prelorentzos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα Συνάδελφοι τεχνικοί, εχω στην κατοχή μου ένα turbo-x tablet και συγκεκριμένα το Hive VI με έκδοση android 4.4.4 το οποίο βέβαια είναι aptoid με τα γνωστά προβήματα ( δεν έχει google play, δεν συνδέεται με λογαριασμους κλπ κλπ) ακόμη και χειροκίνητα που έχω δοκιμάσει να κατεβάσω εφαρμογες android, δεν δουλεύουν και κρασάρουν. Θέλω να του κάνω format και να βάλω ένα κανονικό android ή windows. Πως το κάνω? Εχω δοκιμάσει, να κάνω εγκατάσταση, αλλά δεν μου την ξεκινάει καν (ισως κατι δεν κάνω καλα) Μπορει κάποιος να με βοηθήσει, που να ξέρει......... Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ έχει intel επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολο αυτό που θέλεις να κάνεις και με αμφίβολα αποτελέσματα. Καλύτερα πούλησε το στις αγγελίες και αγόρασε ένα καινούριο τάμπλετ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από Avatar_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είναι δύσκολο αυτό που θέλεις να κάνεις και με αμφίβολα αποτελέσματα. Καλύτερα πούλησε το στις αγγελίες και αγόρασε ένα καινούριο τάμπλετ αν βρει και κανενα κορόϊδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να σταματήσετε κάποια στιγμή να παίρνετε Τούβλο-X 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ποτέ τουρμπόξ, ούτε στικάκι.... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από gtsamour 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Η πλάκα είναι ότι σε τιμή τα τουβλο-χ είναι στα ίδια η και πιο ακριβά με αντίστοιχα επώνυμα... Ισχύει σε όλα τα Τούβλο-Χ... Τηλεοράσεις, τάμπλετ, λάπτοπ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://forum.xda-developers.com/general/help/turbo-x-tablet-hive-vi-google-play-t3120060 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα Συνάδελφοι τεχνικοί, εχω στην κατοχή μου ένα turbo-x tablet και συγκεκριμένα το Hive VI με έκδοση android 4.4.4 το οποίο βέβαια είναι aptoid με τα γνωστά προβήματα ( δεν έχει google play, δεν συνδέεται με λογαριασμους κλπ κλπ) ακόμη και χειροκίνητα που έχω δοκιμάσει να κατεβάσω εφαρμογες android, δεν δουλεύουν και κρασάρουν. Θέλω να του κάνω format και να βάλω ένα κανονικό android ή windows. Πως το κάνω? Εχω δοκιμάσει, να κάνω εγκατάσταση, αλλά δεν μου την ξεκινάει καν (ισως κατι δεν κάνω καλα) Μπορει κάποιος να με βοηθήσει, που να ξέρει......... Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ έχει intel επεξεργαστή Μπορεις να βαλεις play store.Διαβασε εδω(θελει root)http://forum.osarena.net/threads/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CE%B5-play-store.3998/ Root εδω http://osarena.net/android/aguides/kanoume-root-to-turbo-x-hive-tou-plesiou-ekoore-duke.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα