Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Οι αγγλοι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ δηλαδη μια μεριδα ατομων οχι ολοι. Μιλαω για Εσθονια γιατι ζω δυο χρονια εδω και εχω προσωπικη αποψη και οχι απο φιλους φιλων. Εκτος του οτι δεν καταλαβα τι θες να πεις με το κομματι περι χακινκ γιατι ειναι λιγο μπερδεμενο (δεδομενου οτι δεν εχω και ιδεα τι κανεις και που δουλευεις) ειναι και ασχετο γιατι το οτι μπορει να υστερουν σε κατι δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοι σε κατι αλλο. Που μιλαμε για χωρα που ειναι καμια 10αρια χρονια μπροστα τεχνολογικα γενικα απο ολες τις αποψεις.. Ναι μεριδα οι Συνταξιουχοι Αγγλοι, αλλα ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ. Για το hacking, εννοω οτι μας παρενοχλουν καθε μερα σχεδον απο Εσθονια (εχουν καλα φυντανια εκει φαινεται) τους server μας, και προσπαθωντας να επικοινωνησουμε με τους παροχους να διαμαρυρηθουμε, ακρη δεν εχουμε βρει. Μηνες τωρα. Θελω να πω οτι δεν ειναι ολα τοσο οργανωμενα. Α! εχουν ενα καλα οργανωμενο τομεα σαν επαγγελμα, αλλα να μην το γραψω εδω δημοσια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μεριδα οι Συνταξιουχοι Αγγλοι, αλλα ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ. Για το hacking, εννοω οτι μας παρενοχλουν καθε μερα σχεδον απο Εσθονια (εχουν καλα φυντανια εκει φαινεται) τους server μας, και προσπαθωντας να επικοινωνησουμε με τους παροχους να διαμαρυρηθουμε, ακρη δεν εχουμε βρει. Μηνες τωρα. Παραμενει μεριδα και μεχρι να γινει ενα 35-40% δεν εχει νοημα να το συζηταμε. Επισης οι συνταξιουχοι λογικα με τα οσα πληρωναν τοσα χρονια (ασφαλειες κλπ) εχουν πληρωσει και το τμημα τους στα ΜΜΜ και για αυτο μπορουν να εχουν αυτο το προνομιο (στην Ελλαδα τον παιζουμε γενικα) Οσο για το αλλο κομματι θα σου πω ενα πραγμα Ρωσσοι 1
Abudi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά, είναι λάθος να μπλέκεται η πολιτική με τα τεχνοκρατικά θέματα. Οι συνταξιούχοι της Αγγλίας, οι άνεργοι εδώ, οι φοιτητές κλπ που δεν πληρώνουν ή πληρώνουν μειωμένο είναι ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ. Παίρνω μια πολιτική απόφαση να "ελαφρύνω" αυτήν την κοινωνική ομάδα. Ο οργανισμός συγκοινωνιών οφείλει να πει "ωραία. Μαζί σου. Θα το επιδοτήσεις όμως". Οπότε το κράτος, τσιμπάει από τον προϋπολογισμό (που πληρώνουν ΟΛΟΙ) και το δίνει γι'αυτή τη δουλειά. Dead simple. Δεν είναι τίποτα πεφωτισμένοι Βριλ οι Άγγλοι, ή οι Εσθονοί. Πήραν μια πολιτική απόφαση, όπως έχουν πάρει αντιστοίχως και οι δικοί μας. Το θέμα είναι πως η πολιτική απόφαση πρέπει να υπακούει στο management της επιχείρησης και στην κοινή λογική 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η κάρτα είναι προσωποποιημένη με ονομ/πώνυμο, και ΑΜΚΑ του καθενός. Wtf; Γιατί; :/ Έχω κατέβει πόσες φορές Αθήνα και πάντα πληρώνω εισιτήριο κτλ (νομίζω είμαι μειοψηφία μιας και με κορόιδευαν αρκετοί γνωστοί μου) αλλά δεν καταλαβαίνω την υποχρεωτική σύνδεση με το ΑΜΚΑ/στοιχεία μου. Τι δικαιολογία δηλαδή υπάρχει εδώ; Και ναι θεωρώ εντελώς καθυστερημένο και το να ζητάνε το ΑΜΚΑ για να πάρεις ένα εισιτήριο στο γήπεδο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Wtf; Γιατί; :/ Έχω κατέβει πόσες φορές Αθήνα και πάντα πληρώνω εισιτήριο κτλ (νομίζω είμαι μειοψηφία μιας και με κορόιδευαν αρκετοί γνωστοί μου) αλλά δεν καταλαβαίνω την υποχρεωτική σύνδεση με το ΑΜΚΑ/στοιχεία μου. Τι δικαιολογία δηλαδή υπάρχει εδώ; Και ναι θεωρώ εντελώς καθυστερημένο και το να ζητάνε το ΑΜΚΑ για να πάρεις ένα εισιτήριο στο γήπεδο. Οτι δεν θα δωσεις την καρτα σου στη γκομενα/μανα/πατερα/αδερφο/αδερφη κλπ οταν εσυ πχ θα λειπεις ή οταν ξερεις οτι δεν θα την χρησιμοποιησεις
randomcat Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η κάρτα είναι προσωποποιημένη με ονομ/πώνυμο, και ΑΜΚΑ του καθενός. Wtf; Γιατί; :/ Ακριβώς - γιατί; Θα αρκούσε να φτιάχνεις ένα λογαριασμό στο σάιτ με username/password (όπου θα μπορείς να δεις και το υπόλοιπό σου) και να σου δίνουν έναν κλειδάριθμο για να πάρεις την κάρτα. Τα προσωπικά στοιχεία θα έπρεπε να χρειάζονται μόνο για τις ειδικές ομάδες.
