Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η πόρτα στο golf κλείνει καλύτερα απο όλα τα άλλα.οτι πληρώνεις παίρνεις το λέει και η γιαγιά μου.

Δεν σε ειδα ομως να αγοραζεις κινεζικο αμαξι. Μαγκια κλανια δηλαδη.

Και τι στο καλό σχέση έχει η εργονομική με την ομορφιά; Πως κατάλαβες ότι δεν είναι εργονομικό; Μήπως δεν φτάνει ο αντίχειρας από εδώ ώς εδώ;

Ειπα εγω οτι εχει σχεση;

Κατσε να θυμηθω ποτε εφτιαξε ενα εργονομικο σχεδιο η Xiaomi... ποτε.

Οποτε τα ψυχολογικα σου πουλα τα αλλου.

Δημοσ.

Μαλλον φτηνισε πολυ η παραγωγη της ραμ και την πετανε με το τσουβαλι μεσα. Πριν κανα χρονο ζοριζοσουνα να βρεις φλαγκσιπ με 3 γιγα, τωρα το καθε χρεπι εχει 6 και βαλε.

Δημοσ.

Οταν σπαταλας 3-4-5-6 ωρες καθε μερα σε μια συσκευη, θες να ειναι εργονομικη και ομορφη, περα απο τα specs (που πολλες φορες παραπλανουν).

Αυτο ειναι ενα απλο και κακασχημο καλουπι.

Ενταξει, αμα εδιναν λεφτα R&D για τετοια πραγματα, δεν θα κοστιζε τοσο.

Οτι δινεις παιρνεις κι αυτο δεν αλλαζει.

τι ακριβώς σημαίνει ...εργονομική συσκευή σε μια κατηγορία όπου όοοοολαα μοιάζουν μεταξύ τους????

Δημοσ.

Οταν σπαταλας 3-4-5-6 ωρες καθε μερα σε μια συσκευη, θες να ειναι εργονομικη και ομορφη, περα απο τα specs (που πολλες φορες παραπλανουν).

Αυτο ειναι ενα απλο και κακασχημο καλουπι.

Ενταξει, αμα εδιναν λεφτα R&D για τετοια πραγματα, δεν θα κοστιζε τοσο.

Οτι δινεις παιρνεις κι αυτο δεν αλλαζει.

Εργονομικη -  Βλεπεις τιποτα αγκάθια πάνω , λακουβες, περιεργο σχημα που την κανει μη εργονομικη?

Ομορφη - Αυτο ειναι υποκειμενικό, αν και τωρα πια ολα τα κινητα ειναι το ιδιο πραγμα, μεγαλη οθόνη με μικρα bezel και ενα κουμπι απο κατω.

Γενικα δεν το λεω με κακια, αλλα μην τρωμε/τρωτε σανό, το κινητο ειναι ενα εργαλειο οπως πολλά αλλα, μην μπαινετε στο τρυπάκι και πληρωνετε φρου φρου και αρώματα.

Δημοσ.

Μαλλον φτηνισε πολυ η παραγωγη της ραμ και την πετανε με το τσουβαλι μεσα. Πριν κανα χρονο ζοριζοσουνα να βρεις φλαγκσιπ με 3 γιγα, τωρα το καθε χρεπι εχει 6 και βαλε.

Δεν φτηνισε η RAM, ισα ισα... Απλα βαζουν ram τις πιο φτηνες RAM και πιο αργες.

Γενικα δεν το λεω με κακια, αλλα μην τρωμε/τρωτε σανό, το κινητο ειναι ενα εργαλειο οπως πολλά αλλα, μην μπαινετε στο τρυπάκι και πληρωνετε φρου φρου και αρώματα.

Δεν το εκλαμβανω σαν κακια, καθε αλλο.

Αλλα δεν τρωω εγω το σανο, κριτικη εκανα στη συσκευη που δεν προσφερει ποιοτικα χαρακτηριστικα σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.

Ειναι αλλη μια συσκευη, με μια μετρια RAM, μετριοτατο chipset, μετριο σχεδιασμο, μετρια καμερα και γενικοτερα μια μετριοτητα.

