Προς το περιεχόμενο

Τί γνώμη έχετε για το Pages?

najinblue3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα το pages μου φαινεται πολυ καλυτερο, δε το χρησιμοποιουσα αρκετα αφου δικαιουμαι τα office απο τη σχολη, αλλα κατι μου εκανε κλικ σημερα που δοκιμασα να γραψω ενα ρεπορτ, με βλεπω να μενω εκει haha, ειναι οντως ανανεωμενο η ειναι η ιδεα μου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου εκανε εντυπωση η μετατροπη σε pdf, ηταν τοσο γρηγορη και για τις εικονες δε χρειαστηκε να κανω και πολλα για να εχω μεγιστη δυνατη αναλυση, το σνομπαρα ειναι η αληθεια αλλα με βλεπω να το κανω το βασικο μου word editor οταν το χρειαζομαι

Να προσθέσω στα συν το πολυ ξεκάθαρο GUI, τη δυνατότητα για realtime collaboration για ομαδικά κείμενα ακόμα και αν κάποιος απο τους coauthors δεν εχει mac υπολογιστή μπορει να το δουλέψει web based. Το ιδιο ισχύει για όλη το suite (keynote, numbers).

μου εκανε εντυπωση η μετατροπη σε pdf, ηταν τοσο γρηγορη και για τις εικονες δε χρειαστηκε να κανω και πολλα για να εχω μεγιστη δυνατη αναλυση, το σνομπαρα ειναι η αληθεια αλλα με βλεπω να το κανω το βασικο μου word editor οταν το χρειαζομαι

Το Save as PDF χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη ρουτίνα του MacOS, από οποία εφαρμογή κι αν το κανείς (pages, word, TextEdit κλπ).

• Like 1

δε το ηξερα το συγκεκριμενο, αλλα δοκιμασα το ιδιο paper και στο pages το εκανα pdf γρηγοροτερα και στο default οι εικονες ηταν τραγικες στο word , η απλα ηταν η ιδεα μου  :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...