Προς το περιεχόμενο

Speedport + archer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

αυτη την στιγμη εχω ενα speedport entry 2i του ΟΤΕ για adsl / voip και ενα tp link archer c2 για wifi στο σαλονι συνδεδεμενα μεταξυ τους (lan to lan)

Επανω τους συνδεονται xbox one/tv box/ps και με 2 ethernet στο δωματιο μου το pc και το tv box της εκει tv.

Εχω βαλει και ενα dlink repeater στην κουζινα γιατι στο μπλακονι το wifi δεν.....

Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος να συνδεθουν ? Πρεπει ολα να παιρνουν απο ethernet (streaming SUHD απο pc) εκτος απο τα κινητα που θα παιζουν με το wifi (του archer θα προτιμουσα γιατι του ΟΤΕ δεν πιανει καλα στα αλλα δωματια).

Πρεπει το speedport να ειναι στο σαλονι για να κουμπωνει το τηλεφωνο στο κεντρικο πριζακι ?

Αμα παω το speedport στο δωματιο και βαλω ιδιο ssid /pasword με του archer θα παιζει καλυτερα (χωρις να χανει συνδεση οταν παει να συνδεθει στο αλλο wifi?)

Γενικως ποια θα ηταν η καταλληλοτερη συνδεσμολογια ? Βαλτε μεσα και powerlines αμα χρειαζονται κλπ

Ευχαριστω εκ των προτερων.

post-317401-0-95543100-1485945049_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

to router μπορει να παει οπουδηποτε αλλα το οπουδηποτε εξαρτατε που θες να εχεις τηλεφωνια διοτι αμα φυγει απο το κεντρικο πριζακι μπορει να μην μπορεις να δωσεις ΣΩΣΤΑ τηλεφωνια στα υπολοιπα.

αν εχουν το ιδιο ssid Ιδιο κλειδωμα ιδιο Password αν φυγεις μακρια απο το ενα θα συνδεθει στο αλλο αργα ή γρηγορα.αν θες να γινει πιο γρηγορα απλα κλεινεις ανοιγεις το wifi.

οτιδηποτε παιζει σαν Repeater χανει σε ταχυτητα οπως και οτι παιζει σε wireless χανει λιγακι.οποτε εκει τα powerlines ειναι καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...