Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας, θελω να αλλαξω παροχο (double play) στο τελος του μηνα.Ειμαι στον οτε αλλα το κοστος ειναι ψηλα, 36ευρω το μηνα ενω οι αλλες εταιριες ειναι στα 23 ευρω.Ποιος ξερει στην περιοχη της Καλλιθεας ποιον παροχο να επιλεξω?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει περισοτερο η τηλεφωνία πήγαινε οπου βρεις πιο φτηνά, αν σε ενδιαφέρει ομως το ιντερνετ, στην καλλιθεα ο οτε είναι μονόδρομος αν θελεις αξιόπιστη σύνδεση Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από NikosKallithea 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα Νικο, δλδ να μην παω forthnet?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πηγαινε, αλλα μην περιμένεις ιδια απόδοση με τον οτε
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τους λεω στον οτε να μου κανουν καλυτερη τιμη και μου λενε οτι δεν γινεται.Γενικα μου εχουν σπασει τα νευρα με την πολιτικη τους.
tsioulak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Νομιζω οτι υπάρχουν ακομη νόμοι που δεν επιτρέπουν στον ΟΤΕ να εχει τοσο φτηνές τιμές οσο οι άλλοι
dfokas21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και γω τοσα πληρωνα στο ΟΤΕ, εληγε το συμβολαιο μου , εκανα αιτηση στην vodafone με 21€ περιπου και με πηραν απο τον ΟΤΕ και μου κανανε προσφορα στα 23€ + 120 € δωροεπιταγη απο Γερμανο και εκατσα στον ΟΤΕ .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θα κάνω μια προσπάθεια σε άλλο πάροχο και θα δω την αντίδραση του ΟΤΕ.
Torroan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά να πω και εγώ μία απορία που έχω μιας και μένω και Καλλιθέα? Σήμερα ήρθε τεχνικός και μου συνέδεσε την καινούργια γραμμή στο σπίτι. Με τον ΟΤΕ λοιπόν που έχω συνδεθεί συγχρονίζω στα 8mbps, παράλληλα εδώ και 2 μήνες ( που κάνανε να μου συνδέσουν τη γραμμή λόγο βλάβης) έπιανα WiFi από κάποιον γείτοτα φαντάζομαι της ίδιας πολυκατοικίας και συγχρόνιζα στα 12mbps το αναγραφόμενο router ήταν "Conn-x" οπότε φαντάζομαι οτι και αυτός ΟΤΕ έχει.Μπορεί καποιος να μου πει πως γίνεται εγώ στα 8 και αυτός στα 12 στην ίδια πολυκατοικία???
tsioulak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά να πω και εγώ μία απορία που έχω μιας και μένω και Καλλιθέα? Σήμερα ήρθε τεχνικός και μου συνέδεσε την καινούργια γραμμή στο σπίτι. Με τον ΟΤΕ λοιπόν που έχω συνδεθεί συγχρονίζω στα 8mbps, παράλληλα εδώ και 2 μήνες ( που κάνανε να μου συνδέσουν τη γραμμή λόγο βλάβης) έπιανα WiFi από κάποιον γείτοτα φαντάζομαι της ίδιας πολυκατοικίας και συγχρόνιζα στα 12mbps το αναγραφόμενο router ήταν "Conn-x" οπότε φαντάζομαι οτι και αυτός ΟΤΕ έχει. Μπορεί καποιος να μου πει πως γίνεται εγώ στα 8 και αυτός στα 12 στην ίδια πολυκατοικία??? Το ίδιο συμβαίνει και στην δικιά μου πολυκατοικία, πολυ απλα τα καλώδια τηλεφώνου ειναι σε κακή κατάσταση.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά να πω και εγώ μία απορία που έχω μιας και μένω και Καλλιθέα? Σήμερα ήρθε τεχνικός και μου συνέδεσε την καινούργια γραμμή στο σπίτι. Με τον ΟΤΕ λοιπόν που έχω συνδεθεί συγχρονίζω στα 8mbps, παράλληλα εδώ και 2 μήνες ( που κάνανε να μου συνδέσουν τη γραμμή λόγο βλάβης) έπιανα WiFi από κάποιον γείτοτα φαντάζομαι της ίδιας πολυκατοικίας και συγχρόνιζα στα 12mbps το αναγραφόμενο router ήταν "Conn-x" οπότε φαντάζομαι οτι και αυτός ΟΤΕ έχει. Μπορεί καποιος να μου πει πως γίνεται εγώ στα 8 και αυτός στα 12 στην ίδια πολυκατοικία??? το τηλεφωνικό δίκτυο σου από το κουτί της πολυκατοικίας, μέχρι το σπίτι σου εχει περισσότερα προβλήματα απο του γειτονα σου. Χειροτερη ποιοτητας γραμμή σε σχέση με τυ γειτονα σου. Επισης μπορει το τηλεφωνικό δίκτυο μεσα στο σπιτι σου (πριζες, καλώδια, κλπ) να δημιουργουν προβλημα. Πιο πιθανό θεωρώ το πρώτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά να πω και εγώ μία απορία που έχω μιας και μένω και Καλλιθέα? Σήμερα ήρθε τεχνικός και μου συνέδεσε την καινούργια γραμμή στο σπίτι. Με τον ΟΤΕ λοιπόν που έχω συνδεθεί συγχρονίζω στα 8mbps, παράλληλα εδώ και 2 μήνες ( που κάνανε να μου συνδέσουν τη γραμμή λόγο βλάβης) έπιανα WiFi από κάποιον γείτοτα φαντάζομαι της ίδιας πολυκατοικίας και συγχρόνιζα στα 12mbps το αναγραφόμενο router ήταν "Conn-x" οπότε φαντάζομαι οτι και αυτός ΟΤΕ έχει. Μπορεί καποιος να μου πει πως γίνεται εγώ στα 8 και αυτός στα 12 στην ίδια πολυκατοικία??? Το ίδιο συμβαίνει και στην δικιά μου πολυκατοικία, πολυ απλα τα καλώδια τηλεφώνου ειναι σε κακή κατάσταση. το τηλεφωνικό δίκτυο σου από το κουτί της πολυκατοικίας, μέχρι το σπίτι σου εχει περισσότερα προβλήματα απο του γειτονα σου. Χειροτερη ποιοτητας γραμμή σε σχέση με τυ γειτονα σου. Επισης μπορει το τηλεφωνικό δίκτυο μεσα στο σπιτι σου (πριζες, καλώδια, κλπ) να δημιουργουν προβλημα. Πιο πιθανό θεωρώ το πρώτο. το ίδιο συμβάινει και σε μένα. Πιάνω 1,3 mbps ενώ θα έπρεπε να πιάνω 1,6 σύμφωνα με αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο. Αλλά θέλει να φωνάζεις τεχνικό να το επιβεβαιώσει και αν είναι πρόβλημα καλωδίωσης και όχι δικό τους-> 30 Ε καπέλο...
geekas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα πήγαινα Wind γιατί είναι η πιο φθηνή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα