smpt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 σε μένα, σε δυο συμβόλαια το έδωσε κανονικά. Το ένα εταιρικό και το άλλο των 25 ευρώ
gatokoritso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εμείς στο what's up σε πηγάδι κατουρήσαμε για ακόμη μια φορά ... με τη παπαρια των 5 gb που πηραν τα 5 ευρα αλλα ουτε συνδεοταν με τα προηγούμενα υπόλοιπα mb και ουτε με ανανεωση έμενε το υπολοιπο των 5 gb μετα ηταν για εμενα η τελευταια σταγονα.αμα δεν αρχισουμε να τη κανουμε δεν θα ασχοληθουν. sorry για to offtopic
teo20net Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σιγα τα αυγά φιλε μου.. μας έδωσε ψίχουλα για μερικές μέρες μονο! 1.5GB για κάθε ΣΚ όμως ειναι τίμιο ! Ε τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις συμβόλαιο, φίλε μου.
panosp1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σε συμβολαιο cosmote 35, εστειλά τώρα και μου είπε οτι θα ενεργοποιηθεί αλλά για το άλλο Σ-Κ.
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το δεχτηκε και σε φοιτητικο καρτοσυμβολαιο.
zalisleo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Thanks . και εμενα το δεχτηκε (συμβολαιο)
smpt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 προσοχή. Σε κινητό με συμβόλαιο, παρ οτι στο my cosmote εμφανίζει τα 1,5GB σαν υπόλοιπο, με χρέωσε 1€ Internet day pass. Σε επικοινωνία με τον comsote μου είπαν κάτι περίεργα οτι επειδή δεν έχω ενεργοποιημένο πακέτο internet δεν παίζει η προσφορά, άσχετα με το τι λέει το my cosmote. O operator επέμενε ότι για να πάρω την προσφορά πρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο ιντερνετ και φυσικά να πληρώσω. Στο τέλος μου είπε οτι δεν θα χρεωθώ το Internet day pass. PS. Θα ορκιζόμουν οτι είχα απενεργοποιήσει το Internet day pass το καλοκαίρι. Αλλα έχει περάσει πολύς καιρός και δεν είμαι σίγουρος.
bromiaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σιγα τα αυγά φιλε μου.. μας έδωσε ψίχουλα για μερικές μέρες μονο! 1.5GB για κάθε ΣΚ όμως ειναι τίμιο ! Σιγά ρε φιλέ που είσαι και ριγμένος. Βάζεις 5 ευρώ κάθε εξάμηνο και θέλεις και ένα σορό giga.. πλήρωνε κανένα συμβόλαιο και μετά…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα