Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon HD 8650G + HD 8750M σε laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα HP ProBook 455 G1, με CPU: AMD Α10-5750Μ και τις κάρτες γραφικών:

AMD Radeon HD 8650G

AMD Radeon HD 8750M

οι οποίες λειτουργούν σε dual graphics mode (κάτι σαν το CrossFire από ότι έχω καταλάβει)

Το laptop έχει εγκατεστημένα Windows 10.

Θέλοντας να έχω ενημερωμένους τους drivers των γραφικών, κατέβασα από το site της AMD το driver για την 8750M αλλά περνώντας το στο σύστημά μου, παρουσιάστηκαν BSOD, σταμάτησαν να δουλεύουν οι έξοδοι VGA/HDMI, και γενικά το σύστημα ήταν ασταθές, με τη μόνη διαφορά ότι όταν έτρεχα κάποιο game, είχα όντως αρκετό boost στις επιδόσεις. Δοκίμασα και τα AMD Clean Uninstall και άλλες μεθόδους αλλά τα drivers είχαν αφήσει μόνιμη βλάβη στο λειτουργικό.

Αναγκάστηκα να του κάνω format και να το ξαναστήσω από την αρχή γιατί με το που απεγκαθιστούσα τους drivers για να βάλω τους παλιούς, τα Windows περνούσαν πάλι τους σύγχρονους (και εννοείται μαζί με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχουν). Από ότι κατάλαβα μόνο το παρεχόμενο driver από την HP είναι συμβατό για 100% λειτουργικότητα.

Η ερώτησή μου όμως είναι: Μπορώ να προσαρμόσω κάπως το driver της AMD σε συνδυασμό με το driver της HP ώστε να έχω και σταθερό σύστημα και ενημερωμένο driver? Μήπως υπάρχει κάτι το οποίο έχω αμελήσει ή δεν γνωρίζω για να κάνω την ενημέρωση σωστά και χωρίς προβλήματα?

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...