕ που παιζει σε χειμωνιατικες θερμοκρασιες το 80% των εντος εδρας.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου κανει λιγο εντυπωση οτι κανεις δεν φαινεται να εκτιμα την Φιλαδελφεια, οχι γιατι ειναι η ομαδαρα ουτε γιατι εχει πεισει ο Foles οτι μπορει να ξανακανει το θαυμα. Αλλα γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι οι πρωταθλητες,δεν εχουν κανενα αγχος να αποδειξουν τιποτα κι οτι και να κανουν κερδισμενοι θα ειναι και οπως φανηκε και με το Σικαγο εχουν πολλα balls αλλα και το κοκκαλακι της νυχτεριδας (αυτο που εγινε με το τελευταιο field goal,με το διπλο δοκαρι,δεν το θυμαμαι ξανα). 

Κι επειδη μετα την πτωση των packers, στηριζω Νεα Ορλεανη ως το τελος, ελπιζω πραγματικα να μην τους υποτιμησουν και αυτοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...