Pippen1410 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα επειδή δεν το κατέχω κ πολύ,σήμερα μπήκε σπίτι μου 50vdsl κ μου έστειλαν το speedport entry 2i κ συγχρονίζει 39,9 download κ 4,0 upload με Ethernet σε υπολογιστή κ κλειστό wifi επειδή το χρειάζομαι για online gaming god χρειάζομαι το μέγιστο όσο γίνεται μήπως πάω για αγορά άλλου router θα δω διαφορά;ααα κ είναι χωρίς fastpath!!!γνωριζει κανείς;από τον ΟΤΕ που μίλησα μου είπαν τους δείχνει 49,90 download κ 4,90 upload!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορείς να αλλάξεις ρουτερ, εκτος αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, γιατί με αλλο ρουτερ θα την χάσεις τελείως
Pippen1410 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω κουμπώσει καθόλου τηλ δεν το χρειάζομαι!!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τότε δεν εχεις κανενα προβλημα, αλλα πριν απο την αγορα ανεβασε εδω τα στατιστικά του ρούτερ να δουμε τι παιζει, μην πετάξεις τζαμπα τα λεφτα σου
Pippen1410 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι από iPad Speedtest ookla 33,60d 4.04u98ping Με wifi
karaLRS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορείς να αλλάξεις ρουτερ, εκτος αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία, γιατί με αλλο ρουτερ θα την χάσεις τελείως Μπορείς να αλλάξεις router και να έχεις και τηλέφωνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι από iPad Speedtest ookla 33,60d 4.04u 98ping Με wifi Αυτό δεν είναι συγχρονισμός, αλλά throughput (το πόσο κατεβάζεις). Το συγχρονισμό τον βλέπεις από τα line stats στο menu του router, αυτό δλδ ζήτησε ο Νίκος πιο πάνω...
Pippen1410 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Οκ φίλος!!!!τα άνεβαζω σύντομα!! Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4999/43726 kbps Attainable Rate(Up/Down) 21985/43049 kbps Noise Margin(Up/Down) 22.7/8.7 dB Line Attenuation(Up/Down) 31.9/18.3 dB Output Power(Up/Down) 3.8/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/2073 FEC Errors(Up/Down) 0/0 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να αλλάξεις router και να έχεις και τηλέφωνο.Πως θα γινει αυτο; @Pippen1410 Ξεχασε την αλλαγή ρουτερ, μια χαρα ειναι η σύνδεση σου.
Pippen1410 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ δεν θα μπω κ σε έξοδα!!!!αλλα κάνε μου ένα explain γιατί το λες αυτό!!!σορυ αν σε κουράζω!!!
karaLRS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πως θα γινει αυτο; Pppoe passthrough για το ιντερνέτ κόμματι.το τηλέφωνο θα συνεχίσει να δουλεύει με του ΟΤΕ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Pppoe passthrough για το ιντερνέτ κόμματι.το τηλέφωνο θα συνεχίσει να δουλεύει με του ΟΤΕ Του ΟΤΕ θα συνεχίσει να δουλεύει σαν modem και το πίσω σαν router. Το modem είναι όμως αυτό που κάνει τον συγχρονισμό, άρα δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι στον συγχρονισμό με το να έχει το aftermarket σαν router μόνο...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Pppoe passthrough για το ιντερνέτ κόμματι.το τηλέφωνο θα συνεχίσει να δουλεύει με του ΟΤΕ αααα καλά χαίρω πολύ !!!
karaLRS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Του ΟΤΕ θα συνεχίσει να δουλεύει σαν modem και το πίσω σαν router. Το modem είναι όμως αυτό που κάνει τον συγχρονισμό, άρα δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι στον συγχρονισμό με το να έχει το aftermarket σαν router μόνο... Κερδίσεις καλύτερο router,qos ,wifi κλπ... Τίποτα το λες αυτό; αααα καλά χαίρω πολύ !!! Και εγώ χαίρομαι χαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κερδίσεις καλύτερο router,qos ,wifi κλπ... Τίποτα το λες αυτό; Το πρόβλημα/ζητούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο συγχρονισμός. Του προτείνεις αυτή τη λύση κι ο άνθρωπος θα νομίζει ότι θα παίξει στα 49999. Όταν μετά σου ζητήσει τα ρέστα τι θα γίνει? Θα του πεις δες τα άλλα που βελτιώθηκαν εκτός από εκείνο που ήθελες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα