Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το hard disk sentinel, μου έβγαλε ότι ο βασικός σκληρός που είναι περασμένα τα Windows 10, μετράει μέρες, πρέπει να αγοράσω καινούργιο. Είχα ακούσει όμως ότι η αν γίνουν ριζικές αλλαγές στον ΗΥ(υποθέτω ότι και αυτή τέτοια είναι), η άδεια(που ήρθε από αναβάθμιση των 7), σταματάει να ισχύει, σε επανεγκατάσταση των Windows 10. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό, και αν ναι, τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Το κλειδι ειναι στην μητρικη.Οποτε δεν θα εχεις θεμα.Στην χειροτερη εαν δεν ενεργοποιηθουν κανεις μια τηλεφωνικη ενεργοποιηση με το αυτοματοποιημενο συστημα της ms το οποιο ειναι ευκολο.

Δημοσ.

Thanks, για τις άμεσες απαντήσεις, θα το δοκιμάσω... Σε αυτή την τηλεφωνική ενεργοποίηση, τι στοιχεία πρέπει να κρατήσω από το σύστημα για να τους δώσω?

Δημοσ.

Κατέβασε  windows 10 από εδώ, μέσα από το εργαλείο που προτείνει  

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Βάλε USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση των windows. Πρέπει να βάλεις την ίδια έκδοση win 10 που είχες!!! Κατά την εγκατάσταση, θα σου ζητήσει κλειδί. Το προσπερνάς με την επιλογή που έχει μέσα στο ίδιο παράθυρο. Εφόσον τελειώσει η εγκατάσταση και συνδεθεί στο internet o H/Y, τα windows 10 θα ενεργοποιηθούν αυτόματα, άσχετα που άλλαξες δίσκο. Μη ξεχάσεις να κάνεις backup τα αρχεία που θέλεις.

Υ.Γ. Windows 10 από άλλες πηγές μπορεί να μη ενεργοποιηθούν.

Δημοσ.

Σωστός stelio5, αυτό θα κάνω, thanks.

Υ.Γ. Τι εννοείς "άλλες πηγές"? Γνήσια έχω, και γνήσια θέλω να έχω...

Δημοσ.

Δοκίμασε αν κάτσει να κάνεις clone disk με το acronis αν το κάνει βέβαια και δεν είναι σε χάλια μαύρα ο δίσκος. αυτό για ευκολία για να μην τα περνάς όλα από την αρχή. τώρα για το θέμα κλειδιού δεν νομίζω να έχεις θέμα επειδή άλλαξες δίσκο. 

Δημοσ.

Σωστός stelio5, αυτό θα κάνω, thanks.

Υ.Γ. Τι εννοείς "άλλες πηγές"? Γνήσια έχω, και γνήσια θέλω να έχω...

"Άλλες πηγές" = άλλα sites, που μπορεί να έχουν πειραγμένα τα windows. Αυτό που υπέδειξα είναι μέσα από Microsoft. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...