Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πως γινεται καθε χρονο να κανει ρεκορ πωλησεως η apple δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη αρκετοι κατοχοι δεν ηταν ικανοποιημενοι απο το ηδη πολυ καλο 6s και ηθελαν να πανε στο Iphone 7? 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ο κόσμος είναι χαζός. Τέλος. Μπάμπη?
eidimon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 @Fotis13 : Δε ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, εγώ παντως δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο
eidimon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και επίσης, αν δεν ήμουν και τελείως άχρηστος, και μπορούσα να κάνω μια απλή παράθεση, θα ήταν ακόμα καλύτερα
DJTaurus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Part 1... έτσι τους γλεντάει ο Cook! Tι έγινε φορουμάδες μου.... τελικά το headphone jack και η απουσία θυρών στα Mac δεν πτόησε τις χαζογκόμενες που προτιμούν Apple....? #perastika Ρεκόρ,Ρεκορ,Ρεκορ,Ρεκόρ,Ρεκόρ,Ρεκόρ,Ρεκόρ. Όλα τα λεφτά στην Apple. Ρεκόρ, Ρεκόρ,Ρεκόρ.!!!!!!!!!!!!!! All time record για την Apple. Του χρόνου που θα αλλάξει σχεδίαση και στα βαρετά iPhone θα σπάσει και αυτό το ρεκόρ. Μεσαίο δάκτυλο στον τύπο που απλά δεν μπορεί να καταλάβει την μακροπρόθεσμη στρατηγική της Apple και εστιάζει στο τώρα... κάποτε είχαμε μια Xiaomi και τώρα την θέση της θα πάρει η Xuawei, Oppo κτλ κτλ....τα κέρδη όμως ξέρετε που πάνε. Είναι που η Apple δεν το έχει με τις υπηρεσίες γιαυτο μόνον αυτός της ο τομέας ξεπερνά σε έσοδα εταιρίες όπως η Facebook και το Netflix. Nέο ALL TIME record και στα έσοδα τριμήνου των Mac. But but but δεν έχει usb/sdcard/hdmi etc.....ενα πράγμα σημαίνει αυτό. Ο κόσμος εκεί έξω δεν δίνει δεκάρα για το τι γράφουν μερικοί φόρουμάδες... ακόμα και οι απαιτητικοί Mac χρήστες που γκρινιάζουν τόσο καιρό αποτελούν μειοψηφία. Ξυπνάνε τα πράγματικά πρόβατα. The iPhone 7 keeps stealing Android users Μεγαλώνει και το αποθεματικό. Υ.Γ. Mην ξεχάσετε του χρόνου τέτοια εποχή αν οι πωλήσεις των iPhone πέσουν από τα 78 στα 75εκ να γράψετε πόσο Doomed είναι αυτή η εταιρία.... 1
Neg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Tι έγινε φορουμάδες μου.... τελικά το headphone jack και η απουσία θυρών στα Mac δεν πτόησε τις χαζογκόμενες που προτιμούν Apple....? #perastika Ρεκόρ,Ρεκορ,Ρεκορ,Ρεκόρ,Ρεκόρ,Ρεκόρ,Ρεκόρ. Όλα τα λεφτά στην Apple. Ρεκόρ, Ρεκόρ,Ρεκόρ.!!!!!!!!!!!!!! All time record για την Apple. Του χρόνου που θα αλλάξει σχεδίαση και στα βαρετά iPhone θα σπάσει και αυτό το ρεκόρ. Μεσαίο δάκτυλο στον τύπο που απλά δεν μπορεί να καταλάβει την μακροπρόθεσμη στρατηγική της Apple σε και εστιάζει στο τώρα... κάποτε είχαμε μια Xiaomi και τώρα την θέση της θα πάρει η Xuawei, Oppo κτλ κτλ....τα κέρδη όμως ξέρετε που πάνε. Είναι που η Apple δεν το έχει με τις υπηρεσίες γιαυτο μόνον αυτός της ο τομέας ξεπερνά σε έσοδα εταιρίες όπως η Facebook και το Netflix. Nέο ALL TIME record και στα έσοδα τριμήνου των Mac. But but but δεν έχει usb/sdcard/hdmi etc.....ενα πράγμα σημαίνει αυτό. Ο κόσμος εκεί έξω δεν δίνει δεκάρα για το τι γράφουν μερικοί φόρουμάδες... ακόμα και οι απαιτητικοί Mac χρήστες που γκρινιάζουν τόσο καιρό αποτελούν μειοψηφία. Ξυπνάνε τα πράγματικά πρόβατα. The iPhone 7 keeps stealing Android users Μεγαλώνει και το αποθεματικό. Υ.Γ. Mην ξεχάσετε του χρόνου τέτοια εποχή αν οι πωλήσεις των iPhone πέσουν από τα 78 στα 75εκ να γράψετε πόσο Doomed είναι αυτή η εταιρία.... @Questioner είδες που στα ελεγα ? Ενημέρωση για τους μετόχους
Barlu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αυτή τη φορά δε θα σας δυσκολεψω σε αυτό το topic. Θα σας χαζεύω μόνο. Όταν κοιτάς από ψηλααααααααα (επίτηδες προφανώς τραγουδάω για 3-4-5-6 ψυχές-αναλυτές) Πως φορολογείται η Apple?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πως φορολογείται η Apple? ε?
coffeex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπάμπης; Βωβός; Σουγιάς; O ένας και μοναδικός
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σε ένα οικονομικό τρίμηνο η Apple πούλησε 78εκ iPhone ή κατά μέσο όρο 798 iPhone ανά ημέρα.... χρειάστηκε μόλις 27 ώρες για να ξεπεράσει τις πωλήσεις τριμήνου του πολυδιαφημισμένου Google Pixel iPhone wannabe. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σε ένα οικονομικό τρίμηνο η Apple πούλησε 78εκ iPhone ή κατά μέσο όρο 798 iPhone ανά ημέρα.... χρειάστηκε μόλις 27 ώρες για να ξεπεράσει τις πωλήσεις τριμήνου του πολυδιαφημισμένου Google Pixel iPhone wannabe. Ποιο google pixel λολ στο κοινο που απευθυνεται ειναι οι περισσοτεροι τσαμπατζηδες σιγα μην το αγορασουν ...
strawman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ποιο google pixel λολ στο κοινο που απευθυνεται ειναι οι περισσοτεροι τσαμπατζηδες σιγα μην το αγορασουν ... Ειμαι σιγουρος οτι η google και για σενα το βγαλε....και δεν το αγορασες. Μολις σε αποκαλεσες τσαμπατζη λοιπον XD
adi32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πως γινεται καθε χρονο να κανει ρεκορ πωλησεως η apple δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη αρκετοι κατοχοι δεν ηταν ικανοποιημενοι απο το ηδη πολυ καλο 6s και ηθελαν να πανε στο Iphone 7? τα ειπες ολα πουλαει 1000ε κατι που κοστιζει 80 αυτοι που το παιρνουν του χρονου το σκοτωνουν 300ε και σκανε αλλα 1000 να παρουν αλλο και πανηγυριζουν κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα