mdkamael Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλως ή κακως στα ταμπλετ τα iPad ειναι μονοδρομος. Ειχα το note 10.1 2014 ... νταξει απο λειτουργικης αποψης δεν ηταν κακο. Αλλα οταν το αφηνεις ξεκρεμαστο τοτε αστο. Γενικοτερα η αγορα των ταμπλετ κανει κοιλια ... ειδικα στα android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα χρήσης. Προσωπικά προτιμώ 16:9 για video αλλά 4:3 για τα υπόλοιπα. Ακριβώς, εγώ που σπάνια βλέπω βίντεο σε τάμπλετ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί περισσότερα τάμπλετ δεν έχουν αναλογία 4:3 Επίσης για ίδιο μέγεθος διαγωνίου τα τελευταία έχουν μεγαλύτερη οθόνη στην πραγματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί περισσότερα τάμπλετ δεν έχουν αναλογία 4:3 για ίδιο μέγεθος διαγωνίου τα τελευταία έχουν μεγαλύτερη οθόνη στην πραγματικότητα. τώρα κατάλαβες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ικανούς τους έχω να το βγάλουν με android 6 Εγω παλι, τους εχω ικανους να το βγαλουν με 6αρι και ποτε να μην δωσουν update. και η τιμη 700+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παλι, τους εχω ικανους να το βγαλουν με 6αρι και ποτε να μην δωσουν update. και η τιμη 700+ ειναι σιγουρο το 7αρι,η τιμη στην κορεα τον μαρτιο που θα κυκλοφορησει θα ειναι 550 δολαρια,επισης λεγετε οτι θα εχει bt5 και οτι θα βγαινει και 32 και 64 (κατι που φαινεται λογικο διοτι και το s8 λενε οτι θα βγαινει 64αρι,ειδομεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 απο την στιγμη που η σοβαρη αυτη εταιρια αφησε τις ναυαρχιδες σε ταμπλετ ξεκρεμαστες απο update ας βγαλει και το ταβ s 9 εγω ξανα απο samsung ταμπλετ ποτε,πρωην κατοχος tab s..... Πληροφοριακά το Tab S (8,4LTE έχω, κλεισμένη διετία) πήρε μια χαρά και την 6. Που το είδες το ξεκρέμαστες ρε μεγάλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πληροφοριακά το Tab S (8,4LTE έχω, κλεισμένη διετία) πήρε μια χαρά και την 6. Που το είδες το ξεκρέμαστες ρε μεγάλε? Πάντως η 6 της σαμσουνγκ στο 8.4 το οποίο εχω και εγω, το wifi μοντέλο είναι σαν να μη βγηκε για μενα. Χειρότερη από την 5.1.1 στα πάντα. Ουτε σε custom light δε λεει. Η συγκεκριμένη ταμπλετα (το wifi για το 3g δεν εχω αποψη γιατί μπορει να μη δουλεύει το ιδιο καλα) απογειωνεται κυριολεκτικά με 6.1.1 Custom aosp +substratum για θεματα (το κανεις να μοιαζει οτι θες samsung, sony whatever) +volume buster goodev + nova. Αμα θες το κανεις ολοιδιο οπως η επίσημη ρομ της σαμσουνγκ απλα παει 2 φορες γρηγορότερα και η μνήμη λες και ειναι χ2. Δουλευουν τα παντα, ακομα και καμερα, fingerprint. Ουτε καν η 7 που δεν δουλεύουν ολα, δεν ειναι το ιδιο καλη. Θελει δουλειά ομως και αρκετες γνωσεις είναι η αλήθεια για να το κάνεις ετσι σωστα. Απλα ενημερωτικά οποιος θελήσει ποτε να βαλει Custom να μη ψάχνεται τι να βαλει. Εχω βαλει τα παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα τελευταίες διαρροές μιλάνε και για S Pen stylus,κάνε με ευτυχισμένο σαμμυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα