Προς το περιεχόμενο

e-star grand hd quad core kai sd card

twd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολοι την παρεα! Πριν κανα μηνα αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη καθως και μια sd card γιατι ο χορος της συσκευης ηταν μικρος για τις αναγκες μου.Την εχω ρουταρει την συσκευη, ολα καλα αλλα αυτο που που θελω ειναι γινεται μεταφορα  η και η εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα και οχι στην συσκευη,καθως κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον γιατι δεν υπαρχει η επιλογη "μεταφορα στην sd" και δεν αναφερομαι για ολα τα apps γιατι διαβασα οτι δεν μεταφερονται καποια απο αυτα.Δεν με ενδιαφερει η μεταφορα αρχειων π.χ. φωτο,μουσικη κτλ γιατι αυτα γινονται, οσο με ενδιαφερει η μεταφορα των εφαρμογων και των games στη καρτα.Η συσκευη εχει lollipop 5.1.Kαι αν γινεται αυτο που θελω ,πως μπορει να γινει?Και αν δεν γινεται αυτο υπαρχει καποιος τροπος παρακαμψης ωστε η καρτα να φενεται ως internal storage?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν έχεις κάνεις ρουτ μπορείς να βρεις στο play store κάποιοες εφαρμογές που κάνουν μεταφορά π.α. apps2sd... απλά κρίνε από τα downloads και τις αξιολογήσεις ποιά εφαρμογή θα δοκιμάσεις

Καλησπερα σε ολοι την παρεα! Πριν κανα μηνα αγορασα την συγκεκριμενη συσκευη καθως και μια sd card γιατι ο χορος της συσκευης ηταν μικρος για τις αναγκες μου.Την εχω ρουταρει την συσκευη, ολα καλα αλλα αυτο που που θελω ειναι γινεται μεταφορα η και η εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα και οχι στην συσκευη,καθως κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον γιατι δεν υπαρχει η επιλογη "μεταφορα στην sd" και δεν αναφερομαι για ολα τα apps γιατι διαβασα οτι δεν μεταφερονται καποια απο αυτα.Δεν με ενδιαφερει η μεταφορα αρχειων π.χ. φωτο,μουσικη κτλ γιατι αυτα γινονται, οσο με ενδιαφερει η μεταφορα των εφαρμογων και των games στη καρτα.Η συσκευη εχει lollipop 5.1.Kαι αν γινεται αυτο που θελω ,πως μπορει να γινει?Και αν δεν γινεται αυτο υπαρχει καποιος τροπος παρακαμψης ωστε η καρτα να φενεται ως internal storage?

http://www.insomnia.gr/topic/599872-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1/?fromsearch=1

Δυστυχως δεν δουλεψε ο οδηγος.Μου εκανε συνεχεια restart η συσκευη με την sd mesa.Τελικα εβγαλα την καρτα και ολα οκ.το μονο ασχημο ειναι οτι η καρτα παει στραφη μιας και δεν εχω αλλη android συσκευη για να την βαλω..... :cry: :cry:

Δυστυχως δεν δουλεψε ο οδηγος.Μου εκανε συνεχεια restart η συσκευη με την sd mesa.Τελικα εβγαλα την καρτα και ολα οκ.το μονο ασχημο ειναι οτι η καρτα παει στραφη μιας και δεν εχω αλλη android συσκευη για να την βαλω..... :cry: :cry:

Μα θελει να ειναι ρουταρισμενω για να δουλεψει.

Και θελει τουλαχιστον μια sd 10 class για να δουλεψει σωστα.

τελικα το προβλημα δεν το ειχε η καρτα αλλα το partition.O οδηγος λεει για ext3 μετατροπη ενω εγω εκανα partition ext2 kai einai ok.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!

τελικα το προβλημα δεν το ειχε η καρτα αλλα το partition.O οδηγος λεει για ext3 μετατροπη ενω εγω εκανα partition ext2 kai einai ok.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!

Καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις και ext4 για να πιάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...