Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώπα ρε παιδιά τι λέτε όλοι; Τα τέλη περιαγωγής λέει ότι καταργούνται! ΤΕΛΗ!!! Αυτό ήταν ένα καπέλο επιβεβλημμένο σε όλους τους παρόχους ΠΕΡΑΝ των χρεώσεων από μια χώρα στην άλλη! Τι SIM από άλλη χώρα και κουραφέξαλα;;; Για να τα πάρεις αυτά θέλει ταυτότητες, σπίτι να σου στέλνουνε το λογαριασμό κτλ. Τι νομίζετε δλδ ότι θα πάτε Γαλλία θα πάρετε μια SIM σε 5μερες διακοπές και μετά όλα τζάμπα;;; Το μόνο που θα γίνει είναι τα προγράμματα Passport-traveller κτλ της κάθε εγχώριας εταιρείας να γίνουν ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ και όχι ΤΖΑΜΠΑ. Όσοι μένετε στην Ελλάδα χωρίς κατοικία στο εξωτερικό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Και που ξέρεις εσύ αν αυτοί που λένε για ξένες sim δεν έχουν πρόσβαση σε μόνιμες κατοικίες εξωτερικού; Επίσης ποιος μίλησε για τσάμπα;

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω καλά θα πάει μακριά η βαλίτσα με αυτό το ποστ. Δεν διαβάζει κανείς το κείμενο, ούτε αυτό που έγραψα πιο πάνω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ SIM ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΣΠΙΤΙ - ΑΜΚΑ ΚΤΛ. Δηλαδή να παμε όλοι ένα ταξιδάκι Γερμανία, παίρνουμε μια ΣΙΜ, γυρνάμε Ελλαδιστάν, και αύριο Cosmote-Wind-Vodafone κλείνουνε και μένουμε χωρίς κεραίες και δίκτυα να απολαύσουμε τα 6GB με 1μιση ευρώ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτό εννοούσε η ΕΕ είμαι σίγουρος. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. 

• Like 2
Δημοσ.

Και που ξέρεις εσύ αν αυτοί που λένε για ξένες sim δεν έχουν πρόσβαση σε μόνιμες κατοικίες εξωτερικού; Επίσης ποιος μίλησε για τσάμπα;

Δεν έχουνε. Όνειρα νεοελληνικά θερινής νυκτός. Ποτέ η ξένη κάρτα δεν θα είναι εκτός δικτύου της φθηνότερη από την εγχώρια. ΠΟΤΕ. Δεν πα να σου δίνει 50000 λεπτά και 100 GB, η Cosmote-Vodafone-Wind καθορίζουν πόσο θα την χρεώσουν για να μπαίνεις στα δίκτυά τους. Για αυτό χώρα με χώρα είναι άλλες οι τιμές στην ίδια εταιρεία. Θα σου ρίχνει κατόπιν συμφωνίας λοιπόν η Three-Orange κτλ ένα καπέλο για τη χρήση εκτός χώρας, το οποίο ποτέ δεν θα είναι φθηνότερο από το να έχεις εδώ δικό σου συμβόλαιο ή κάρτα. Πλέον, λόγω της άρσης του τέλους περιαγωγής, δεν θα πληρώνεις τέλος. Είναι σαν τον ΕΝΦΙΑ. Άμα καταργηθεί (κλαίω), ακόμα θα φορολογείσαι για το σπίτι σου απλά λιγότερα.

Δημοσ.

Πω καλά θα πάει μακριά η βαλίτσα με αυτό το ποστ. Δεν διαβάζει κανείς το κείμενο, ούτε αυτό που έγραψα πιο πάνω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ SIM ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΣΠΙΤΙ - ΑΜΚΑ ΚΤΛ. Δηλαδή να παμε όλοι ένα ταξιδάκι Γερμανία, παίρνουμε μια ΣΙΜ, γυρνάμε Ελλαδιστάν, και αύριο Cosmote-Wind-Vodafone κλείνουνε και μένουμε χωρίς κεραίες και δίκτυα να απολαύσουμε τα 6GB με 1μιση ευρώ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτό εννοούσε η ΕΕ είμαι σίγουρος. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. 

Πωπω, κάποιος δεν ήπιε τον καφέ του σήμερα το πρωί...

• Like 3
Δημοσ.

Προφανώς θα υπάρχει χρονικός περιορισμός στη λειτουργία μιας sim σε άλλη χώρα αλλιώς έχει να γίνει μεγάλη τράμπα καρτών κάτι που δεν μπορεί να κρατήσει στην υπάρχουσα αγορά έστω αλλάζοντας σταδιακά.

Δημοσ.

