jimex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μονάχα που για να συμφέρει να έχεις μόνιμο νούμερο άλλης χώρας στην Ελλάδα, πρέπει τα πακέτα προς ΕΕ να είναι πιο φθηνά απ' ότι τα πακέτα προς εγχώρια νούμερα των ελληνικών παρόχων. Γιατί τι να τα κάνεις τα 2000' προς αγγλικά νούμερα, όταν εσύ σε ελληνικά νούμερα θέλεις να καλείς; Από την άλλη πολύ εύκολα παίρνεις ξένο νούμερο, δεν είναι κάτι. Απλά θα μπει και ένα fair usage policy, που και να μην μπει όμως, δε νομίζω πως κανένας ευρωπαϊκός πάροχος έχει τόσο φθηνές κλήσεις προς ΕΕ... 1
kostakislarisa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είχε ειπωθεί ότι θα έχει ένα όριο χρήσης κάθε χρόνο. Νομίζω 30 μέρες το χρόνο για αποφύγουν αυτό που λετε, δηλαδή να έχεις άλλη είναι από άλλη χώρα και να τη χρησιμοποιείς Ελλάδα και το αντίστροφο..
orck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μα ναι. Για να μπορουμε να κανουμε Like ολη ημερα στο facebook αξιζει η απολυτη υποταγη μας στους απογονους του Χιτλερ. Τι τις θελουμε τις ιδεολογιες, like να κανουμε και ολα θα πανε καλα.
Peasant12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλά μπορεί αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι να μη βγαίνει όπως το θέλουν, αλλα μην τρελαθουμε ότι παντού θες ταυτότητα αμκα κλπ για μία σιμ.. Κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανόνες, σε καποιες είναι τελείως ελεύθερα. Σουηδια ας πούμε τις μοιράζουν τσαμπα σαν καραμέλες στο μετρό, ούτε ταυτότητα ούτε όνομα ούτε τίποτα! όπως ήταν στην Ελλαδα πριν δέκα χρόνια περίπου
mpentenis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πω καλά θα πάει μακριά η βαλίτσα με αυτό το ποστ. Δεν διαβάζει κανείς το κείμενο, ούτε αυτό που έγραψα πιο πάνω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ SIM ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΣΠΙΤΙ - ΑΜΚΑ ΚΤΛ. Δηλαδή να παμε όλοι ένα ταξιδάκι Γερμανία, παίρνουμε μια ΣΙΜ, γυρνάμε Ελλαδιστάν, και αύριο Cosmote-Wind-Vodafone κλείνουνε και μένουμε χωρίς κεραίες και δίκτυα να απολαύσουμε τα 6GB με 1μιση ευρώ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτό εννοούσε η ΕΕ είμαι σίγουρος. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Εγώ πάντως πήρα μια sim απο vodafone australia μονο με το διαβατήριο και την εχω ακομα, κανω και μια ανανεωση με paypal και ολα καλα...σπιτι απο οτι θυμάμαι δεν εχω εκει!
fmarkos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ δεν το έχω καταλάβει το άρθρο: 1) Μιλάει για τιμές χονδρικής μεταξύ των εταιρειών, όχι για τιμές προς τον τελικό καταναλωτή. Οι τελικές τιμές νομίζω ότι αφήνονται στην ευχέρεια των εταιρειών. 2) Αν έχω π.χ. μια SIM αγγλική, και είμαι στην Αθήνα, καταλαβαίνω ότι θα μπορώ να κάνω πολύ φθηνές κλήσεις προς αγγλικά νούμερα. Αν θέλω όμως να πάρω ελληνικό τηλέφωνο, οι χρεώσεις θα είναι πάλι υπέρογκες. Άρα ποιο το νόημα; Ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά; Δεν έχεις καταλάβει γιατί πια η Αγγλία δεν είναι στην ΕΕ. Μιλάμε για τις χώρες της ΕΕ...
drdedus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ SIM ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΣΠΙΤΙ - ΑΜΚΑ ΚΤΛ.Αμκα....χαχαχαχχα.Οταν λες "κτλ" τι εννοείς, τι σου ξέφυγε? ΜΠΟΎΡΔΕΣ.
bilya Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχεις καταλάβει γιατί πια η Αγγλία δεν είναι στην ΕΕ. Μιλάμε για τις χώρες της ΕΕ... πότε έγινε αυτο???? 1
RoUf1An0s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχεις καταλάβει γιατί πια η Αγγλία δεν είναι στην ΕΕ. Μιλάμε για τις χώρες της ΕΕ... Μέχρι το 2019 τουλάχιστον θα είναι στην ΕΕ.
dali13gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όσοι πονηροί τρέξουν να πάρουν κάρτα από άλλη χώρα, μην βιαστούν, έχουνε γλαρόσουπα στην ΕΕ. Μια απλή επίσκεψη στο link της πηγής αρκεί για να διαπιστωθεί ότι έχουν προνοήσει και γι αυτό. Επίσης, όσοι πάροχοι δεν ζητάνε μόνιμη κατοικία κλπ για να δώσουν σύνδεση ή κάρτα, πλέον θα το κάνουν αν διαπιστώσουν ότι ο χρήστης βρίσκεται περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό αντί στη χώρα προέλευσης της κάρτας. Μετά το 4μηνο θα στέλνουν warning στον χρήστη ο οποίος θα πρέπει να αιτιολογήσει τη χρήση αυτή. Αν δεν το κάνει ή δεν επιστρέψει στη χώρα, έχει δικαίωμα ο πάροχος να τον χρεώσει σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Τέλος, πάροχοι που παρέχουν πακέτα με πολλά GB δεδομένων σε πολύ χαμηλές τιμές στη χώρα τους, θα έχουν το δικαίωμα να θέτουν όριο στη χρήση roaming. Αυτά πολύ χοντρικά. 1
bill_surf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Θα έχει κάποιο χρονικό όριο; Δηλαδή μέχρι ενα μηνα; Γιατι πχ εγω πάω αρκετά συχνά στο Λονδίνο. Θα μπορώ να πα΄ρω μια sim της Three με 15GB data και να την χρησιμοποιώ εδώ; ήδη μπορείς να το κάνεις αυτό και όχι μόνο στην ευρώπη. ψάξε το feel at home της three. 42 χώρες καλύπτει
thanos_d85 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματικά εδώ δίνουμε τσάμπα λεφτά μιλάω σαν επαγγελματίας που το μήνα λόγω δουλειά ξεπερνάω τα 2000 λεπτά με κ εδώ έχουμε ελάχιστη χρέωση τα 60sec δλδ 0.42 λεπτά fix κ για τα SMS είναι 0.121....
liberostelios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το roaming αφορά κλήσεις από και προς τη χώρα προέλευσης της κάρτας SIM και όχι τη χώρα που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή! Εν ολίγοις, αν πάρεις γερμανική κάρτα μπορείς να χρησιμοποιείς το δωρεάν χρόνο μόνο για κλήσεις στη Γερμανία και όχι για Ελλάδα. Πρακτικά, μόνο τα δεδομένα μπορείς να χρησιμοποιείς και, αυτά, μόνο αν δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Οπότε ναι, αν θες να μην μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τους υπόλοιπους Έλληνες, τότε πάρε γερμανική κάρτα SIM! Επομένως, χαλαρώστε με τα όνειρα για ξένες κάρτες κλπ. Αν θες να μιλάς με ελληνικούς αριθμούς, πάλι ελληνική SIM θα θες. Απλά, αν πας οπουδήποτε στην Ε.Ε. με την καρτούλα σου, θα μπορείς να μιλάς σαν κύριος επιτέλους. Ας δούμε για μία φορά, έστω, το ένα και μοναδικό πραγματικά θετικό του μέτρου, αντί να προσπαθούμε να βρούμε 10 παραθυράκια επιπλέον! 1
panosveto12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Να αγοράσετε και σπίτι και να πηγαίνετε και ταξίδια στο εξωτερικό θα σας βγει φθηνά
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το roaming αφορά κλήσεις από και προς τη χώρα προέλευσης της κάρτας SIM και όχι τη χώρα που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή! Εν ολίγοις, αν πάρεις γερμανική κάρτα μπορείς να χρησιμοποιείς το δωρεάν χρόνο μόνο για κλήσεις στη Γερμανία και όχι για Ελλάδα. Πρακτικά, μόνο τα δεδομένα μπορείς να χρησιμοποιείς και, αυτά, μόνο αν δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Οπότε ναι, αν θες να μην μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τους υπόλοιπους Έλληνες, τότε πάρε γερμανική κάρτα SIM! Επομένως, χαλαρώστε με τα όνειρα για ξένες κάρτες κλπ. Αν θες να μιλάς με ελληνικούς αριθμούς, πάλι ελληνική SIM θα θες. Απλά, αν πας οπουδήποτε στην Ε.Ε. με την καρτούλα σου, θα μπορείς να μιλάς σαν κύριος επιτέλους. Ας δούμε για μία φορά, έστω, το ένα και μοναδικό πραγματικά θετικό του μέτρου, αντί να προσπαθούμε να βρούμε 10 παραθυράκια επιπλέον! Αφορά όλες τις κλήσεις. Από την στιγμή που είσαι εκτός εθνικού δικτύου ενεργοποιείται το roaming για όλες τις κλήσεις.Για να καταργηθεί τελείως δεν πρέπει να εμφανίζεται το σήμα roaming στο κινητό. Άπαξ και εμφανίζεται το σήμα roaming όλες οι κινήσεις του κινητού υπάγονται σε άλλη κατηγορία. Ακόμα και αυτές στο τοπικό δίκτυο. Με λίγα λόγια μέχρι να μην υπάρχει roaming εντός Ευρωζώνης, θα περάσει παρά πολύ καιρός....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα