Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι γιατί τον μέσο Έλληνα τον ενδιαφέρει ότι στον 1 μήνα η Apple πούλησε 5 iphone στους 2 μήνες 15 στους 3 μήνες στους 6 και λοιπά.. Κάτσε και διάβασέ τα εσύ και οι άλλη που τους ενδιαφέρουν τέτοιες ειδήσεις. Εγώ εάν ξαναδώ τέτοιο τίτλο δεν την ξανανοίγω. ty

Απειλη ηταν αυτο; χαχα

Δημοσ.

Από που τα αγοράζει;; Ο άνθρωπος δεν ζει πια..

Μεχρι και οι πεθεμενοι αγοραζουν............................αρκει να κανει νεο ρεκορ πωλησεων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ αυτή τη φορά δε θα σας δυσκολεψω σε αυτό το topic. Θα σας χαζεύω μόνο.

Όταν κοιτάς από ψηλααααααααα (επίτηδες προφανώς τραγουδάω για 3-4-5-6 ψυχές-αναλυτές)

:P

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ apple βγαλε κατι τετοιο να εχεις 100% κερδη.Τα fanboys θα τρεξουν να παρουν καμια 10αρια να τις βαλουν σε ολο τους το σπιτι:

9040.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε συ apple βγαλε κατι τετοιο να εχεις 100% κερδη.Τα fanboys θα τρεξουν να παρουν καμια 10αρια να τις βαλουν σε ολο τους το σπιτι:

9040.jpg

3-4-5 :)

Δημοσ.

Λογικό οι υπηρεσίες αυτές να έχουν τέτοια απήχηση. Η αγορά / κατοχή iPhone χωρίς τις σχετικές υπηρεσίες είναι "γυμνή", χάνεις σχεδόν όλα τα καλά της πλατφόρμας. Ένα iPhone είναι πολύ "φτωχή" συσκευή χωρίς όσα το συνοδεύουν.

Εγώ που δε χρησιμοποιώ δηλαδή καμία από τις υπηρεσίες που το συνοδεύουν, να το πετάξω;

Ρε τι μας κάνεις βραδυάτικο... και δεν ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια έξοδα τώρα...

Δημοσ.

Εγώ που δε χρησιμοποιώ δηλαδή καμία από τις υπηρεσίες που το συνοδεύουν, να το πετάξω;

Ρε τι μας κάνεις βραδυάτικο... και δεν ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια έξοδα τώρα...

Το πιο πιθανο είναι οτι χρησιμοποιείς μια υπηρεσία:

Το app store απο το οποιο προέρχεται η μεριδα του λέοντος των εσοδων για την κατηγορία services.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανο είναι οτι χρησιμοποιείς μια υπηρεσία:

Το app store απο το οποιο προέρχεται η μεριδα του λέοντος των εσοδων για την κατηγορία services.

Ίσως και δυο.

Σύμφωνα με το bloomberg, η aapl χρηματίζεται με δισεκατομμύρια εδώ και χρόνια από τη goog, για τη μηχανή αναζήτησης του safari.

Πολλές φορές αυτά τα έσοδα δε γίνονται δημόσια, για προφανείς λόγους.

• Like 1
Δημοσ.

Από που τα αγοράζει;; Ο άνθρωπος δεν ζει πια..

Δεν τα έμαθες; Πλέον είναι σε φάση The Walking Dead ο Jobs σηκώνεται από το μνήμα τα βράδια πριν κλείσουν τα Apple Store και πάει αγοράζει μερικά Smartphone να δώσει στους γείτονες του στο νεκροταφείο. Βέβαια... :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα παει καλα η apple   αλλωστε το ειχαν πει εδω μεσα οι γνωστοι ειδημονες ,εχει αρχισει  η αντιστροφη μετρηση αφου με 200 ευρω μπορουν να παρουν συσκευη που  κανει τα ιδια και καλυτερα .

Τελικα ειναι πολλα τα θυματα σε αυτον τον πλανητη  που δεν ξερουν να αγοραζουν προιοντα .

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...