POS Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mankam είπε και τι θα κανω την συσκευη που την έχω πληρωσει 270 ευρω? αυτο ειναι ενα θεμα. τι συσκευη ειναι ; η τραπεζα να φανταστω δεν την παιρνει πισω και να σου δωσει τπτ λεφτα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από POS
mankam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, POS είπε αυτο ειναι ενα θεμα. τι συσκευη ειναι ; η τραπεζα να φανταστω δεν την παιρνει πισω και να σου δωσει τπτ λεφτα. Verifone VX520
POS Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mankam είπε Verifone VX520 το εφαγες... 😞 τι προμηθεια σου εχει η τραπεζα ; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από POS
mankam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, POS είπε το εφαγες... 😞 τι προμηθεια σου εχει η τραπεζα ; 0.80 είναι στο συμφωνητικο στην πραξη το εχω υπολογισει 1.2-1.3%
mankam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/5/2020 στις 11:05 ΜΜ, mankam είπε και τι θα κανω την συσκευη που την έχω πληρωσει 270 ευρω? Έκανα καταγγελία σύμβασης στην πειραιως και μου ζήτησαν το pos πίσω, τους εξηγώ το έχω αγοράσει, τελικά δεν ήταν έτσι που νόμιζα τα πράγματα, όταν έκανα την αρχική σύμβαση επέλεξα αντί για μηνιαία συνδρομή να αγοράσω το pos έτσι είπα στον υπάλληλο που ασχολήθηκε με την υπόθεση μου , δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα αλλά δεν είδα και τιμολόγιο όταν το παρέλαβα, δικό μου το λάθος! Είμαι πλέον σε αναζήτηση..
POS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mankam είπε Είμαι πλέον σε αναζήτηση.. myPOS-Glass-Compatible-Devices.pdf Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από POS
mankam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι ο πελάτης είναι εξοικειωμένος με αυτό τον τρόπο πληρωμής, δύσκολο να πληρώσει με την κάρτα του ακουμπώντας την σε ένα κινητό τηλέφωνο, ίσως στο μέλλον... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από mankam
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, mankam είπε Δεν νομίζω ότι ο πελάτης είναι εξοικειωμένος με αυτό τον τρόπο πληρωμής, δύσκολο να πληρώσει με την κάρτα του ακουμπώντας την σε ένα κινητό τηλέφωνο, ίσως στο μέλλον... Στης πτήσεις πως το κάνουν;
POS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, mankam είπε Δεν νομίζω ότι ο πελάτης είναι εξοικειωμένος με αυτό τον τρόπο πληρωμής, δύσκολο να πληρώσει με την κάρτα του ακουμπώντας την σε ένα κινητό τηλέφωνο, ίσως στο μέλλον... πανετοιμοι ειναι, πανω απο 10.000 downloads σε μερικες μερες εχει η εφαρμογη 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στης πτήσεις πως το κάνουν; με pos
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, POS είπε πανετοιμοι ειναι, πανω απο 10.000 downloads σε μερικες μερες εχει η εφαρμογη με pos αυτο λέω και εγώ
POS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 από φαινεται η τράπεζα πειραιως θα δωσει τα POS αλλου: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/business-stories/pies-eteries-pezoun-dinata-gia-ta-pos-pou-poula-i-pireos/amp/
mankam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, POS είπε από φαινεται η τράπεζα πειραιως θα δωσει τα POS αλλου: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/business-stories/pies-eteries-pezoun-dinata-gia-ta-pos-pou-poula-i-pireos/amp/ Κατατοπιστικό άρθρο οσο αφορά τις προμήθειες και πως λειτουργούν οι τράπεζες στο θέμα αυτό.
POS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, mankam είπε Κατατοπιστικό άρθρο οσο αφορά τις προμήθειες και πως λειτουργούν οι τράπεζες στο θέμα αυτό. πάντα οταν γινονται συναλλαγες με κάρτες 3 βγάζουν χρήματα από τη προμήθεια % που χρεώνεται ο εμπορος. α) η τράπεζα που έχει το POS (acquirer), β) η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα του πελάτη που πληρώνει (issuer) γ) ο οργανισμός καρτών (VISA, MasterCard κλπ) που έχει το λογότυπο του στην κάρτα που πληρώνει ο πελάτης. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από POS
endeka Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω ! Επικοινωνησα μ Viva για λογαριασμο σωματειου και μου ζητανε ΥΔ θεωρημενη απο ΚΕΠ ! Τους λεω απο Gov.Gr γινονται εδω και ενα χρονο οι ΥΔ ηλεκτρονικα και στο τσατ μ λενε: απο ΚΕΠ γιατι μπορει να μη γινει δεκτη ! Εχει τυχει σε καναν αλλο κατι τετοιο ;
SilentVoice Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, endeka είπε Μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω ! Επικοινωνησα μ Viva για λογαριασμο σωματειου και μου ζητανε ΥΔ θεωρημενη απο ΚΕΠ ! Τους λεω απο Gov.Gr γινονται εδω και ενα χρονο οι ΥΔ ηλεκτρονικα και στο τσατ μ λενε: απο ΚΕΠ γιατι μπορει να μη γινει δεκτη ! Εχει τυχει σε καναν αλλο κατι τετοιο ; Κάνε από gov gr και ας βρούνε δικαιολογία να σου πουν γιατί δεν έγινε δεκτή. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από SilentVoice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα