Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δωστε μου τα φωτα σας αφου δεν εχω και πολλες γνωσεις σχετικα με αυτο.
Μετα απο τοσα χρονια στον οτε αποφασισα να παω στην wind, η ταχυτητα και το ping για τα 24mbps που υποσχονται δεν ειναι και τοσο ευχαριστα..
Το ping ειναι απο 85(στις καλες του) και τις περισσοτερες φορες 100-120, τα mpbs δεν ξεπερνουν τα 6, πως μπορω να καταλαβω αν φταιει η γραμμη η το ρουτερ το οποιο ειναι παλιο;(Baudtec TW263R4-A0)
Αν ειναι κλειδωμενο, αν μπορω να κατω καποια αλλαγη στο firmware ή καποια αλλη λυση;
Ευχαριστω...

Δημοσ.

Μετα απο οτε στην wind μην περιμένεις να εχεις και την ιδια σύνδεση, και που να αρχίσουν και οι αποσυνδέσεις.

Η συνδση που εχεις ειναι εως 24 και οχι 24, τα στατιστικά του ρουτερ σου ποια ειναι; ανέβασε τα εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω οτι ειναι εως 24 και οχι 24, στον οτε επιανα πανω απο 10..Αλλα τοσο ping ουτε με τα 2mbps πριν 8 χρονια δεν ειχα!

ADSL:

ADSL.jpg

WLAN:
WLAN.jpg

ETHERNET:
Ethernet.jpg

Επεξ/σία από m0i
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει καποια απαντηση, αν φταιει η γραμμη, το ρουτερ ή ειμαι καταδικασμενος?

Δημοσ.

Γιατι δεν το δίνεις σε βλαβη

Επειδη δεν ξερω αν φταιει το ρουτερ, η γραμμη ή ειναι ολα ενταξει.Ρωταω για να μαθω αν φταιει κατι, τι ειναι αυτο.

Επισης το ρουτερ ειναι παλιο του οτε οποτε δεν γινεται να το στειλω στις βλαβες, απλα πρεπει να αγορασω καποιο αλλο(αν εχει προβλημα)  :)

Δημοσ.

Αν εχει προβλημα το ρουτερ θα παρω aftermarket, δεν ειναι το θεμα μου στο να μου το αλλαξουν.
Εχει προβλημα ομως το ρουτερ, η γραμμη ή τιποτα απο τα δυο, αυτο ρωταω να μαθω!

Δημοσ.

Κάνε μια δική σου διερεύνηση πριν πάρεις τηλ.

Βεβαιώσου ότι συνδέεσαι με καλώδιο ethernet στο ρουτερ για να αποκλείσεις προβλημα wifi.

Αφαίρεσε όλα τα φίλτρα και τα τηλεφωνα από τις πρίζες και ξανακάνε τεστ για να αποκλείσεις πρόβλημα σε αυτά.

Αν έχεις splitter αφαίρεσέ το και κούμπωσε το modem προσωρινά χωρίς αυτό.

Συνδέσου στην πρίζα που πιστεύεις ότι είναι πιο κοντά στο κουτί του ΟΤΕ. Αν δεν ξέρεις ποια είναι, δοκίμασε τις όλες.

Δανίσου από φίλο ένα ρούτερ να κάνεις δοκιμή με αυτό. Γενικά με τα ZTE δεν έχω καλές εμπειρίες.

Πάρε τέλος την εξυπηρέτηση και δήλωσε βλάβη. Έχουν συστήματα μέτρησης της γραμμής και θα σε συμβουλέψουν τι μπορεί να φταίει.

Γενικά δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς με αξιοπιστία τι φταίει αν δεν κάνεις δοκιμές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...