Προς το περιεχόμενο

Το αστέρι της Samsung στο MWC θα είναι το Galaxy Tab S3

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα, μία αναφορά που προερχόταν από μία ιστοσελίδα στην Ν. Κορέα ισχυρίστηκε ότι το αστέρι της Samsung στo συνέδριο Mobile World Congress (το Insomnia όπως κάθε χρόνο θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο) δεν θα είναι άλλο από το Galaxy Tab S3, και όχι το Galaxy S8. Λίγο καιρό μετά, η Samsung το επιβεβαίωσε.

Τώρα, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία έστειλε σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στα τέλη Φεβρουαρίου και στα πλαίσια του Mobile World Congress 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου στις 18.00 (19.00 ώρα Ελλάδος) τοπική ώρα.

Στην πρόσκληση της Samsung, διακρίνουμε επίσης μία λεπτομέρεια από το κάτω μέρος του Galaxy S3 Tab με τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στο κεντρικό πλήκτρο. Η συσκευή που όπως αναφέραμε θα αποτελέσει το αστέρι της Samsung στην έκθεση, θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, το οποίο θα συνοδεύεται σύμφωνα με πληροφορίες από 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης.

Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels, κύρια κάμερα 13 Megapixels και οθόνη 9,6 ιντσών ανάλυσης 2048 x 1535 pixels ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε έκδοση WiFi-only καθώς και σε έκδοση με WiFi και 4G LTE. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι σε επικοινωνία μας με εκπρόσωπο της Samsung, επιβεβαιώσαμε από την πλευρά μας ότι η συσκευή που θα παρουσιαστεί είναι πράγματι το Galaxy Tab S3.

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι το home button είναι.

Χμμ δυσκολεύομαι να φανταστώ το Design της συσκευής, λίγη βοήθεια? :P

Άκυρο τώρα το κατάλαβα, στην φωτογραφία το τάμπλετ είναι ξαπλωτό επίπεδα και η φωτογραφία είναι από το πάνω μέρος της συσκευής. Κρίμα γιατί δεν βλέπω διαφορά στα Bezels.

• Like 1

Επιτελους ενα ταμπλετ με @.... αλλα και παλι την μαμακια την κανανε. 2017.... τα 64GB σε αυτα specs/λεφτα θα πρεπε να ναι στανταρ.

• Like 1

δωσε μωρη αρρωστια, ταμπλεταρες βγαζει εχω το galaxy note 2014 edition lte μονο καλα λογια εχω να πω

Κι εγώ το Galaxy Tab S δεν το αλλαζω με τίποτα. Αλλα αν δεν το είχα δεν θα μου αρεσε tablet με τις αναλογίες 4:3 του S2/S3

• Like 2

Κάτοχος Tab S: Όταν εμείς είχαμε multi-windows από το 2014 οι άλλοι ζούσαν στα σπήλαια.

Άσε πονεμένη ιστορία. Δε φαντάζεσαι τι τράβηξα για να πάρω ρεύμα και να κλέψω wifi από το γείτονα  :D

Πέρα από την πλάκα, προτιμώ tablet με 16:9 αναλογία

Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα χρήσης. Προσωπικά προτιμώ 16:9 για video αλλά 4:3 για τα υπόλοιπα.

• Like 1

δωσε μωρη αρρωστια, ταμπλεταρες βγαζει εχω το galaxy note 2014 edition lte μονο καλα λογια εχω να πω

Η μπαταρια του μονο ειναι τραγικη.

απο την στιγμη που η σοβαρη αυτη εταιρια αφησε τις ναυαρχιδες σε ταμπλετ ξεκρεμαστες απο update ας βγαλει και το ταβ s 9 εγω ξανα απο samsung ταμπλετ ποτε,πρωην κατοχος tab s.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...