najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα το pages μου φαινεται πολυ καλυτερο, δε το χρησιμοποιουσα αρκετα αφου δικαιουμαι τα office απο τη σχολη, αλλα κατι μου εκανε κλικ σημερα που δοκιμασα να γραψω ενα ρεπορτ, με βλεπω να μενω εκει haha, ειναι οντως ανανεωμενο η ειναι η ιδεα μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Το χρησιμοποιώ εδω και χρόνια αντί του word και μου αρέσει πολυ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 μου εκανε εντυπωση η μετατροπη σε pdf, ηταν τοσο γρηγορη και για τις εικονες δε χρειαστηκε να κανω και πολλα για να εχω μεγιστη δυνατη αναλυση, το σνομπαρα ειναι η αληθεια αλλα με βλεπω να το κανω το βασικο μου word editor οταν το χρειαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Είναι συμβατό με office και OpenOffice αρχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Nαι μπορεις k να αποθηκευσεις και σαν doc και οdt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Να προσθέσω στα συν το πολυ ξεκάθαρο GUI, τη δυνατότητα για realtime collaboration για ομαδικά κείμενα ακόμα και αν κάποιος απο τους coauthors δεν εχει mac υπολογιστή μπορει να το δουλέψει web based. Το ιδιο ισχύει για όλη το suite (keynote, numbers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μου εκανε εντυπωση η μετατροπη σε pdf, ηταν τοσο γρηγορη και για τις εικονες δε χρειαστηκε να κανω και πολλα για να εχω μεγιστη δυνατη αναλυση, το σνομπαρα ειναι η αληθεια αλλα με βλεπω να το κανω το βασικο μου word editor οταν το χρειαζομαι Το Save as PDF χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη ρουτίνα του MacOS, από οποία εφαρμογή κι αν το κανείς (pages, word, TextEdit κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 δε το ηξερα το συγκεκριμενο, αλλα δοκιμασα το ιδιο paper και στο pages το εκανα pdf γρηγοροτερα και στο default οι εικονες ηταν τραγικες στο word , η απλα ηταν η ιδεα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι συμβατό με office και OpenOffice αρχεία? Όχι ιδιαίτερα δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα