Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το εψαξα, αλλα οχι και παρα πολυ. Σκοπευω να αναβαθμισω ετσι και αλλιως το καλοκαιρι

Η καρτα μου εχει s/n: GBC0YZ2913xx 

Η προηγουμενη που εστειλα ειχε διαφορετικο μονο τελευταιο ψηφιο. Υπαρχει καποιος αλλος με παρομοιο S/N και να του λειτουργει? 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις σε HDMI μπας και φταει το DVI. Επισης θα σου ελεγα να κανεις ενα καθαρισμο στο DVI της καρτας, του καλωδιου και του PCI-E μηπως και δεν κανει κατι καλη επαφη (το οποιο χλωμο το βλεπω αλλα ποτε δεν βλαπτει να δοκιμασεις). Ετσι οπως το φαινεται παντως, μαλλον DOA ειναι η καρτουλα.... Μπορεις να μου πεις τι μοντελο ειναι? Εγω εχω μια 480 της MSI και μου δουλεβει ρολοι (την Gaming X) οποτε εαν μπορεις να παρεις refund παρε μια τετοια. Ειδικα στις θερμοκρασιες ειναι τερας. Την εχω με OC στα 1475/2200 και δεν εχει ανεβει πανω απο 67 ποτε.

EDIT : Καθαρισε τους drivers με DDU και περασε τους τελευταιους WHQL (16.19.2 νομιζω)

Δημοσ.

Το γραφω στον τιτλο το ονομα, hdmi δεν εχει η dell, οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω, dvi δεν εχει τιποτα αφου δουλευει η προηγουμενη καρτα, ακομα και τωρα, μια χαρα (280χ). 

*Διαβασες τα υπολοιπα ποστς?

Anyway, την επιστρεφω και αυτην αυριο και θα ζητησω την strix να μου στειλουν. Λογικα ελαττωματικη η συγκεκριμενη σειρα 

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις σε HDMI μπας και φταει το DVI. Επισης θα σου ελεγα να κανεις ενα καθαρισμο στο DVI της καρτας, του καλωδιου και του PCI-E μηπως και δεν κανει κατι καλη επαφη (το οποιο χλωμο το βλεπω αλλα ποτε δεν βλαπτει να δοκιμασεις). Ετσι οπως το φαινεται παντως, μαλλον DOA ειναι η καρτουλα.... Μπορεις να μου πεις τι μοντελο ειναι? Εγω εχω μια 480 της MSI και μου δουλεβει ρολοι (την Gaming X) οποτε εαν μπορεις να παρεις refund παρε μια τετοια. Ειδικα στις θερμοκρασιες ειναι τερας. Την εχω με OC στα 1475/2200 και δεν εχει ανεβει πανω απο 67 ποτε.

EDIT : Καθαρισε τους drivers με DDU και περασε τους τελευταιους WHQL (16.19.2 νομιζω)

Αδερφέ μπορείς να τρέξεις ένα benchmark πχ firestrike ή κάτι άλλο να δούμε πώς πάει στα 1475/2200 ??με τι voltage είναι;

Δημοσ.

Τελικα δοκιμασα και με dvi καλωδιο αλλα με ανταπτορα προς hdmi για να συνδεσω την οθονη στην hdmi θυρα της καρτας χωρις καποια διαφορα, οποτε δεν ειναι θυρα.

Θα την επιστρεψω και αυτην και θα ζητησω την strix και θα πληρωσω την διαφορα (~15 ευρω) ή εκτος αν δεν μου ζητησουν παραπανω $$ (το καλυτερο θα ηταν επειδη πληρωσα ηδη 20 ευρω μεταφορικα (χ2 καρτες)

Δημοσ.

Πλήρωσες μεταφορικά για ελαττωματική κάρτα και αντικατάσταση?

Μη χειρότερα...

Αφού σου άλλαξαν την 1η δεν έχει και πολύ νόημα η κουβέντα, απλά δοκίμασε δυο πραγματάκια:

1) Άλλαξε PCIX θύρα. Ας λειτουργεί σωστά η 280Χ, δεν χάνεις κάτι.

2) Παίζει τίποτα με (μη)UEFI BIOS, όσοι ξέρετε? Να υπάρχει δηλαδή τέτοιου επιπέδου ασυμβατότητα.

Α, σε ότι αφορά στο HDMI, τηλεόραση στο σπίτι?

• Like 3
Δημοσ.

Οπως ειπα και πιο πριν, στην 1η καρτα τουλαχιστον, ειδαν οτι οντως ειχε θεμα η καρτα, οποτε δεν νομιζω να παιζει καποιο θεμα ασυμβατοτητας. 

Γενικα για την ωρα την ξανα εβαλα στο κουτι της και ειναι ετοιμη να φυγει.

Οσο για τα μεταφορικα, μου ειπαν και οι ιδιοι οτι εγω πρεπει να τα πληρωσω. Να παω σε καποιο κουριερ και να την παραδωσω με εξοδα παραληπτη?

Δημοσ.

Όχι, γιατί άντε μετά να βγάλεις άκρη.

Μαγαζί, για να ξέρουμε?

Η πολιτική εξωτερικού, τουλάχιστον, όσο έχω μπλέξει: Μας στέλνετε το (ελαττψματικό/χαλασμένο) προϊόν με έξοδά σας, σας στέλνουμε το νέο με έξοδά μας, στη χειρότερη. Συνήθως, σας πιστώνουμε και τα έξοδά σας.

Εσύ ειδικά που είσαι μέσα στα πλαίσια DOA...ανάθεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Α, μάλιστα.

Τράβα τους κανένα ευγενικό-διακριτικό χθέσιμο...

Παράδοση ελαττωματικού προϊόντος και αντικατάσταση με έξοδα του αγοραστή?

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Και μη σου πουν τίποτα για "πολιτική καταστήματος" και λοιπές φίφες.

Αν θυμάμαι καλά, είναι στο skroutz αυτοί, έτσι? Ρίξε μια ωραία αρνητική αξιολόγηση, για να ξέρουν και οι υπόλοιποι αφενός και να ζοριστούν λιγάκι αφετέρου.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτά τα artifacts που βγάζει στην αρχή είναι σύμπτωμα ελαττωματικής κάρτας. Δυο φορές μου έχει τύχει και τις 2 ήταν η κάρτα γραφικών. Η τελευταία φορά μάλιστα που το είδα ήταν σε RX480 8gb κάρτα.

Not really... 

Το ίδιο μου κάνει και εμένα στο post του bios αλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα η κάρτα,γενικά έχει να κάνει με τις παλιές mobo της gigabyte https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=artifacts+on+bios+splash+screen+rx+480

• Like 1
Δημοσ.

Α, μάλιστα.

Τράβα τους κανένα ευγενικό-διακριτικό χθέσιμο...

Παράδοση ελαττωματικού προϊόντος και αντικατάσταση με έξοδα του αγοραστή?

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Και μη σου πουν τίποτα για "πολιτική καταστήματος" και λοιπές φίφες.

Αν θυμάμαι καλά, είναι στο skroutz αυτοί, έτσι? Ρίξε μια ωραία αρνητική αξιολόγηση, για να ξέρουν και οι υπόλοιποι αφενός και να ζοριστούν λιγάκι αφετέρου.

εδω φιλε εγω πηρα στο καταστημα που αγορασα την καρτα γραφικων μου στο skytechshop να μ επανεκτυπωσουν την αποδιξει επειδη την εχασα και  μ ειπαν στο τηλεφωνο πως αυτο δεν γινεται !!

Δημοσ.

Εγω παντως εχω την γνωμη οτι κατι φταιει σε θεμα ασυμβατοτητας... Να σου ερθουν 2 καρτες και να κανουν το ιδιο ακριβως προβλημα το παρα βρισκω περιεργο... Αν την δοκιμαζες σε αλλον υπολογιστη  θα σου λυνοταν η απορια αμεσως... Και αυτοι που ειπες οτι την ειδαν κι εχει προβλημα και στην αλλαξανε, μην ορκιζεσαι κιολας... Μπορει επειδη ηταν doa να την πηρανε πισω χωρις κουβεντα για να σου δωσουν αλλη κατευθειαν και θα την εξεταζανε στην πορεια ειτε οι ιδιοι ειτε αλλοι που θα την στελνανε...

• Like 2
Δημοσ.

δυο στα δυο...

πολυ γκαντεμης εισαι ή εστειλαν την ιδια καρτα...

Ειχε διαφορετικο S/N και κουτι και καρτα

Εγω παντως εχω την γνωμη οτι κατι φταιει σε θεμα ασυμβατοτητας... Να σου ερθουν 2 καρτες και να κανουν το ιδιο ακριβως προβλημα το παρα βρισκω περιεργο... Αν την δοκιμαζες σε αλλον υπολογιστη  θα σου λυνοταν η απορια αμεσως... Και αυτοι που ειπες οτι την ειδαν κι εχει προβλημα και στην αλλαξανε, μην ορκιζεσαι κιολας... Μπορει επειδη ηταν doa να την πηρανε πισω χωρις κουβεντα για να σου δωσουν αλλη κατευθειαν και θα την εξεταζανε στην πορεια ειτε οι ιδιοι ειτε αλλοι που θα την στελνανε...

Βασικα μου εστειλαν σε μαιλ (asus) οτι παιζει να θελει pcie 3 και πανω

Η μητρικη μου εχει 2.0 χ16

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Δεν ειναι ιδια φαση με τα sata. Αν εχεις sata 3 σκληρο, και μητρικη sata 2, ο σκληρος θα παιξει με ταχυτητες sata 2. Οποτε με καρτα γραφικων με pcie 3, και μητρικη με pcie 2, απλα δεν θα επρεπε να παιζει με χαμηλοτερες ταχυτητες?

Απανταω μονος μου πως ναι επρεπε να παιζει σωστα

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1919653/pcie-graphics-card-work-slot.html

Και οτι αλλο λινκ ανοιγω λεει το ιδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...