Πωπω, κάποιος δεν ήπιε τον καφέ του σήμερα το πρωί...

Τώρα να σου πω ότι δεν έχεις άδικο...Απλά με εκνευρίζει όταν ψάχνουμε την μπινιά στο παραμικρό λες και οι Έλληνες είμαστε οι πιο έξυπνοι και "θα τους δείξω εγώ τους λαλάκες της κινητής τηλεφωνίας"... Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ και παρακαλάμε για 500 mb γιατί δεν παίζει φράγκο...και βάζω και τον εαυτό μου μέσα έτσι..

• Like 5
Δημοσ.

Και γιατί δεν μπορώ να αγοράσω κάρτα ευρωπαικής ένωσης δηλώνοντας κατοικία στην ελλάδα;

Σαν απορία το λέω...

Δημοσ.

Και γιατί δεν μπορώ να αγοράσω κάρτα ευρωπαικής ένωσης δηλώνοντας κατοικία στην ελλάδα;

Σαν απορία το λέω...

Λογική η ερώτησή σου... γιατί πρέπει για λόγους ασφαλείας (και φακελώματος) να έχεις σπίτι στην εκάστοτε χώρα, για να σου στέλνουν λογαριασμούς, για να σου στείλουν κανα εξώδικο άμα δεν πληρώνεις ή χρωστάς, για φορολογικούς λόγους - πρέπει να δώσεις ΑΜΚΑ δικό τους (ακόμα και αν είσαι φοιτητής) κτλ κτλ...και για τον απλούστατο λόγο ότι όλο αυτό θα δημιουργούσε σταδιακά μονοπώλιο στην Ευρώπη γιατί οι μικρές και ακριβές εταιρείες όπως οι δικές μας θα κλείνανε μια μια μέχρι να μείνει Vodafone Γερμανίας κ.ο.κ....

Δημοσ.

Σαν απορία το λέω...

γιατι ειμαστε μια ενωμένη ευρώπη μονο οταν δεν σε συμφέρει 

• Like 1
Δημοσ.

κάπου θα τον έχει το λακκο η φάβα περίμενε...

Θα δείξει...εγώ σκέφτομαι θετικά αν και ανανέωσα πρόσφατα με την cosmote για 2 χρόνια κλαψ κλαψ 

Δημοσ.

Καλα μην χαιρεστε.

Θα εφαρμοστει fair usage policy οπως ειχε αναφερθει απο παλαιοτερες συνεδριασεις.

Δυστυχως δεν θα ειναι πρακτικο να εχετε μονιμο νουμερο με roaming.

Δημοσ.

Σαν απορία το λέω...

σωστος, στην Αμερικη μπορεις να αγορασεις μια ωραια καρτουλα και να δηλωσεις κατοικια οποιανδηποτε πολιτεια. Την Ευρωπη γιατι την εφτιαξαν; Αν λοιπον ισχυει κατι τετοιο τοτε προφανως και οι εταιριες εδω στο Ελλαντα να καταλαβουν οτι πρεπει να μειωσουν τα κοστη και να αυξησουν τις παροχες. 

Δημοσ.

σωστος, στην Αμερικη μπορεις να αγορασεις μια ωραια καρτουλα και να δηλωσεις κατοικια οποιανδηποτε πολιτεια. Την Ευρωπη γιατι την εφτιαξαν; Αν λοιπον ισχυει κατι τετοιο τοτε προφανως και οι εταιριες εδω στο Ελλαντα να καταλαβουν οτι πρεπει να μειωσουν τα κοστη και να αυξησουν τις παροχες. 

Έχουνε όμως και κεντρική κυβέρνηση ε...μήπως θέλουμε κάτι τέτοιο; (Εγώ θα το προτιμούσα από τους δικούς μας προσωπικά). Παρόμοιο μοντέλο με ΗΠΑ έχει η Γερμανία που είναι και αυτή Κοινοπολιτεία με Federal Government και τοπικά κρατίδια...

Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω καταλάβει το άρθρο: 1) Μιλάει για τιμές χονδρικής μεταξύ των εταιρειών, όχι για τιμές προς τον τελικό καταναλωτή. Οι τελικές τιμές νομίζω ότι αφήνονται στην ευχέρεια των εταιρειών.

2) Αν έχω π.χ. μια SIM αγγλική, και είμαι στην Αθήνα, καταλαβαίνω ότι θα μπορώ να κάνω πολύ φθηνές κλήσεις προς αγγλικά νούμερα. Αν θέλω όμως να πάρω ελληνικό τηλέφωνο, οι χρεώσεις θα είναι πάλι υπέρογκες.

Άρα ποιο το νόημα; Ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...