overpower Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω παρομοιο θεμα με την 280χ ωστε να φταιει καποιο στραβο pin ή καποια μνημη. Αν εφταιγαν αυτα, θα το ειχα το θεμα καιρο τωρα. Επισης το τροφοδοτικο "σηκωνει" την 280χ αν και παραπανω watt, οποτε ουτε και αυτο. Θα την στειλω αυριο πρωι και λογικα θα ζητησω την strix αυτην την φορα. 2
razorblade334 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω παρομοιο θεμα με την 280χ ωστε να φταιει καποιο στραβο pin ή καποια μνημη. Αν εφταιγαν αυτα, θα το ειχα το θεμα καιρο τωρα. Επισης το τροφοδοτικο "σηκωνει" την 280χ αν και παραπανω watt, οποτε ουτε και αυτο. Θα την στειλω αυριο πρωι και λογικα θα ζητησω την strix αυτην την φορα. οκ.η strix εχει καλυτερα ρευματα θα δουλευει πιο σταθερα πιστευω.βλεπουμε!
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω παρομοιο θεμα με την 280χ ωστε να φταιει καποιο στραβο pin ή καποια μνημη. Αν εφταιγαν αυτα, θα το ειχα το θεμα καιρο τωρα. Επισης το τροφοδοτικο "σηκωνει" την 280χ αν και παραπανω watt, οποτε ουτε και αυτο. Θα την στειλω αυριο πρωι και λογικα θα ζητησω την strix αυτην την φορα. Νεότερα?
overpower Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Νεότερα? Την εστειλα, απλα και λογω νησιου η αποστολη καθυστερει και μια μερα επιπλεον. Λογικα αυριο θα με παρουν τηλ. 1
overpower Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Νεότερα? Update: Ειχε παλι θεμα και θα μου στειλουν την strix απο εβδομαδα μιας και περιμενουν αποθεμα. Ωστοσο δεν μειωσαν την τιμη λογω μεταφορικων και τους αφησα ηδη εδω και ~7 μερες αρνητικη στο σκρουτζ. 1
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Νεότερα? Επιτελους λειτουργει. Πηρα την strix και ειναι gg. Στα + τα λεντακια που εχει πανω 4
razorblade334 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Επιτελους λειτουργει. Πηρα την strix και ειναι gg. Στα + τα λεντακια που εχει πανω χαιρομαι που μ ακουσες!!! κι εγω την strix 1060 εχω και δεν ειχα ποτε κατι πιο κρυο και πιο ομορφο σε καρτα! σιγουρα θα ζει πιο πολυ απο τις αλλες γιατι οι gpu απο την θερμοκρασια και τον ηλεκτρομαγνητισμο που συσσωρευεται καιγονται! επισης με τα ρευματα που εχει κι επειδη ειναι κρυα την πας πολυ ψηλα στο overclock αλλα η γνωμη μου ειναι την αφηνεις ως εχει ! καλοριζικη μαν!
artshadows Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Επιτελους λειτουργει. Πηρα την strix και ειναι gg. Στα + τα λεντακια που εχει πανω ποια strix?
overpower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Επανερχομαι για να πω οτι μου εστειλαν μαιλ για να τους στειλω Αρ. Λογαριασμου για να βαλουν τα χρηματα, θα μου στειλουν και ενα Power bank 6000 mah σαν δωρο και η επομενη αποστολη θα ειναι δωρεαν. Θα δω αν αλλαζει και η αξιολογηση στο σκρουτζ 2
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 χαιρομαι που μ ακουσες!!! κι εγω την strix 1060 εχω και δεν ειχα ποτε κατι πιο κρυο και πιο ομορφο σε καρτα! σιγουρα θα ζει πιο πολυ απο τις αλλες γιατι οι gpu απο την θερμοκρασια και τον ηλεκτρομαγνητισμο που συσσωρευεται καιγονται! επισης με τα ρευματα που εχει κι επειδη ειναι κρυα την πας πολυ ψηλα στο overclock αλλα η γνωμη μου ειναι την αφηνεις ως εχει ! καλοριζικη μαν! Aπο το electromigration και τα συνεχόμενα thermal cycles καίγονται. Just to be clear 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα