Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλα τα specs της συσκευής ειναι η κάμερα μόνο ; επεξεργαστής ; κάρτα μνήμης; αδιαβροχο? Ανάλυση οθόνης; οι πολλές διαρροές τελευταία έχουν γίνει ενοχλητικές.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα καλα τα specs της συσκευής ειναι η κάμερα μόνο ; επεξεργαστής ; κάρτα μνήμης; αδιαβροχο? Ανάλυση οθόνης; οι πολλές διαρροές τελευταία έχουν γίνει ενοχλητικές.

να φωναξεις υδραυλικο

• Like 7
Δημοσ.

Η ασχημια πλεον εχει ονομα: Xiaomi Redmi Pro 2

Δεν θελω ομορφο κινητο να μην με ματιαζουν :) Ουτε θα το εχω για μοστρα , την δουλεια μου θελω να κανω

• Like 1
Δημοσ.

Το εχει μαμησει το θέμα με τα ονοματα αυτη η εταιρία.. Πραγματικα σκετο μπερδεμα τοσο τα ονοματα οσο και οι αριθμοί.. Πρεπει να εισαι 10 ώρες στο kimovil για να καταλάβεις τι παιζει.

Δημοσ.

Αυτή την ρημάδα την Β20 την ψάχνω περισσότερο και από ραδιόφωνο! Υποσχόμενο το κινητό. Αν το φέρει και εδώ η αντιπροσωπεία ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν θελω ομορφο κινητο να μην με ματιαζουν :) Ουτε θα το εχω για μοστρα , την δουλεια μου θελω να κανω

Οταν σπαταλας 3-4-5-6 ωρες καθε μερα σε μια συσκευη, θες να ειναι εργονομικη και ομορφη, περα απο τα specs (που πολλες φορες παραπλανουν).

Αυτο ειναι ενα απλο και κακασχημο καλουπι.

Ενταξει, αμα εδιναν λεφτα R&D για τετοια πραγματα, δεν θα κοστιζε τοσο.

Οτι δινεις παιρνεις κι αυτο δεν αλλαζει.

Δημοσ.

Ενταξει, αμα εδιναν λεφτα R&D για τετοια πραγματα, δεν θα κοστιζε τοσο.

Οτι δινεις παιρνεις κι αυτο δεν αλλαζει.

Και η πόρτα στο golf κλείνει καλύτερα απο όλα τα άλλα.οτι πληρώνεις παίρνεις το λέει και η γιαγιά μου.

Όντως είναι πανευκολο να βγάλεις ένα κινητό χωρίς r&d..

Μήπως έχει τόσο γιατί δεν έχει φπα, φόρους, φυσικά καταστήματα, διαφήμιση καθώς και πουλήσει στο κόστος;

Οταν σπαταλας 3-4-5-6 ωρες καθε μερα σε μια συσκευη, θες να ειναι εργονομικη και ομορφη, περα απο τα specs (που πολλες φορες παραπλανουν).

Και τι στο καλό σχέση έχει η εργονομική με την ομορφιά; Πως κατάλαβες ότι δεν είναι εργονομικό; Μήπως δεν φτάνει ο αντίχειρας από εδώ ώς εδώ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...