chemkyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει η περίπτωση να έχει φράξει από ξένο σώμα. Στην δική μου πχ είχε φράξει η είσοδος από κόκους ρυζιού που μάλλον έπεσαν τυχαία. Τσέκαρέ το!
ΛεναΛενα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μαλλον σου γεμισε αλατα και καθυστερει στο 'τραβηγμα' του νερου.......την επομενη φορα μεσα στον καδο μαζι με το νερο προσθεσε και μερικες σταγονες ξυδι (ή και ενα ποτηρακι) και αστο να σουρωσει χωρις φιλτρο.Επανελαβε μεχρι ο χρονος που τρεχει το νερο στην κανατα να σου φαινεται πιο φυσιολογικος απο πριν.Μετα κανε 1-2 σουρωματα με καθαρο νερο για να ξεπλυθει απο τα ξυδια!!(υπαρχουν και χημικα προιοντα για το ξεβουλωμα απο αλατα αλλα δεν τα συνιστω...) 1
alexx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έχει βουλώσει απ τα άλατα. Βάλε λευκό ξύδι με νερό και θα φτιάξει.
insomnia888 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μαλλον σου γεμισε αλατα και καθυστερει στο 'τραβηγμα' του νερου.......την επομενη φορα μεσα στον καδο μαζι με το νερο προσθεσε και μερικες σταγονες ξυδι (ή και ενα ποτηρακι) και αστο να σουρωσει χωρις φιλτρο.Επανελαβε μεχρι ο χρονος που τρεχει το νερο στην κανατα να σου φαινεται πιο φυσιολογικος απο πριν.Μετα κανε 1-2 σουρωματα με καθαρο νερο για να ξεπλυθει απο τα ξυδια!!(υπαρχουν και χημικα προιοντα για το ξεβουλωμα απο αλατα αλλα δεν τα συνιστω...) Έχει βάλει ήδη είπαμε 1
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πόσες φορές το έκανες; Αν έχετε σκληρό νέο στην περιοχή σου και τα άλατα έχουν γίνει νταμάρι μέσα στην καφετιέρα μην περιμένεις με μια ή δύο φορές να ξεμπουκώσει. 1
nas91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Οπως ειπα και στην αρχη,εχω δοκιμασει και με χημικα,αλλα και με ξυδι(πολλες φορες).Μαλιστα σε μια απο τις καφετιερες,τη πρωτη φορα που εριξα ξυδι εκανε δουλεια αλλα για λιγο καιρο.Μετα που το ξαναεκανα δε δουλεψε..
insomnia888 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Οπως ειπα και στην αρχη,εχω δοκιμασει και με χημικα,αλλα και με ξυδι(πολλες φορες).Μαλιστα σε μια απο τις καφετιερες,τη πρωτη φορα που εριξα ξυδι εκανε δουλεια αλλα για λιγο καιρο.Μετα που το ξαναεκανα δε δουλεψε.. μου ακούγεται περίεργο που και οι τρεις καφετιέρες παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Αν ζεις εκτός αθήνας, μήπως τελικά φταίει το νερο. Πχ ενα παράδειγμα, σε πολλές περιοχές της Ιταλίας έτσι και βάλεις νερό της βρύσης σε γυάλινο ποτήρι χωρίς να το ξεβγάζεις τακτικά με υγρό πιάτων, θα ασπρίσει από τα άλατα και μετά καθαρίζει πολύ δύσκολα
παρασκευη μπο Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 ε ενταξει κακο να αργει ναι αλλα μεχρι να γινει μπορεις να πας μπανιο να πλυθεις να ντυθεις και μετα εχεις ετοιμο καφεδακι .. εγω αυτο κανω
green gordon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καφετιέρα avec από jumbo 11€ μια χαρά!
ELTASSOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ναι με κινεζικα πλαστικα χημικα χρωματα ακαταλληλα για τροφιμα που τα μισα καταληγουν στο ποτηρι σου. Οχι μαγειρικα σκευη κινεζικα....ουτε πιατα φλυτζανια τραπεζομαντηλα...μαχαιροπηρουνα κλπ. Χρησιμοποιουν υλικα που σε αλλες χωρες εχουν απαγορευθει εδω και χρονια.
opera Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Λίγα watt είναι και αργούν να ανεβάσουν το νερό. Βρες μια με 1000w και θα δεις διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έγω έχω μια καφετιέρα bosch σε 3λεπτά έχω καφέ 20ευρώ την πήρα. Ρίχνω και καφέ coffeway (λέγεται) τον βρίσκω στο γαλαξία Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα