Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη συμβουλη σας.

Πρόσφατα μετακόμισα κ ζήτησα να μεταφερθεί η VDSL γραμμή στο νέο σπιτι. Με διαβεβαίωσαν ότι εκει θα έχω VDSL όπως και τοχα δει κ στο σιτε για τη διαθεσιμότητα. Τελικά με συνέδεσαν σε on-net στο δίκτυο της Vodafone δηλαδη και όχι  off net (δικτυο ΟΤΕ) με αποτέλεσμα να μην ξεπερναω τα 7Mbit. Σε ερώτηση που έκανα γιατι δεν με βάζουν στον ΟΤΕ ειπαν οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Μπορώ να σπασω το συμβόλαιο λόγω 'μη παροχής υπηρεσιών' ή ειμαι υποχρεωμένος να κάτσω με ADSL έστω για να μη πληρώνω κόστη διακοπης και τα συνναφή?

(Επιπλέον έχω χρεωθεί και το κόστος μεταφοράς γραμμής).

Σε ερώτηση που έκανα όσο αν αφορά τη διακοπή της γραμμής μου είπαν ότι θα πληρώσω πεναλτι 160€ παρόλο που δεν εξυπηρετειται το συμβολαιό που έχω υπογράψει.

Τι μπορώ να κάνω? Η καλύτερη λύση για μενα είναι να φύγω και να πάω σε άλλο πάροχο άλλα χωρίς να πληρώνω πεναλτι κλπ

Δημοσ.

Προφανώς αφού δεν καλύπτεσαι απο το συμβόλαιο, σπας το συμβόλαιο με αυτήν ακριβώς την αφορμή και προφανώς χωρίς πέναλτυ.

Μίλα με ΓΓΚ.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ θα το κάνω αυριο.

Μόλις έμαθα οτι για να με κανουν downgrade σε adsl θα χρεωθω και 40€. Έμμεσα με αναγκάζουν να πληρωνω VDSL για 7Mbit. Το μόνο καλό ειναι οτι το συμβόλαιο λήγει τον Μαιο.

Πάμε καλά??? την παλευουν εκει στη Vod?

Δημοσ.

Μάλλον δεν την παλεύουν!!

Εφόσον δεν μπορούν να παρέχουν τους όρους που αναγράφει το συμβόλαιο νομίζω ότι δεν πρέπει να πληρώσεις πέναλτυ. Αλλά ρώτησε ένα δικηγόρο και κάνε και καταγγελία στην ΕΕΕΤ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...