Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου συνεργάζεται 3 χρόνια με τη βιβα. Είναι η καλύτερη επιλογή. Δωρεάν τερματικό, χαμηλή προμήθεια (εμάς συγκεκριμένα είναι 0,7% αλλά δεν ξέρω αν την δίνουν ακόμα), τα χρήματα φαίνονται την επόμενη μέρα. Και το καλύτερο είναι ότι σου δίνουν χρεωστική κάρτα την οποία όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς, σου επιστρέφουν ποσό. Στην ουσία, μπορείς να μηδενίσεις την προμήθεια έτσι. Το μόνο κακό είναι ότι κρατάει 1,5 ευρω για να μεταφέρεις τα χρήματα σε τράπεζα. 3 χρόνια πάντως δεν είχαμε ποτέ θέμα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nauths είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει mypos από εδώ και να μας πει αν είναι χρηστικό;

Είναι σε άλλο θέμα το mypos.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nauths είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει mypos από εδώ και να μας πει αν είναι χρηστικό;

μια χαρα ειναι. λογαριασμός χωρις συνδρομη και χωρις δεσεμυσεις στο εξωτερικο (βουλγαρια), μαζι με χρεωστικη καρτα για αναληψεις/αγορες κλπ

τα χρηματα απο τις συναλλαγες με καρτα τα βλεπεις αμεσως στον λογαριασμο σου και μπορεις να τα χρησιμοποιεις αμεσως.

τα pos τους ειναι ολα ασυρματα, εχουν δωρεαν internet και σου παρεχουν και αλλες υπηρεσιες (ηλεκτρονικη τιμολογηση, δωροκαρτες, ανανεωση χρονου ομιλιας κινητης τηλεφωνιας, απομακρυσμενη χρεωση καρτων κ.α)

οι προμηθειες τους ειναι απο 0.7% εως 1.5% (αναλογα τον τζιρο και τον τυπο της επιχειρησης)

το μονο «κακο» ειναι πως για να ανοιξεις λογαριασμο σε αυτους πρεπει να εχεις η διαβατηριο σε ισχυ η το νεο διπλωμα οδηγησης μιας και ειναι τραπεζα εξωτερικου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είναι σε άλλο θέμα το mypos.

Ναι απλά είναι χαώδες και δεν ξέρεις από που να το πιάσεις.

16 λεπτά πριν, POS είπε

μια χαρα ειναι. λογαριασμός χωρις συνδρομη και χωρις δεσεμυσεις στο εξωτερικο (βουλγαρια), μαζι με χρεωστικη καρτα για αναληψεις/αγορες κλπ

τα χρηματα απο τις συναλλαγες με καρτα τα βλεπεις αμεσως στον λογαριασμο σου και μπορεις να τα χρησιμοποιεις αμεσως.

τα pos τους ειναι ολα ασυρματα, εχουν δωρεαν internet και σου παρεχουν και αλλες υπηρεσιες (ηλεκτρονικη τιμολογηση, δωροκαρτες, ανανεωση χρονου ομιλιας κινητης τηλεφωνιας, απομακρυσμενη χρεωση καρτων κ.α)

οι προμηθειες τους ειναι απο 0.7% εως 1.5% (αναλογα τον τζιρο και τον τυπο της επιχειρησης)

το μονο «κακο» ειναι πως για να ανοιξεις λογαριασμο σε αυτους πρεπει να εχεις η διαβατηριο σε ισχυ η το νεο διπλωμα οδηγησης μιας και ειναι τραπεζα εξωτερικου.

Βασικά άνοιξα λογαριασμό, δέχτηκε την ελληνική κάρτα και απλά ήθελα να ξέρω για το pos, αν σε καλύπτει κτλ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nauths είπε

Ναι απλά είναι χαώδες και δεν ξέρεις από που να το πιάσεις.

Βασικά άνοιξα λογαριασμό, δέχτηκε την ελληνική κάρτα και απλά ήθελα να ξέρω για το pos, αν σε καλύπτει κτλ

δες στο: https://equinox-ventures.com/legal-notice/

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nauths είπε

Απ' ότι βλέπω αφού δεν υπάρχουν πλέον CC, είσαι απόλυτα καλυμμένος. Πρέπει να δηλωθεί κάπου το pos αφ' ότου το πάρεις;

το γραφουν στο site. εχουν και pdf με οδηγιες. διαβασε λιγο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, POS είπε

το γραφουν στο site. εχουν και pdf με οδηγιες. διαβασε λιγο.

Κάποια άλλη δέσμευση εκτός του 1,75% ανά συναλλαγή που βλέπω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nauths είπε

Κάποια άλλη δέσμευση εκτός του 1,75% ανά συναλλαγή που βλέπω;

1.50% ειναι για ελλαδα αμα το παρεις απο την equinox. καμια αλλη δεσμευση. το pos το αγοραζεις. εχουν και το φτηνοτερο pos στην αγορα μονο με 29€ (ειναι φορητο και αυτονομο με δικο του internet)

αλλα πριν κανεις αγορα βεβαιωσου πως εχεις ανοιξει και ολοκληρωσει την ταυτοποιηση του λογαριασμου σου

Επεξ/σία από POS
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, POS είπε

1.50% ειναι για ελλαδα αμα το παρεις απο την equinox. καμια αλλη δεσμευση. το pos το αγοραζεις. εχουν και το φτηνοτερο pos στην αγορα μονο με 29€ (ειναι φορητο και αυτονομο με δικο του internet)

αλλα πριν κανεις αγορα βεβαιωσου πως εχεις ανοιξει και ολοκληρωσει την ταυτοποιηση του λογαριασμου σου

Ναι σίγουρα, δεν έχω κάνει παραγγελία ακόμα. Τι διαφορά έχει με το να το παραγγείλεις μέσω του site της mypos;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nauths είπε

Ναι σίγουρα, δεν έχω κάνει παραγγελία ακόμα. Τι διαφορά έχει με το να το παραγγείλεις μέσω του site της mypos;

αντι 1.75% θα σου δωσουν 1.50%

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει με τις κλειστές επιχειρήσεις οι τράπεζες το βιολί τους, άρχισαν να χρεώνουν το μηνιαίο πάγιο για τα pos!

pos.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mankam είπε

Μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει με τις κλειστές επιχειρήσεις οι τράπεζες το βιολί τους, άρχισαν να χρεώνουν το μηνιαίο πάγιο για τα pos!

pos.jpg

ε φυγε απο τοτε απο την τραπεζα. υπαρχουν υπηρεσιες που δεν εχουν παγιο (viva, mypos, sumup κ.α.)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, POS είπε

ε φυγε απο τοτε απο την τραπεζα. υπαρχουν υπηρεσιες που δεν εχουν παγιο (viva, mypos, sumup κ.α.)

και τι θα κανω την συσκευη που την έχω πληρωσει 270 ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...