Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

το εφεδρικό μου σύστημα με μητρική gigabyte ga-h55m-ud24 και τον ι3 530 πρώτης γενιάς, κοντεύει να με τρελάνει!, έχω αλλάξει 3 hdd και ενώ τους βλέπει για 5 λεπτά μετά χάνονται!!, το έχω λύσει όλο, έχω κάνει bios update, έχω βάλει ξεχωριστή κάρτα sata, usb αντάπτορα, τίποτα δέν δουλεύει, το παράδοξο είναι πώς ο ssd που έχει το λειτουργικό δουλευει κανονικοτατα!!, καμια ιδέα?, κοντεύω να τρελαθώ!!!.

Δημοσ.

OS

windows 10 pro 64 bit, αλλά το πρόβλημα μάλλον είναι τεχνικό καθώς μετά ότι δίσκος και να μπεί ακούγεται σάν να ανεβάζει στροφές και μετά κλεινει.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

δοκίμασε με άλλο sata καλώδιο και άλλο καλώδιο τροφοδοσίας μήπως φταίει κάτι από αυτά τα δύο.

Καλησπέρα

Δοκίμασα, αλλα αν ήταν αυτό θα δούλευε με τον usb ανταπτορα.

ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Απο ρευμα πως παει;παιρνουν ολοι οι δισκοι απο τα ιδια pin η απο διαφορετικα; αν σου βρισκεται κανενα ευκαιρο δοκιμασε το.

Δημοσ.

Καλησπέρα

το εφεδρικό μου σύστημα με μητρική gigabyte ga-h55m-ud24 και τον ι3 530 πρώτης γενιάς, κοντεύει να με τρελάνει!, έχω αλλάξει 3 hdd και ενώ τους βλέπει για 5 λεπτά μετά χάνονται!!, το έχω λύσει όλο, έχω κάνει bios update, έχω βάλει ξεχωριστή κάρτα sata, usb αντάπτορα, τίποτα δέν δουλεύει, το παράδοξο είναι πώς ο ssd που έχει το λειτουργικό δουλευει κανονικοτατα!!, καμια ιδέα?, κοντεύω να τρελαθώ!!!.

Δοκίμασε και με αλλο τροφοδοτικό

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τα δοκίμασα όλα όσα αναφέρατε αλλα τίποτα, το παράξενο που κάνει τώρα είναι πως αν βάλεις HDD σε οποιοδήποτε sata το pc κανει reboot σε ανύποπτους χρόνους. Το πρόβλημα είναι πως κάποια στιγμή θα το πήγαινα στο γραφείο για OFFICE και internet χρηση γιατι χρειαζόταν μια επιπλέον θέση εργασίας, θα δώ αν μπορώ να το αναβαθμίσω.

Δημοσ.

το ιδιο ειχα παθει σε αλλη μητρικη , δοκιμασε με εξωτερικους sata controllers σε  pci xpress , εμενα της μητρικης δεν δουλευαν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...