Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα παει καλα η apple   αλλωστε το ειχαν πει εδω οι γνωστοι ειδημονες ,εχει αρχισει  η αντιστροφη μετρηση αφου με 200 ευρω μπορουν να παρουν συσκευη που  κανει τα ιδια και καλυτερα .

Τελικα ειναι πολλα τα θυματα σε αυτον τον πλανητη  που δεν ξερουν να αγοραζουν προιοντα .

Μα δεν το ξέρεις; Στο Silicon Valley όταν θέλουν καινούργιο προσωπικό δεν ζητάνε βιογραφικά κοιτάνε στο Insomnia και επιλέγουν.. τόσους Engineers έχουμε εδώ μέσα να πάνε χαμένοι;

• Like 7
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο πιθανο είναι οτι χρησιμοποιείς μια υπηρεσία:

Το app store απο το οποιο προέρχεται η μεριδα του λέοντος των εσοδων για την κατηγορία services.

Οπότε, με αυτό το σκεπτικό, όλα τα κινητά πλέον, άχρηστα είναι αν δεν έχεις την ανάλογη υπηρεσία.

Επιστροφή στη Nokia & Sony-Ericsson λοιπόν!

Αν και μεταξύ μας, δε νομίζω ότι ο φίλος μας, αυτό εννοούσε. Υπηρεσίες θαρρώ, εννοεί, τις υπόλοιπες, όπως iCloud, iMusic, κλπ.

Ακόμα όμως και το AppStore να λέει, δε βλέπω το κόστος από την πλευρά μου, καθότι έχω αγοράσει μία και μοναδική εφαρμογή, της τάξεως των 3€.

Δημοσ.

Οπότε, με αυτό το σκεπτικό, όλα τα κινητά πλέον, άχρηστα είναι αν δεν έχεις την ανάλογη υπηρεσία.

Επιστροφή στη Nokia & Sony-Ericsson λοιπόν!

Αν και μεταξύ μας, δε νομίζω ότι ο φίλος μας, αυτό εννοούσε. Υπηρεσίες θαρρώ, εννοεί, τις υπόλοιπες, όπως iCloud, iMusic, κλπ.

Ακόμα όμως και το AppStore να λέει, δε βλέπω το κόστος από την πλευρά μου, καθότι έχω αγοράσει μία και μοναδική εφαρμογή, της τάξεως των 3€.

1) Apple Music

2) Και να μην αγοράζεις τις εφαρμογές, χρησιμοποιείς δωρεάν εφαρμογές που περιέχουν διαφημίσεις πολλές φορές ;) ε από εκεί έχει έσοδα η Apple

3) Επίσης έχει έσοδα και από την Google Search όπως είπε ο AlexKane, ένα από τα καλύτερα Deal που έχει η Google είναι αυτό με την Apple, η Google Search είναι προεπιλογή επειδή η Google πληρώνει την Apple για αυτό και από αυτό έχει φυσικά έσοδα η Google. (Meta-data, Ads κλπ)

Δημοσ.

1) Apple Music

2) Και να μην αγοράζεις τις εφαρμογές, χρησιμοποιείς δωρεάν εφαρμογές που περιέχουν διαφημίσεις πολλές φορές ;) ε από εκεί έχει έσοδα η Apple

3) Επίσης έχει έσοδα και από την Google Search όπως είπε ο AlexKane, ένα από τα καλύτερα Deal που έχει η Google είναι αυτό με την Apple, η Google Search είναι προεπιλογή επειδή η Google πληρώνει την Apple για αυτό και από αυτό έχει φυσικά έσοδα η Google. (Meta-data, Ads κλπ)

Μίλησα για "κόστος από την πλευρά  μου", όχι το πως βγάζει λεφτά η Apple.

Εδώ μιλάμε άλλωστε για υπηρεσίες που χωρίς αυτές δε θα λειτουργούσε το τηλέφωνο.

Άρα, που κολλάει το "φτωχό χωρίς αυτές" που ειπώθηκε;

Κανένα σημερινό τηλέφωνο δε θα δούλευε χωρίς αυτές.

Αυτό λέω τόση ώρα.

Δημοσ.

Μίλησα για "κόστος από την πλευρά  μου", όχι το πως βγάζει λεφτά η Apple.

Εδώ μιλάμε άλλωστε για υπηρεσίες που χωρίς αυτές δε θα λειτουργούσε το τηλέφωνο.

Άρα, που κολλάει το "φτωχό χωρίς αυτές" που ειπώθηκε;

Κανένα σημερινό τηλέφωνο δε θα δούλευε χωρίς αυτές.

Αυτό λέω τόση ώρα.

Εννοείτε πως δεν θα δούλευε, όταν χρησιμοποιείς το iPhone με iCloud e-mail οι επαφές σου, λίστα τηλεφώνων και διάφορα δεδομένα εφαρμογών συγχρωνίζονται αυτόματα στο σύννεφο για να μην τα χάσεις σε περίπτωση που χαλάσει η συσκευή ή για να τα συγχρονίσεις αυτόματα με κάποια άλλη συσκευή σου. Είναι υποχρεωτικό; Όχι αλλά δίχως τις υπηρεσίες το τηλέφωνο θα ήταν "κουτσό". Το ίδιο γίνεται και με τα Google Play Services που χρειάζονται αρκετές εφαρμογές του συστήματος για να τρέξουν στο Android. 

Δημοσ.

Και γιατι να μην εχει ανεβασμενες πωλησεις; 10 χρονια παραγει κινητα, καθε χρονο γινονται καλυτερα με προσεγμενες και ουσιαστικες αναβαθμισεις και με ομορφα design(μια "πατατα" εκανε στα 10 χρονια). Οι πελατες που ειναι ευχαριστημενοι συνηθιζουν να ξαναγοραζουν απο το ιδο "μαγαζι" και να φερνουν και αλλους.

Εξαιρειται το ελλαδισταν με τους μισθους πεινας και το "συνδρομο της καφετεριας".

• Like 4
Δημοσ.

Χαίρονται οι μέτοχοι με την aapl, χαίρονται και τα fanboys που αγοράζουν κάθε χρόνο σχεδόν την ίδια συσκευή. :P

Όπως χαίρονται οι μέτοχοι και τα Fanboys της Xiaomi κάθε φορά που θα πάρουν σχεδόν την ίδια συσκευή με άλλο όνομα :P περίμενε να σκάσει μύτη ο Taurus να ενημερώσει τους μετόχους αναλυτικά :D

EUR-OPE-1569.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Όπως χαίρονται οι μέτοχοι και τα Fanboys της Xiaomi κάθε φορά που θα πάρουν σχεδόν την ίδια συσκευή με άλλο όνομα :P

Δεν διαφωνώ. :D Μην εξάπτεσαι. Εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου fanboy. :P

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. :D Μην εξάπτεσαι. Εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου fanboy. :P

Δεν εξάπτομαι (έκανα επεξεργασία το σχόλιο ξαναδιάβασε το :P)

Δημοσ.

Δεν είναι ακόμη η εποχή για τις ...αλλεργίες! :P

Γεροντα αρκετα αστεια για σημερα μου φαινεται κουραστηκες :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...