Αλλα το ονομασαν pro 2 και μερικοι το αποθεωνουν επειδη φοραει 6GB RAM, λες και η RAM χαρακτηριζεται μονο απο το μεγεθος.

Δημοσ.

Οκ μαλλον εγω τα βλεπω πολυ διαφορετικά τα πραγματα απο το πληθος. Δεν προσπαθω να πω οτι το συγκεκριμένο κινητο ειναι φοβερο και τρομερο , ουτε ειναι η δουλεια μου, ουτε ειδικος ειμαι.

Μου κανει φοβερη εντυπωση το ψυρισμα που κανει ο κοσμος με τα κινητά, μετραει το καθε τι λες και ολη του η ζωη γυρναει γυρω απο το κινητο. Λες και αν καθυστερησει 1 ms να ανοιξει το email του θα χαει το deal των εκατομυριων ευρω, πρεπει γενικα να coolaroume. 

Για μενα θα μιλησω ειμαι μπροστα σε ενα υπολογιστη 12 ωρες τουλάχιστον την ημέρα, τι ακριβως να μου προσφερει ενα κινητο που δεν μπορει να μου δωσει το pc?

Λες και ολοι μας, οταν ειμαστε στον δρομο η οπουδηποτε αλλου, υπαρχει τρομερη ανάγκη να ειμστε online μην και πεσει o dow jones Και δεν το παρουμε χαμπαρι. 

Να καταλαβω, να εχει μεγαλη οθονη να μην μας βγαινουν τα ματια, και να ειναι descent στην χρηση του, μην πατας τωρα και ανοιγει αυριο η εφαρμογη. Οσο για την καμερα, γινεται ο κακος χαμος λες και ολοι ξαφνικα γιναμε φωτογραφοι και τραβαμε φωτο για περιοδικα και θελουμε το καλυτερο που υπαρχει, και καθε μερα που περπαταμε, βρισκουμε κατι το αξιοθαυμαστο που πρεπει να αποτυπωσουμε με την πιο τελεια εικονα :)

Ας μην γελιομαστε το 90% των φωτο, ειναι σελφιε, κανας κ@λος και χαζομαρες.

ΥΓ. Ειμαι με ενα G3 εδω και 3+ χρονια και δεν εχω κανενα παραπονο,

• Like 1
Δημοσ.

ωιμέ! τι δυστυχία και αυτή!!

πρέπει να είμαι ο μόνος, άντε και κανά δυο άλλοι (ούτε κίνημα δε μπορούμε να κάνουμε) που μας αρέσουν τα πιο μικρά κινητά και όχι οι γκουμούτσες :( 

Οπότε οι εταιρείες μας έχουν γραμμένους στα παπάκια τους.

μόνο η sony μας έκανε το χατήρι με το καταπληκτικό z3 compact και από τότε δεν έχω δει τίποτα άλλο (με εξαίρεση το z5c). Κάτι εκεί στα 130cm έχει δει κανείς τίποτα μήπως και μου έχει ξεφύγει, ή θα μείνω μια ζωή με το z3c;;

Δημοσ.

Δεν σε ειδα ομως να αγοραζεις κινεζικο αμαξι. Μαγκια κλανια δηλαδη.

Ειπα εγω οτι εχει σχεση;

Κατσε να θυμηθω ποτε εφτιαξε ενα εργονομικο σχεδιο η Xiaomi... ποτε.

Οποτε τα ψυχολογικα σου πουλα τα αλλου.

Αγοράζω Ιταλικό που είναι το αντίστοιχο.

δηλαδή τι το μη εργονομικό έχει αυτό το κινητό; δεν έχει στρογγυλές γωνίες;η οθόνη δεν είναι στρωμένη με τεφλόν;

πως έβγαλες το συμπέρασμα; το είχες και πάθαινες κράμπες επειδή δεν έφτανε το δάχτυλο σου από εδώ εως εδώ;

ψυχολογικα ευτυχώς δεν έχω. μπορώ και κρίνω ακόμα όχι να κάνω ασύνδετες σκέψεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλο ένα κουκλάκι xiaomi που δυστυχώς πρέπει να το κάνουμε στη μπάντα.. Μια που δεν υποστηρίζει την μπάντα B20 (800)...

Που το ξέρουμε αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...