jmirko15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Οτι δεν θα δωσεις την καρτα σου στη γκομενα/μανα/πατερα/αδερφο/αδερφη κλπ οταν εσυ πχ θα λειπεις ή οταν ξερεις οτι δεν θα την χρησιμοποιησεις Εφόσον είναι πληρωμένη τι πειράζει;; o_O (μιλάμε για μηνιαία κάρτα ή γενικά; Γενικά εννοώντας σαν την Oyster της Αγγλίας. Εκτός άμα δεν έπιασα το concept.. -.-") 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Οτι δεν θα δωσεις την καρτα σου στη γκομενα/μανα/πατερα/αδερφο/αδερφη κλπ οταν εσυ πχ θα λειπεις ή οταν ξερεις οτι δεν θα την χρησιμοποιησεις Γιατι αμα ειναι το ιδιο φυλο και χωρις φωτο, τι και αν εχει πανω αφμ, αμκα, φπα, τα παντα ολα. Πως θα το καταλαβουν ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εφόσον είναι πληρωμένη τι πειράζει;; o_O (μιλάμε για μηνιαία κάρτα ή γενικά; Γενικά εννοώντας σαν την Oyster της Αγγλίας. Εκτός άμα δεν έπιασα το concept.. -.-") Εστω οτι εχεις γυμναστηριο και ερχομαι εγω και αγοραζω ενα μηνα αλλα τις μερες που δεν ερχομαι την δινω στη γκομενα να ερχεται αυτη και το κανουν και οι υπόλοιποι μεσα στο γυμναστηριο, πως θα σου φαινοταν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι αμα ειναι το ιδιο φυλο και χωρις φωτο, τι και αν εχει πανω αφμ, αμκα, φπα, τα παντα ολα. Πως θα το καταλαβουν ; Θα μπορουν να σου ζητησουν να το πιστοποιησεις αν δεν μπορουν να το κανουν με καποιο τροπο πχ να τσεκαρεις το ΑΜΚΑ σε ποιο ονομα ανηκει (θα επιστρεφει μονο ονοματεπώνυμο) Δυσκολο ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Θα μπορουν να σου ζητησουν να το πιστοποιησεις αν δεν μπορουν να το κανουν με καποιο τροπο πχ να τσεκαρεις το ΑΜΚΑ σε ποιο ονομα ανηκει (θα επιστρεφει μονο ονοματεπώνυμο) Δυσκολο ε? Αμα γινει αυτο με το ΑΜΚΑ, θα βγαλω καρτα μονο-και-μονο για να πηγαινοερχομαι περιμενοντας να με ελεγξουν και να μου ζητησουν ονομα και ΑΜΚΑ. Τρελο γελιο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν λεω οτι θα γινει απλα σου λεω ποσο ευκολο ειναι να γινει.
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι δεν ανφέρονται χρεώσεις αν και όπως λέει το άρθρο ξεκίνησε η λειτουργία σημαίνει ότι τον ήπιαμε; 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εστω οτι εχεις γυμναστηριο και ερχομαι εγω και αγοραζω ενα μηνα αλλα τις μερες που δεν ερχομαι την δινω στη γκομενα να ερχεται αυτη και το κανουν και οι υπόλοιποι μεσα στο γυμναστηριο, πως θα σου φαινοταν? Έστω ότι έχεις πληρώσει για 10 φορές, γιατί να μην την δώσεις δηλαδή; Πληρωμένες δεν είναι; 1
Abudi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έστω ότι έχεις πληρώσει για 10 φορές, γιατί να μην την δώσεις δηλαδή; Πληρωμένες δεν είναι; Συμφωνώ σε αυτό. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να είναι ατομικές. Δεν είναι όπως το γυμναστήριο, που δίνεις συνδρομή. Εδώ είναι κάρτα που θα πιστώνεις ποσό λογικά. Βάζω 40 ευρώ και με χρεώνει από αυτά. Έχει σημασία το ποιόν θα χρεώσει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα